Coil isimli üyenin son içerikleri

1. C

Direksiyon seti önerisi istiyorum

Ya ben pxn V10 pro aldım buna vites gerekiyor ya uygun fiyatlı vites öneriniz var mı pxn A7 h shifter buldum ancak stok Yok aynı ürünün rampage versiyonunu buldum onda yalnızca vites satan bir yer bulamadım bana bu konuda yardımcı olur musunuz
  2. C

Hocam bir soru soracağım gelbura.com güvenilir mi pxn A7 h vites alacagimda veya stokta olan güvenilir neresi var acaba
  3. C

Valla hocam almayı çok isterdim de haberim yoktu haberim olsa kesin alırdım
  4. C

Hocam peki bu direksiyon setini almayı düşünüyorum yakın zamanda bı indirim ve olur mu tahmini
  5. C

Hocam bu V10 pro ürün farklı marka vites ile çalışır mı
  6. C

2.el g29 almayı düşünüyorum ancak kroniği vs olduğunu duydum max bütçem 15.000tl Bu fiyata alabileceğim düzgün uzun süre kullanabilecegim bir direksiyon seti önerisi istiyorum. Ayrıca 2.el direksiyon seti alırken nelere dikkat etmeliyim test edebilcegim uygulama veya özellik ve var mı vitesler...
  7. C

Bilgisayarıma SSD taktım açılmıyor

Bios açılmıyor yalnızca siyah ekran geliyor ardından biraz bekleyip kendini yeniden başlatıyor
  8. C

Bilgisayarıma SSD taktım açılmıyor

Bilgisayarımda M2 SSD var arkadaşım format atamadım benim SSD mi alıp format atabilirmisin diye bana SSD verdi bilgisayarıma taktım bilgisayar aciliyor siyah ekranda kalıyor 1 dk sonra kapanıp tekrar açılıyor SSD söktüm M2 söktüm ram ekran kartı bios pili söktüm geri taktım ancak nafile yapay...
Geri