Elimde eski kasamdan (BitFenix) kalan 2 adet fan var, şu an boşta duruyorlar ve bunları kasamın alt kısmına takıp GPU'ya ekstra hava akışı sağlamak istiyorum (kasa altında 2 adet fan yeri boşta), anakartımda (ASUS Prime B650M-R) hiç boş fan header'ı kalmadı (CPU_FAN, CHA_FAN1, CHA_FAN2 hepsi...
Biri Samsung P-die , digeri Sk Hynix cikti uyumsuzluk olur sanirim, bunun yerine bir adet daha CL36 alip devam mi etmeliyim?
StickChip
Mevcut IR5600D564L36S/16GSamsung P-die
Hedeflediğim IR-6000D564L30S/16GSK hynix A-die
Şu anda tek kanal modunda çalışan bir GOODRAM IRDM 16GB 5600MHz CL36 kullanıyorum, kapasiteyi 32GB'a çıkarmak istiyorum.
Mevcut durum:
1. Slot: 1x 16 GB GOODRAM IRDM 5600MHz CL36 (IR-5600D564L36S/16G)
2. Slot: BOŞ
Anakart: ASUS Prime B650M-R (2 slot, maks. 7200MHz)
İşlemci: AMD Ryzen 5 9500F...
Kulak içi Bluetooth kulaklık olarak Huawei FreeBuds SE 3 kullanıyorum.
iPhone'da günlük kullanımda herhangi bir sorun yaşamıyorum, ses kalitesi gayet normal. Aynı şekilde MacBook'ta Discord görüşmelerinde ve Windows 10 yüklü bilgisayarlarda da sorunsuz çalışıyor.
Ancak Windows 11'de garip bir...
Merhaba arkadaşlar,
Halihazırda OEM paketin içinde gelen BitFenix Grafi Black kasayı kullanıyorum ancak daha kaliteli, beyaz ve görsel olarak daha hoş bir kasa istediğim için yakın zamanda bir Lian Li kasaya geçmeyi düşünüyorum, mevcut sistemimde kullandığım PSU'yu da yeni kasaya taşıyacağım...
Güncelleme:
Tenda V12 AC'ye geçeli 4 gün oldu, sonuçlar çok iyi.
Mevcut değerler (4 gün uptime):
SNR Margin: 14.4 dB (ilk günkü 11.0'dan bu yana sürekli artıyor)
Attenuation: 43.5 dB
Attainable Rate: 46376 Kbps
Rate: 35839 Kbps
FEC Hataları: 0
Toplam SES: 0
Toplam UAS: 49 (ilk bağlanmadan...
Merhaba,
TurkNet Yalın 50 Mbps paket kullanıyorum ancak aboneliğimin başından beri hiç 35 Mbps üzerinde hız alamadım. Modem istatistiklerine göre hat kapasitem 46 Mbps görünüyor, neden 35'te sabit kaldığını anlayamadım.
Bugün yeni modem aldım belki etki eder vs diye fakat işe yaramadı.
Sistem...
Merhaba, haftalarca araştırma yaptıktan sonra beyaz 2K gaming monitör için MSI MAG 274QRFW E20’ye karar verdim. Bütçem kısıtlı ve bu fiyat aralığında tüm kriterlerimi karşılayan başka beyaz model bulamadım.
Neden bu model:
• 200Hz, 0.5ms GTG, Rapid IPS, HDR400 (VESA sertifikalı)
• 2x HDMI + 1x...