coguzamanege isimli üyenin son içerikleri

1. coguzamanege

Klavye Önerisi Membran/ Mekanik

HyperX Alloy Core düşünüyorum ancak önerilerimize açığım. Bütçe 1500
  2. coguzamanege

Öneri Logitech G213 Prodigy benzeri klavye önerisi

1000-2500
  3. coguzamanege

Öneri Logitech G213 Prodigy benzeri klavye önerisi

Fiyatta sorun yok. Sorun çıkartmasın uzun ömürlü olsun yeterli. Tipi de birazcık G213’e benzese olur. Önerilerinizi bekliyorum
  4. coguzamanege

Çözüldü✓ Klavyem keyfine göre çalışıyor

sanmıyorum dostum. Bence bi çakışma bi sorun var ama tespit edemedim
  5. coguzamanege

Çözüldü✓ Klavyem keyfine göre çalışıyor

Klavyem Logitech G213 Prodigy. Yukarıda belirttiğim gibi keyfine göre çalışmıyor. Canı isterse çalışıyor WERT ASDFG tuşları kafasına göre çalışmıyor. Sebebini anlamadım. Bir gün açıyorum bilgisayarı çalışıyor bir gün açıyorum çalışmıyor. Sebebi nedir anlayamadım yardımcı olabilir misiniz Lütfen?
  6. coguzamanege

Yazılım öğrenmek istiyorum.

Mobil oyun tasarlamayı da öğrenmek isterm ancak ne kadar kapsamlı ne kadar süre istiyor bu alanlar bilmiyorum o yüzden uçuk kaçık konuşmak istemiyorum 1687119685 ChatGBT’nin %2’si kadar bişey
  7. coguzamanege

Dostum ben kendi kendine düşünebilen basit düzeyde bir işi yapabilen bir kod yazmak istiyorum 1687119598 Ben sadece tek bir alanda kalmayı düşünmüyorum. Web site tasarım da öğrenmek istiyorum mesela
  8. coguzamanege

Çünkü yaptıracağım iş aynı olsa da her zaman aynı şeyi yapmıyor. Örnek olsun evlerin sınırlarını çizdiriyorsun diyelim. Her ev aynı şekilde değil aynı alanı kaplamıyor vs
  9. coguzamanege

@Zepett8 @MüslümGürses @Letrion Hangi dille neler yapılabilir? Python başlangıcına onay verdiniz Python ile nereye kadar gidebilirim? 1687118953 So şöyle ki benim amacım kendi kendine düşünebilen ve karar verebilen basit bir işi yapabilecek bi kod yazmak.
  10. coguzamanege

Selamlar. Yazılım öğrenmeye başlayacağım ancak başlangıç için biraz yardıma ihtiyacım var. Daha doğrusu yol göstermeye. Yazılım bilgim 0 . Python öğrenmeyi düşünüyorum. Öneriniz nedir Python işime yarar mı? Youtubeden kim iyi öğretiyor vs yardımcı olur musunuz?
  11. coguzamanege

180° Direksiyon Önerisi

Bana kalırsa değmez. Kol alman daha iyi olur şahsi fikrim. Kolla da oynadım Forza Horizon 4’ü . Yine eğlendiriyor 180’den iyidir. Kolla başka oyunlar oynama seçeneğinde var 1686685715 Hocam piyasa kötü ya . Ucuz değil anlayacağın. Net rakam bilmiyorum. Ben Driving Force GT kullanıcısıyım gayet...
  12. coguzamanege

180° Direksiyon Önerisi

Benim tercihim 900den şaşma. Diğerlerinin ömrü kısa oluyor. Ömürden kastımda aldığın zevk . Bir süre sonra yetmemeye başlıyor. Forzayı 180 ile oynamadım ama 180 derece oynadığım oyunlarda hep bi ayar derdi oldu.
  13. coguzamanege

180° Direksiyon Önerisi

180 derece kullanmış biri olarak söylüyorum kesinlikle tavsiye etmem. Sabreden derviş muradına erermiş. Çok sabrın varsa G29 + H vites alabilirsin. Sabrın yoksa 2. El Driving Force GT
  14. coguzamanege

15 Yaş Kilo Almak ve Vücudu Şekillendirmek İçin Antrenman Önerisi

Kanka Dumbell doğrusu ben espiri yaptım eskiden bi caps vardı bandıl ne doğrusunu unuttum şakası yaptım. Bence 5-5 ve 10-10 al her türlü götürür. 1686593482 Valla kanka 15 geç bile kalınmış biliyor musun. Keşke bende 15te başlasaydım diyorum
  15. coguzamanege

15 Yaş Kilo Almak ve Vücudu Şekillendirmek İçin Antrenman Önerisi

Ben katılmıyorum evden de çok güzel vücutlar çıkabiliyor. 30 günde uygulamalarından bahsetmiyorum 1686586312 Al bandılı bir sürü hareket varyasyonu var bandılla yapılabilir.
Geri