Merhaba,
TurkNet Yalın 50 Mbps paket kullanıyorum ancak aboneliğimin başından beri hiç 35 Mbps üzerinde hız alamadım. Modem istatistiklerine göre hat kapasitem 46 Mbps görünüyor, neden 35'te sabit kaldığını anlayamadım.
Bugün yeni modem aldım belki etki eder vs diye fakat işe yaramadı.
Sistem...
Merhaba, haftalarca araştırma yaptıktan sonra beyaz 2K gaming monitör için MSI MAG 274QRFW E20’ye karar verdim. Bütçem kısıtlı ve bu fiyat aralığında tüm kriterlerimi karşılayan başka beyaz model bulamadım.
Neden bu model:
• 200Hz, 0.5ms GTG, Rapid IPS, HDR400 (VESA sertifikalı)
• 2x HDMI + 1x...
Uzun süredir Full HD 1080P'de oynuyordum ama artık 2K'ya geçme vakti geldi diye düşünüyorum.
Genelde AAA açık dünya ve aksiyon oyunları oynuyorum, rekabetçi pek ilgimi çekmiyor.
Bu yüzden yüksek yenileme hızından çok görsel kalite ve akıcılık benim için daha önemli.
Aradığım özellikler şunlar...
SORUN ÇÖZÜLDÜ
Sorun donanım kaynaklı değilmiş. Ne MPO, HPET, BIOS ayarları ne de driver/FPS limit denemeleri işe yaramadı. Asıl problem Vanguard sonrası oluşan Windows taraflı bir uyumsuzluk gibi duruyor.
Bu çözümü videodan izleyerek öğrendim ve anladığım kadarıyla yalnız da değilim; aynı...
Yeni sistemimde League of Legends oynarken ciddi bir sorun yaşıyorum, oyun tam anlamıyla oynanamaz halde drop/stutter/freezing ne varsa yasiyorum
Donanım gayet güçlü olmasına rağmen sorun
devam ediyor ve çözüm bulamadım.
SORUNUN TANIMI:
Oyun içinde FPS kilidi 100'de ayarlı, normalde sabit 100...
2-3 Günlük araştırma eziyet ve çeşitli denemeler sonucunda sorunu çözmüş bulunmaktayım, gelecekte aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa sorunun çözümünü söylüyorum:
Sorunu sonunda çözdüm. Benim yaşadığım problemle aynı sorunu yaşayan birinin çözümü işe yaradı.
Yapılan işlemler:
Bilgisayardaki...
Anakartım Asus Prime B650M-R olduğu için dahili Bluetooth içermiyor, bu yüzden Bluetooth
kullanabilmek için TP-Link UB500 (Bluetooth 5.4) adaptörünü aldım.
İşletim sistemi: Windows 11 Pro ( 25H2)
Bluetooth kulaklığım Windows 11'e bağlanıyor ve ses (stereo / a2DP) çalışıyor, ancak mikrofon...