Arkadaşlar DXraceri bugün indirimden 4500 TL'ye aldım Xdrive ile aralarında 300 tl fark var hemen hemen fiyatları yakın olduğu için DxRacer daha kalitelidir diye düşündüm fakat siz bu ikisi arasında fiyatları eşit olduğu düşünüldüğünde siz hangisini tercih ederdiniz? açıkçası dxracerin kolçağının...
Arkadaşlar iyi günler. R5 7600 işlemcim ve gigabyte b650m ds3h anakartım var. Testlerini yaptıktan sonra stok fan ile bu işlemci için 3800 MHz ile 1 Voltun stabil çalışıp sorun yaratmadığını gördüm (AMD Ryzen Master Üzerinde). Biosa girip volt değerini ve frekansı giriyorum frekans ayarlanmış...
Arkadaşlar Ryzen 5 7600 işlemcim var (X olmayan versiyon). Bir süre stock fanla yetinmek zorundayım fakat oyun oynarken 95-97 dereceleri görüyorum. İzlediğim videolara göre undervolt yapınca ciddi sıcaklık değişimleri oluyor fakat anakartımın biosunda bu ayarı bulamadım hiçbir yerde tdp...
Arkadaşlar yeni aldığım Alfa-V1 sistem dün elime ulaştı. Sistem özellikleri: Rtx 4070 ti, 6000mhz ddr5 ram 32gb, r5 7600
Sistem kurulu şekilde geldi çalıştırdım ve garip bir şekilde masaüstünde 62-75 derece arası geziyor hatta 80 dereceye çıktığı bile oluyor. Diablo 4 ultrada 95 dereceyi bile...
Arkadaşlar Ekran kartının kutusunda gelen 1 erkek 2 dişi ve her biri 3 pinli olan kablo var, onun dışında psu dan gelen ve ekran kartına tam oturan 6+6+4 lük bir kablo var onu taktım fakat başta belirttiğim kabloyu tam olarak nereye bağlamalıyım göremedim yardımcı olabilir misiniz
1687609700...
Ayın 16'sında almış olduğum sistemin birkaç gün önceden beri ne aşamada olduğunu öğrenmek için arayarak ulaşmaya çalıştım ve ilk sırada olmama rağmen abartısız yarım saat sonra telefona cevap veriyorlar. Dün yani ayın 22'sinde kargoya verileceği söylendi, şuan bile kargoyla alakalı herhangi bir...
Arkadaşlar sistemimi Pckolik'ten 16 Haziranda sipariş ettim, bugün ayın 22 si ve hala kargo için hazırlanma sürecinde. Bu süre bana biraz uzun geldi yakın zamanda Pckolik'ten sistem alan var mı? Sizde durumlar ne?
Ben Kingston KC3000 ekleyerek satın aldım çok sağlam bir ssd ayrıca Drami de var. Kendi koyduklarının var mı bilmiyorum gerçi ama Kc3000 mantıklı seçim bence
Ben bu sistemi aldım fakat sanırım kısa süre içerisinde psu yu 80+ sertifikalı bi psu ya yükselteceğim, boşuna mı endişe ediyorum bilmiyorum ama sertifikasız 650w bana guven vermiyor
Arkadaşlar iyi sosyaller, biraz önce linkini attığım alfa v1 sisteminin ssd sini kingston kc3000 yaparak satın aldım fakat içimde şüphe olan kısım; sistemin içinde bulunan 650w psu yeterli mi, değiştirmeli miyim?
https://pckolik.com/urun/alfa-v1-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4070ti/