Önerilerini için müteşekkirim üstad. evet dediğin gibi bu iş birazda neye göre hitap edildiğine bağlı üst segment cafem için aşırıya kaçar müşterilerim bu kasaların potansiyelini karşılamaz. daha çok F/P almak mantıklı geliyor dediğiniz işlemciyi de araştırmıştım güzel performans veriyor onda...
üstad ekran kartı amd tercihimiz değildir keza bu diğer kafecilerde de böyledir. ayrıca işlemci olarak amd düşünüyorum intel tercihim değil o konuda oyun konusunda işlemci olarak amd bir tık önde ilerliyor bence.
üstad şuan ki sistemi baz alarak toplama yapmıyacağım, o yüzden önerilere açığım
1786285254
işlemcinin uzun vadede yetersiz kalacağını düşünüyorum yine de teşekkürler
ekran kartı olarak amd kesinlikle tercihim değildir nvidia alacağım o konuda kesinim. evet işlemci olarak ben de onu düşünmüştüm ama uzun vade de biraz yetersiz kalabilir teşekkürler önerileriniz için
Selamünaleyküm arkadaşlar, internet kafemdeki sistemleri yenilemeyi planlıyorum.
Aşağıdaki konularda önerilerinizi ve tercih nedenlerinizi merak ediyorum:
İşlemci
Ekran kartı
RAM
Kasa / Soğutma
Bu işi yapan veya tecrübesi olan arkadaşların hangi donanımları tercih ettiğini, neden tercih...
Aklımda bir fikir var sizler ile paylaşmak istedim!: Belki kendini e-ticaret, yazılım, pc donanımları vs hakkında geliştirmek isteyen kişiler vardır bunlardan birisi de benim. Böyle bir ortamda nelerin olmasını isterdiniz? Veyahut kendini geliştirmeye adamış birinin öğrenmek istediği...
Kral biraz uzun vadeli düşünüyorumda o sebepten ötürü yani birde bir çok işlem yapacağım üzerinde bir çok alanda işimi görmesini istiyorum.
Her şey uyumludur demi, ben kontrol ettim bir sorun göremedim eğer benim göremeyip senin gördüklerin varsa söyle sana zahmet.
Sıvı soğutması uyumlu değil...