çöldekikutupayısı isimli üyenin son içerikleri

1. çöldekikutupayısı

Iphone'dan Samsung'a ?

ara yüzü kafaya hiç takmıyorum sadece kronik bir sorun var mıdır fiyatına değer mi onları merak ediyordum
  2. çöldekikutupayısı

Iphone'dan Samsung'a ?

2. elde çok temiz 512'ler var 65-70 arası 1774561433 Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim.
  3. çöldekikutupayısı

Iphone'dan Samsung'a ?

Çok teşekkür ederim. Kasanın farkını bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu. Kalemin kalkması evet biraz sinir bozucu ben de bir tık soğuttu 1774560551 Hangi konuda can sıkabilir anlayamadım, biraz açar mısınız? 1774560593 Yaklaşık 1 yıl beklemek gerekecek :) O kadar süre beklemek istemem
  4. çöldekikutupayısı

Iphone'dan Samsung'a ?

Arkadaşlar merhaba, hali hazırda iphone 16 pro kullanıyorum ve sıkıldım. Samsung S26 Ultra veya Z Fold 7 almak istiyorum. Sadece samsung hiç kullanmadığım için korkuyorum. Herhangi bir sorun falan olur mu diye? Kullanan arkadaşlar varsa S26 ultra veya Z fold 7 memnuniyetlerini veya...
  5. çöldekikutupayısı

UPS kargo pazartesi hala yolda gösteriyor

Yurtdışı ürün mü
  6. Hatasız sorunsuz  iphone14 promax.

Satılık Hatasız sorunsuz iphone14 promax.

Cihaz Gaziantep içi elden teslim edilir. İlgilenenler özelden mesaj atarsa cep numarasını bırakırım.
    45,000.00 TRY
  7. çöldekikutupayısı

Evinde robot süpürge kullanıp memnun olan var mıdır ? ( Kedi-köpek var evde )

teşekkürler. Öğrendiğinizde yazarsanız çok sevinirim.
  8. çöldekikutupayısı

Evinde robot süpürge kullanıp memnun olan var mıdır ? ( Kedi-köpek var evde )

ARKADAŞLAR EVİNDE KULLANIPTA MEMNUN OLANLAR YAZABİLİRSE SEVİNİRİM. BEBEĞİMİZ OLACAĞI İÇİN ROBOT SÜPÜRGE ALMAK İSTİYORUZ EV SÜREKLİ TEMİZ VE TOZSUZ OLSUN. KULLANAN VARSA PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM
  9. çöldekikutupayısı

İphone 16 Pro Pil sorunu

16 PRO 256 GB 266 benim de devir sayım. Maks kapasite %96 Nisan'da aldım ben de.
Geri