• Collier
      intel işlemcilerde ölü soket muhabbeti var diye biliyorum hocam, online fps oyunlarında da amd daha başarılı diye biliyorum fakat işlemciler konusunda...
    • Collier
      Collier, Intel Arc B580 Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      reklam gibi olmasın da enparanın 50k faizsiz kredisi varmış ona bi yaslanıcam gibi hadi bakalım. 3, 5 öderiz yapacak bir şey yok. bu arada attığınız sistem...
    • Collier
      eyvallah hocam da pek mümkün gözükmüyor açıkçası. şuanlık kendimi geçindirme yüküm olmadığı için sıkıntım yok ama maaşı alana kadar o zamlar iki katına...
    • Collier
      ooo güzel hocam , keşke biraz daha şu kartın piyasası durulsa da 11k bandından 10k bandına çekseler valla öyle oldu :D artık bu sistemi bi 30-35e...
    • Collier
      cansınız hocam, tavsiye ederseniz süper olur. şu kartın biraz daha piyasaya girip hazır sistemler yapılması için beklemek istiyorum ama yılbaşından sonra...
    • Collier
      Collier, Oyun ve ders için laptop önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hocam sana asus vivobook veya hp victus öneririm. apu ile oynarım ekran kartına ihtiyacım yok dersen baya şık da gözüküyor, asus vivobook. oyunu adam akıllı...
    • Collier
      hocam dediğim gibi bütçem oldukça kısıtlı. o aradaki 3 kuruşluk fark bile benim için zarar. diğer bileşenlere ileride takviye yapsam bile beni en uzun...
    • Collier
      Collier, Ekran Kartı kategorisinde Intel Arc B580 Sistem Önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar herkese. B580'li bir sistem kurmak istiyorum. genel olarak DDR5 bir sistem istediğim için fiyat 26k bandına çıksa da bütçem 25k civarı denebilir...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,577
Üyeler
163,847
Son üye