cocobongo555 isimli üyenin son içerikleri

1. C

Elektriksel İnput Lag Sorunu - Akım Korumalı Priz Önerisi

Hocam selam, kesin bi çözüm bulabildin mi????Veya bulabilen herhangi biri varmı??? Konuyu hortlatıyorum ama bu sorunu bir süredir ben de yaşıyorum. hatta sadece masaüstü pcmde değil android telefonumda bile yaşıyorum. İşin kötü tarafı Geforce now veya benzeri bulut sistemlerini kullanırken bile...
  2. C

Elektriksel Input lag bilgisi olan var mı?

hocam cevabın için ve tavsiyelerin için çok teşekkür ederim ancak dediğin şeylerden gram anlamıyorum ana kart topraklama falan hiç anlamadığım şeyler ve elektrikden de anlamam. bi de gecen gün çok kötü bişey oldu. pcnin güç kablosunu takarken (bu lag sorunu da hali hazırda çoktandır devam...
  3. C

Elektriksel input lag bilgisi olan var mı?

Dostlar selam, kesin bi çözüm bulan var mı???? Konuyu hortlatıyorum ama bu sorunu bir süredir ben de yaşıyorum. hatta sadece masaüstü pcmde değil android telefonumda bile yaşıyorum. İşin kötü tarafı Geforce now veya benzeri bulut sistemlerini kullanırken bile yaşıyorum, yerel oyunlarda ise zaten...
  4. C

Elektriksel Input lag bilgisi olan var mı?

Dostlar selam, kesin bi çözüm bulan var mı???? Konuyu hortlatıyorum ama bu sorunu bir süredir ben de yaşıyorum. hatta sadece masaüstü pcmde değil android telefonumda bile yaşıyorum. İşin kötü tarafı Geforce now veya benzeri bulut sistemlerini kullanırken bile yaşıyorum, yerel oyunlarda ise zaten...
Geri