Merhaba, Cod Text olarak PHP tabanlı web yazılım hizmeti veriyorum.
Kurumsal ve bireysel projeler için hızlı, güvenli ve profesyonel web siteleri geliştiriyorum,uygun fiyata önce sitenizi teslim ediyoruz. Detaylı bilgi için iletişim kurabilirsiniz
Merhaba wordpress ve PHP site (e ticaret,blog sitesi,butik sitesi gibi gibi ) yapabiliyorum sizce müşterileri nerden bulabilirim uygun fiyata yapacağım öyle çok yüksek fiyat değil piyasanın yarısına falan yapmayı düşünüyorum .
Hocam saat biraz geç oldu evdekilerini rahatsız etmek istemiyorum yarın haberlesiriz aktif olursan
1719439762
Hocam saat biraz geç oldu evdekilerini rahatsız etmek istemiyorum yarın haberlesiriz iyi geceler
Reis galiba onlar fan kablosu fazla kaldı bı de 8 pinlik bı kablo var uygun yer yok ana kartta ona 4 pinlik giriş vardı onu taktim ekran kartım ise tak çalıştır eski kartlardan psudan enerji almıyor dönüştürücü kullanmıyorum PSU markam frisby 400 watt
Yeni PSU aldım 400 watt ekran kartı için
Psuyu taktım çalıştırdım (iki üç kablo fazla kaldı) ekran gelmiyor ekran kartını takinca bilgisayar çalışmıyor tam çıkmazlara girdim yardım edebilecek var mı yoksa yarın bilgisayarciya gidecegim
Dun yeni bı ekran kartı aldım biostar RX 560 bu kart güç kaynağından kablo almıyor direkt disk gibi takıyorsun ana karta ancak psum güçsüz takarsam sorun olur mu
Hocam zaten öyle yeni nesil oyunları yüksek ayarlarda açmasını istemiyorum yani beklentim o değil bana valorant tarzı orta sistem isteyen oyunları açsın yeter zaten ömürlük değil ileride değiştirmeyi düşünüyorum