ColeX35 isimli üyenin son içerikleri

1. ColeX35

Lamzu Maya X mi Razer Viper V3 Pro mu ?

Logitech Superlight mouse'um var bozulmaya başladı ve geçiş yapmayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz ?
  2. ColeX35

Superlight’tan sonra hangi mouse mantıklı?

Merhaba arkadaşlar, Logitech G Pro Superlight 1 artık sorun çıkarmaya başladı ve değiştirmeyi düşünüyorum Logitech Superlight 2 Razer Viper V3 Pro Lamzu Maya X ATK Blazing Sky F1 Pro Max veya Extreme Bu modellerden hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Claw grip kullanıyorum .
  3. ColeX35

Çözüldü✓ Soğutucum doğru mu takıldı

Bi de YouTube dan izledik ortaya takılmaz dedi arkaya taktı 😆😆
  4. ColeX35

Teşekkür ederim yardımcı olan herkese 90 derecen 65-66 ya düştü yük altında
  5. ColeX35

Ettim hocam plastik yok ama o gün 2-3 kere de takamadık termal macun baya azaldı herhalde şimdi açtım pc yi boşta 35 derece havada 50 derece normal mi yoksa termal mi yenileyeyim
  6. ColeX35

Hahahaha yav lavuk bi arkadaş taktı da düzeltmeye çalıştım son yanıta bakabilcen mi
  7. ColeX35

hocam şimdi olmuş mu logolar ön tarafa bakıyor
  8. ColeX35

Eyvallah beyler arkadaş diye götürdük götürmez olaydık yanacak işlemci
  9. ColeX35

1725707587 En soldaki fanın ortada olduğunu ben de izlediğim videolarda sonradan gördüm bu kadar fark eder mi sizce koruma plastiğini söktük diye hatırlıyorum
  10. ColeX35

Bilgisayarcı bir arkadaşım yardım etti montaja ama işlemci gerektiren oyunlarda işlemci 90 dereceyi görüyor İşlemci ryzen 5 7500F
  11. ColeX35

cs 2 yi başlatınca sorun

Valo da falan hiçbir sorun yok cs yi başlatınca böyle donuyor dosyaları vb doğruladım çözüme ulaşamadım yeni monitöre geçtim monitör 1920 1080 280 hz oyun 1280 x 960 başlıyor
  12. ColeX35

240-280 hz monitör tavsiye

7.5-8.5 k arası bütçem var iki monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/203461/asus-tuf-gaming-vg249qm1a-23-8-inc-270hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.77.2...
  13. ColeX35

XFX RX 6800xt için kasa psu önerisi

Rx 6800xt 3 fanlı modeli var elimde bunun için kasa + psu bakıyorum deepcool cc560 700 W 80 + modeli uygun olur mu Ekran kartı baya büyük duruyor kasaya sığar mı korkuttu
  14. ColeX35

Sistem toplama önerisi

Güncel
Geri