Codee1 isimli üyenin son içerikleri

1. C

PS5 ALACAĞIM YARDIM PLS

Şu an 3060 TI'lı sistemim var ilerleyen zamanda yeni toplamayı düşünüyorum zaten. 1758386742 GTA 6'dan önce çıkmaz sanırım
  2. C

PS5 ALACAĞIM YARDIM PLS

Arkadaşlar iyi akşamlar çok kısa sorularım olacaktı. Ben PS5 almaya karar verdim fakat Slim mi alsam Pro mu alsam biraz arada kaldım. Genelde Fifa tarzı oyunlar oynuyorum ama malum GTA 6 da mayıs ayında çıkacak ve PS5 pro GTA 6'yı 60 fps oynatacak vs. deniyor. Sizce uyguna slim alıp geçeyim mi...
  3. C

9070 XT'li Sistem yardım

Çok teşekkürler eleştirilerini dikkate alacağım. Sinerjiden olmak kaydıyla başka kasa önerin var mı acaba?
  4. C

9070 XT'li Sistem yardım

Genelde oyun oynayacağım 1756122358 Genel olarak oyun oynamayı düşünüyorum.
  5. C

9070 XT'li Sistem yardım

Arkadaşlar bu attığım linkteki sistem toplanır mı? Parçaları uyumlu mu? Fiyatı vs daha uyguna toplayabilir miyiz tek bir siteden? Bu fiyat bandına 5070 TI'lı sistem toplamak daha iyi olur mu? Yardımcı olur musunuz lütfen? https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/S427RT89
  6. C

Kablosuz mouse tavsiye

bu alınır mı sizce...
  7. C

Kablosuz mouse tavsiye

az önce tam da bu modele bakıyordum iyi midir?
  8. C

Kablosuz mouse tavsiye

Valla şimdiye kadar hep kablolu kullandım. Şu an logitech kullanıyorum ve finger tip - claw arası gibi bir şekilde kullanıyorum.
  9. C

Kablosuz mouse tavsiye

5000 diyeyim o zaman
  10. C

Kablosuz mouse tavsiye

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kaliteli bir kablosuz mouse almak istiyorum fakat pek bilgi sahibi olmadığım için sizden tavsiye almaya geldim. Beni uzun süre götürecek, scroll tuşu hemen bozulmayacak iyi bir mouse önerebilir misiniz acaba? Herhangi bir bütçe belirtmek istemiyorum siz tavsiye verin yeter..
  11. C

9070 XT'li SİSTEM YARDIM

Hocam attığınız 40 K'lık 9070 XT yerine başka sitedeki kartı 36 K ya alsam sorun olur mu? Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse Gaming 1743524259 @jombo
  12. C

9070 XT'li SİSTEM YARDIM

Çok teşekkür ederim İyi geceler dilerim..
  13. C

9070 XT'li SİSTEM YARDIM

Tamamdır hocam elimden geleni yapacağım çok sağ olun zaman ayırdığınız için. Acaba bir sorum olursa size yazabilir miyim arada?
  14. C

9070 XT'li SİSTEM YARDIM

Montajda en büyük korkum kablolama ve windows vs kurulumu.. Çok renk takıntım yok benim ya sıkıntı olmaz gibi :D
  15. C

9070 XT'li SİSTEM YARDIM

Beyaz olsun sorun olmaz :D 1743376184 evet farkettim.. Ben önce tek tek toplayabilir miyim diye bir bakacağım. Ona göre karar vereceğim :D 1743376233 Eğer A21 plus bu sisteme uyuyorsa bütçeyi zorlarız gerekirse :D
Geri