Herkese iyi forumlar 2. monitör taktım yeni bir monitör aldım taktığımdan beri valorant fpslerim oyun içi 300 den aşşağı inmezken 180 lere kadar düşüyor bütün her şeyi kontrol ettim format attım durum aynı hatta monitörü çıkarttığımda da fpsim hala düşük niyeyse problemi çözemedim yardımcı...
2. bir monitör aldım ve bağladım oyunlardaki fpsim düştü özellikle işlemci tabanlı oyunlar ve sekmeler veya başka bir şey açarken (spotify vb.) çok geç açılıyor ve uzun bir süre ekranın gelmesini bekliyorum sorun neyden kaynaklı olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim.
arkadaşlar iyi forumlar uzun saatler pc kullanıyorum fivem lol valo arka planda çalışan uygulamalar oluyor sürekli amd ile kayıt alıyorum fakat bir soğutucuya ihtiyacım var tavsiyelerine açığım ortalama 1.000 tl bandında olursa çok sevinirim daha ucuz olursa daha iyi olur teşekkürler iyi forumlar.
bilgiler için teşekkür ederim hocam çok sağolasın termal macun olarak bunu satın almayı düşünüyorum bence ikisi yeterince iş görür diye düşünmekteyim çözüldü olarak işaretliyorum teşekkürler...
fiyat olarak gerçekten kule tipi olanlar baya baya iyiymiş 60 cfm veriyor sanırım benim işlemcim için yeterli corsair h45 kullanıyordum dediğim gibi o 94 yazıyordu resmi sitesinde fakat ne kadar doğrudur bilmem kule tipine veya 360 mm olana yöneleceğim sanırım
bir de bu ürün hakkında ne...