Coğrafi Terim isimli üyenin son içerikleri

1. Coğrafi Terim

Çözüldü✓ İncehesaptaki 16000 tl Gigabyte GeForce RTX5060 EAGLE OC alınır mı

Akakçeye bakarsan daha ucuz yok en ucuz yaklaşık 17bin .Kısacası alınır.
  2. Coğrafi Terim

24 inç oled monitör olmaması hakkında

Neğğ diyoğ oğlum oc moc diyo... Eğer aradığın şey daha ucuz bir şeyse foruma özel kısmındaki 4 bin TL'ye 180hz lik monitöre bakabilirsin.
  3. Coğrafi Terim

Kulaklık önerisi bütçe 3000tl

Bu Barracuda'nın ekstra bir mikrofon uzantısı yok mikrofon kulak kısmında nasıl bir performans verdiği hakkında bilgin var mı?
  4. Coğrafi Terim

Pazarama’da RTX 3050 ve 13000 TL

tabii ki hayır aklından bile geçirme.
  5. Coğrafi Terim

Kulaklık önerisi bütçe 3000tl

GamePower MEİ RGB kullanıyorum çok uzun süredir donanım arşivi videosundan görüp almıştım. Yenileme zamanı geldi önerileriniz nelerdir?
  6. Coğrafi Terim

Bütçe net değil F/P uzun giden mouse önerisi

V2'nin fiyatına bakmamıştım evet aynıymış. Eğer bütçende sıkıntı yoksa ergonomik açıdan kablosuz tabii ki çok da iyi. Ama 1-1.5 bin ekstara vermen gerekiyor. mouse diyeceğim tek şey gerçekten oldukça başarılı V2 modelini 2 seneden uzun kullandım.
  7. Coğrafi Terim

Logitech G402 yi aktif olarak kullanıyorum başparmağın geldiği yer aşındı almanı tavsiye etmem.
  8. Coğrafi Terim

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v3-kablolu-optik-oyuncu-fiyati,509095328.html bunu alabilirsin fiyatı fazla geldiyse V2 olanınıda alabilirsin kasaları aynı optikler farklı V2 olanını uzun süre kullandım hiçbir aşınma yaşamadım.
  9. Coğrafi Terim

Yükseltmeye değer mi?

RX 570 8GB erkan kartına sahibim işlemcim R5 3600. RTX 2060'a yükseltmek istiyorum sizce ekran kartımı satıp bu karta yükseltmeli miyim? 3 civarına satıp 6.5'a 2060 almak gibi yükseltmeme değer mi? Başka önerileriniz var mı?
  10. Coğrafi Terim

R5 3600 için kule tipi soğutucu önerisi

Stock soğutucu ile kullanıyorum fakat yetersiz kalıyor rgbsiz bir hava soğutma arıyorum rgb olacaksa bile yazılımdan kapatılabilsin. Bütçe 1.5 altı
  11. Coğrafi Terim

İlanımdaki Ps5 İçin Fiyat Öneri?

Hepsiburada da sıfırı 35 küsüre satılıyor fiyatın iyi
  12. Coğrafi Terim

Oyunlar için harici disk almam lazım

https://www.akakce.com/harddisk/en-ucuz-seagate-3-5-500-gb-barracuda-st500dm009-sata-3-0-7200-rpm-hard-disk-fiyati,50029648.html bu iş görür en ucuz markasız 500 gb ssd bile 3k dan başlıyor.
  13. Coğrafi Terim

PC OYUNDAYKEN KAPANIYOR

Buna benzer bir problem yaşamıştım ama yeniden başlatma olmadan direkt kapanıyordu gene de deneyimimi paylaşayım. Bende ki sorun güç kaydağındaydı. İmkanın varsa başka bir psu ile deneyip öğrenebilirsin ben bu şekilde öğrenip değiştirdim.
  14. Coğrafi Terim

Çözüldü✓ Toplayacağım sistem uygun mudur

Direkt ürünü aratma mesela fiyat skalası belirle atıyorum 3000-4000 bu aralığa bak. Birde akakçe ye bakarsan sıfır A520 anakart 2500 tl ikinci el anakart almanın manası yok.
Geri