codeonlyone isimli üyenin son içerikleri

1. C

Video Editi için taşınabilir ssd hangisi alınmalı

sorumu okumadın sanırım 1732541696 ben ona takılmıyorum istediğim hızı vermesine bakıyorum.
  2. C

Video Editi için taşınabilir ssd hangisi alınmalı

Video Editi için taşınabilir ssd hangisi alınmalı ! birçok ssd ye baktım kararsız kaldım yazma okuma hızları 520 1050 2000 diye değişenler var kingxton un ssd çok ufak geldi bana kaybederim dedim. onun yüzünden kararsın kaldım sizce hangisi alınmalı 2 tb ssd lazım . sizce asus kutusu alıp içinde...
  3. C

Rander Premiere için laptop önerisi acil bu hafta almalıyım

2 laptop arasında kaldım kredi kartına taksit yapacağım için 31 k ya çıkabilirim gibi https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-1245-bfb0x-b-intel-core-i5-12450h-16gb-ram-1tb-nvme-ssd-8gb-rtx4060-freedos-tasinabilir-bilgisayar-p-hbcv00003zqbli bu mu...
  4. C

Render için laptop önerisi sizce hangisi

En son araştırmalarım ve önerilerim sizce hangisi ramlar yok önemli değil yükseltirim zamanla bazıları 2. el falan sıkıntısı yok temiz hemen hemen hepsine bütçemi yetirmeye çalışırım onda sıkıntı yok ama Premiere Pro ve biraz da olsa keyif atmak için fifa valo falan oynatan bir bilgisayar...
  5. C

Bu sitemde de tuaf oluyor. Arkdaşın dediği bilgisayar dediğin gibi özellikleri 6 gb vram ama normal ram 8 gb kalıyor böyle laptop alınca ram eklemek garanti dışı kalmıyor mu benim için ram yetersiz kalıyor! 16 gb olanı fiyat olarak artıyor çok 1688528859...
  6. C

İşlemci evet fark az gibi ama performans çekirdeği 2 azalmış ve 3050 4 gb vram . Araştırdığım kadarıyla 3050 ti ın cuda çekirdeği sayısı daha fazlaymış (premiere için önemli) Isı çok önemli aslında kasa mimarisi havalandırma yapısı
  7. C

Render için laptop önerisi sizce hangisi Premiere pro kullanıyorum 4 k videolar işliyorum ... 1. Monster Sorun çok diyorlar bende kararsızım bunun hakkında: Monster Abra A5 V19.2.6 i5-12500H 16 GB 1 TB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe...
  8. C

4k Video Işlemek Için Apple M1 Gibi Kastırmayacak Işlemci

Valla sağolasın ben 8 e topladım adamlar 10 k fiyat veriyorlar bu sisteme 2k cepte. Parçalar geri gelsin ben yapacam onlara yaptırmaktan iyidir 😂
  9. C

Başta Şu video yu görsem valla sorun yaşamazdım 3 tane bilgisayarcı da bir bok bilmiyıor ** 12. nesil işlemcisi olan birine upgrade yaptırmam gerekiyormuş. Millet birde Bilgisayarcıyım diye geziyor
  10. C

😂 Ya ** 3 yere verdim hiçbiri yapamadı nasıl yapacağımı onu 1686922750 Ama bios da gelmiyor sıkıntı onda
  11. C

Senin dediğin seti aldım ama görüntü alamıyorum işlemci anakart uyumlu değil diyorlar kime sorduysam
  12. C

işlemciyi f Yerine normal alayım mı 500 ekleyip ?
  13. C

ilki iiyise zorlayıp onu alayım
  14. C

ürüne zam gelmiş beklesem mi alsam mı
  15. C

ek olarak ekran kartım 3050 8gb güç kaynağı 750w destekler değil mi
Geri