Cografyacı isimli üyenin son içerikleri

1. C

Ekran Kartı Çipi Üzerine Soğutucu Bloğu Koyunca Monitör Beyaz Görüntü Veriyor

Çip yüzeyi dışına taşma yok. Bakır bloğa da sürdüm biraz. Değişme yok. Acaba bakır blokta kimyasal bir problem mi var? Yani daha teknik bir sorun?
  2. C

Denedim. ilk olarak 15 liralık markası olmayan termal macun denedim. sonra cooler masterın macununu denedim. sorun aynı
  3. C

Merhabalar, Benim Toshiba marka 11 yıllık bilgisayarım var. Ekran kartı ATI Mobility Radeon HD 4650 model harici ekran kartıdır. Geçen gün bilgisayarımın termal macunlarını yeniledim. Ekran kartı çipinin üzerine termal macunu uygulayıp üstüne bakır soğutucu bloğunu montajladım. Ardından...
  4. C

Termal macun problemi

Termal macun da problem yaşayınca termal ped sipariş etmiştim. Bugün elime ulaştı. Ancak hiçbir işe yaramadı. Google Chrome'u açınca dâhi CPU 89 dereceye çıkıyor. Bende bu sefer Cooler Master'ın yüksek performanslı termal macununu sipariş ettim. Düzelme olur mu?
  5. C

Termal macun problemi

Arkadaşlar merhaba, elimde 11 yıllık Toshiba L505 11E model dizüstü bilgisayar var. Geçen günlerde ekranda piksel kayması oluşmuştu. Bende anakartı söktüm. Ekran kartı ATI Radeon HD harici bir kart. Fiziksel bir problemi yoktu. İşlemciyi biraz ısıttıktan sonra ekran kartı düzeldi. Sonra...
Geri