Normalde Opera GX kullanıyorum. Sorun şöyle başladı: Valorant açıkken aynı zamanda arkada bir video çalışıyordu ve Alt Tab attığımda Opera bir anda çöktü ve 3 kez beyaz ekranda açılıp kapandı. Tekrar açmayı denediğimde yine ayni sorun oldu ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Bu sefer de...
Kulaklığı telefonuma taktığımda stereo çalışıyor fakat bilgisayarda denediğimde sesi ortadan veriyor asla sağ sol olarak ayrılmıyor bu nedenle ses kasamıyorum. Ne yapmam gerek? Mono sesi kapattım windows sonic açık vb. bir çok çözümü denedim ama işe yaramadı.
Kulaklık: Havit Gamenote 2230D
Merhaba,
Ekran Kartımın 8 pinli güç kablosu tamperli cama temas ettiği için ekran kartı monitöre görüntü veremiyor ve anakartta VGA ışığı yanıyor. Bu nedenle bilgisayarımı tamperli cam açık şekilde kullanmak zorunda kalıyorum.
Bu sorunu nasıl çözerim?
(Kasa ve Psu : Frisby CX-500 , Ekran Kartı...
Tamperli cam açıkken normal şekilde çalışan ekran kartım camı kapatınca monitöre görüntü veremiyor.
Ana Karttaki VGA ışığı yanıyor ve No Signal uyarısı alıyorum. Ne yapmalıyım?
Sorunun ekran kartının güç kablosunun oynamasından olduğunu duşünüyorum.
Ekran Kartı: PNY 4070 Super Dual
Anakart ...
Bilgisayarımda verilerin bulunduğu SSD'yi başka bir cihaza takacağımdan dolayı verileri(Windows 11 işletim sistemi dahil) bilgisayarımda bulunan ikincil , boş SSD'ye geçirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Daha önce youtube'daki bazı videolardan gördüğüm şekilde denemiştim fakat başarılı...
Her forumda frisby psulara karşı bir nefret var. Herkes patlar , c5 vb. tarzı şeyler söylüyor fakat pek bir olayda yok. Zaten çoğu konunun tarihi 2020 civarları. Şuanda güncel bir frisby psu kullanan veya kullanmış olan var mı , varsa bir sorun yaşadınız mı?
Kasam:
Frisby CX-500 Kasa
Ekran Kartı:
PNY RTX 4070 Super 12 GB
Kasanın iyi olmadığı ve ekran kartının ısındığı hakkında bazı şeyler okudum bu nedenle soruyorum.