Bende 2 oyunu oynadım.bf nin coda göre en büyük artısı grafik anlamında çok çok önde kimse bunu inkar etmez.Fakat ben ikisi arasında codun savaş alanındaki...
Dostum böyle boş şeyler atmana gerek yok dediğiniz şeylere katıldığımı belirtiyorum zaten ben başka bir şey hakkında konuşuyorum siz bana ne diyorsunuz...
Zorunda değil bende klavye mouse ile oynuyorum dediğin şeyler doğru mu doğru ama beni çok sinir etmiyor çünkü aimim iyi he bazen ölüyorum saçma sapan...
Ben nvidia fan boylarına benzemem ben küçüklüğümden beri oynadığım ve sevdiğim için böyle yaptım ki geyet tarafsız konuşuyorum ben bf de oynuyorum cod daki...
Dostum ben warzone ye dünyanın en iyi oyunu falan mı dedim bende biliyorum böyle saçma sapan şeyler olduğunu ben skinlere çok takılan bir insan değilim ben...
Ben warzone iyi bir oyun demedim bf nin genel olarak odun gibi oynanışı var ve bana kalırsa modern warfare 2019 bile bf6 dan iyi oyundur cod un vuruş hissi...
Dostum mouse aim in iyi ise çok bir fark olmuyor aim asist diye ağlamaya gerek yok gamepad al onda ustalaş o zaman skinde kullanma beğenmiyorsan bf cod...