Codtextt isimli üyenin son içerikleri

1. Codtextt

Uygulama , website yapıyorum Nasıl müşteri toplayabilirim

PHP Web site Mobil uygulama Wordpress işleri yapıyorum nasi musteri toplayabilirim
  2. Codtextt

Yardım UYGUN FİYATA ÖZEL WEB SİTE VE UYGULAMA YAPİYORUM

Evet özelden konuşabiliriz
  3. Codtextt

Yardım UYGUN FİYATA ÖZEL WEB SİTE VE UYGULAMA YAPİYORUM

Merhaba, Cod Text olarak PHP tabanlı web yazılım hizmeti veriyorum. Kurumsal ve bireysel projeler için hızlı, güvenli ve profesyonel web siteleri geliştiriyorum,uygun fiyata önce sitenizi teslim ediyoruz. Detaylı bilgi için iletişim kurabilirsiniz
  4. Codtextt

PHP VE WORDPRESS SİTE YAPABİLİYORUM MÜŞTERİ NASİL BULACAĞIM

Zaten amacım öyle uçuk kaçık fiyatlar değil piyasa 10 sa 5 4 istiyorum 😃
  5. Codtextt

PHP VE WORDPRESS SİTE YAPABİLİYORUM MÜŞTERİ NASİL BULACAĞIM

Merhaba wordpress ve PHP site (e ticaret,blog sitesi,butik sitesi gibi gibi ) yapabiliyorum sizce müşterileri nerden bulabilirim uygun fiyata yapacağım öyle çok yüksek fiyat değil piyasanın yarısına falan yapmayı düşünüyorum .
  6. Codtextt

İ5 3550 ANAKART ONERİSİ

Kanka şimdi bak şuan power tuşuna basılı tutunca işlemci fanı dönüyor ama bilgisayar acilmiyor
  7. Codtextt

İ5 3550 ANAKART ONERİSİ

Selamün aleyküm PSU aldım yanlış kablo bagladigim için anakartim zarar gördü bilgisayarci öyle dedi Bu sisteme uyacak ucuz anakart arıyorum; İ5 3550 4cekirdek işlemci Biostar Rx560 4 GB ekran kartı Şuan dual Chanel 2 tane 2 GB ram var ileride 2x8 yapacağım bütçem fazla yok 1,500 TL civarı...
  8. Codtextt

Ekran gelmiyor lütfen yardım

Hocam şimdi eski psuyu mu takayım psu alırken adam kasadan çıkartıp verdi yani calisiyordu adamda ben kablolari düzgün takmadım galiba
  9. Codtextt

Hocam saat biraz geç oldu evdekilerini rahatsız etmek istemiyorum yarın haberlesiriz aktif olursan 1719439762 Hocam saat biraz geç oldu evdekilerini rahatsız etmek istemiyorum yarın haberlesiriz iyi geceler
  10. Codtextt

Reis galiba onlar fan kablosu fazla kaldı bı de 8 pinlik bı kablo var uygun yer yok ana kartta ona 4 pinlik giriş vardı onu taktim ekran kartım ise tak çalıştır eski kartlardan psudan enerji almıyor dönüştürücü kullanmıyorum PSU markam frisby 400 watt
  11. Codtextt

Reis sisteme yeter galiba 400 watt İ5 3550 işlemci Rx560 4 GB 4 GB ram H61sv diye de bı anakart 1719438040 Reis sisteme yeter galiba 400 watt İ5 3550 işlemci Rx560 4 GB 1719438163 1719438192 Reis şuan kablo bağlı değil hatası alıyorum monitörde ekran gelmiyoe
  12. Codtextt

Yeni PSU aldım 400 watt ekran kartı için Psuyu taktım çalıştırdım (iki üç kablo fazla kaldı) ekran gelmiyor ekran kartını takinca bilgisayar çalışmıyor tam çıkmazlara girdim yardım edebilecek var mı yoksa yarın bilgisayarciya gidecegim
  13. Codtextt

230 watt PSU Biostar RX 560 ekran kartinin gerekli güç kaynağını sağlar mı ?

Dun yeni bı ekran kartı aldım biostar RX 560 bu kart güç kaynağından kablo almıyor direkt disk gibi takıyorsun ana karta ancak psum güçsüz takarsam sorun olur mu
  14. Codtextt

PC toplarken ne yapmalıyım

Hocam birsey 1718927659 Hocam bir şey daha sormak istiyorum benim PSU 230 mu 250 watt öyle bir şey RX 560 kullanabilir miyim yoksa değiştirmem farz mı
  15. Codtextt

PC toplarken ne yapmalıyım

Hocam zaten öyle yeni nesil oyunları yüksek ayarlarda açmasını istemiyorum yani beklentim o değil bana valorant tarzı orta sistem isteyen oyunları açsın yeter zaten ömürlük değil ileride değiştirmeyi düşünüyorum
Geri