Cografyaimp isimli üyenin son içerikleri

1. C

Öneri 1500 TL Mekanik Klavye Önerisi

1500 TL'ye %60 olmayan mekanik klavye arıyorum. Switch pek fark etmez çok sesli olmasın yeter.
  2. C

Microsoft Edge Hariç Hiçbir Tarayıcı Açılmıyor

Sorunu çözebildiniz mi? Çözdüyseniz nasıl çözdünüz?
  3. C

Opera GX ve Brave açılmıyor.

Normalde Opera GX kullanıyorum. Sorun şöyle başladı: Valorant açıkken aynı zamanda arkada bir video çalışıyordu ve Alt Tab attığımda Opera bir anda çöktü ve 3 kez beyaz ekranda açılıp kapandı. Tekrar açmayı denediğimde yine ayni sorun oldu ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Bu sefer de...
  4. C

Bilgisayarımda stereo ( Sağ-Sol Ses Ayrımı) Çalışmıyor.

Kulaklığı telefonuma taktığımda stereo çalışıyor fakat bilgisayarda denediğimde sesi ortadan veriyor asla sağ sol olarak ayrılmıyor bu nedenle ses kasamıyorum. Ne yapmam gerek? Mono sesi kapattım windows sonic açık vb. bir çok çözümü denedim ama işe yaramadı. Kulaklık: Havit Gamenote 2230D
  5. C

Yardım Egzoz Fanında Yük Altında Tıkırtı Sesi.

Egzoz fanımdan sadece açılırken ve yük altındayken ''Trr'' tarzı bir ses geliyor. Sebebi ne olabilir , nasıl çözebilirim?
  6. C

Yardım Ekran Kartı Güç Kablosu Cama Çarptığı İçin Monitöre Görüntü Veremiyor.

Merhaba, Ekran Kartımın 8 pinli güç kablosu tamperli cama temas ettiği için ekran kartı monitöre görüntü veremiyor ve anakartta VGA ışığı yanıyor. Bu nedenle bilgisayarımı tamperli cam açık şekilde kullanmak zorunda kalıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim? (Kasa ve Psu : Frisby CX-500 , Ekran Kartı...
  7. C

Yardım Ekran Kartı Kablosu Tamperli Cama Temas Ediyor.

Tamperli cam açıkken normal şekilde çalışan ekran kartım camı kapatınca monitöre görüntü veremiyor. Ana Karttaki VGA ışığı yanıyor ve No Signal uyarısı alıyorum. Ne yapmalıyım? Sorunun ekran kartının güç kablosunun oynamasından olduğunu duşünüyorum. Ekran Kartı: PNY 4070 Super Dual Anakart ...
  8. C

Windows 10 Pro OEM/Retail Key Tavsiyesi

Güvenilir ve hızlı bir oem key tavsiyesi
  9. C

Bir SSD'deki verileri diğer SSD'ye nasıl taşıyabilirim?(İşletim Sistemi Dahil.)

Bilgisayarımda verilerin bulunduğu SSD'yi başka bir cihaza takacağımdan dolayı verileri(Windows 11 işletim sistemi dahil) bilgisayarımda bulunan ikincil , boş SSD'ye geçirmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Daha önce youtube'daki bazı videolardan gördüğüm şekilde denemiştim fakat başarılı...
  10. C

Frisby PSU kullanan var mı ?

Her forumda frisby psulara karşı bir nefret var. Herkes patlar , c5 vb. tarzı şeyler söylüyor fakat pek bir olayda yok. Zaten çoğu konunun tarihi 2020 civarları. Şuanda güncel bir frisby psu kullanan veya kullanmış olan var mı , varsa bir sorun yaşadınız mı?
  11. C

PNY RTX 4070 Super Isınır mı?

sebebi nedir?
  12. C

PNY RTX 4070 Super Isınır mı?

Kasam: Frisby CX-500 Kasa Ekran Kartı: PNY RTX 4070 Super 12 GB Kasanın iyi olmadığı ve ekran kartının ısındığı hakkında bazı şeyler okudum bu nedenle soruyorum.
  13. C

Çözüldü✓ Zerre anlamayan biriyim yardım cheto

link yanlış sanırsam, sepete yönlendiriyor
  14. C

4060Tİ16GB+13400F=28K

Bence DDR4 sistem almak mantıksız. İleride bir ekleme yapacak olsan komple anakart değiştirmen gerekebilir.
  15. C

RTX 4070 Super + İ5 13400F Sistem 34400 TL'ye değer mi ?

https://www.incehesap.com/oblivion-gold-oyuncu-bilgisayari-fiyati-63177/ aynı sistem ama kasası ve fiyatı farklı.
Geri