ColvenKaivalya isimli üyenin son içerikleri

1. C

Yardım All in One Pc önerisi. Bütçe 20k

Aynen. Çünkü o fiyatlarda olanlar genelde yerli markalar. 32 gb ram koyup 2011 yilindaki islemciyi kullanan markalar.
  2. C

Yardım All in One Pc önerisi. Bütçe 20k

Kasma donma yapmayacak uzun süre götürecek all in one pc lazım. Ofis için kullanılacak. Yakın amanda alan veya önerisi olan varsa çok sevinirim
  3. C

🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

Bi ben mi memnun değilim bundan. Driverlar güncel, arada bir wifi kopuyor komple hiçbir ağ görmüyor. Pc yi kapatıp açınca düzeliyor.
  4. C

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB White 6.410,00TL

Asus anakart sahipleri için tavsiyem arctic iii serisini alacaksaniz veya aldiysaniz armoury crate de fan profilini sessiz yapın ses kalmiyor
  5. C

🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

rog strix dışında 0 db fan özelliği olan psu var mı ?
  6. C

🔥İndirim ASUS ROG-STRIX-1000G Güç Kaynağı Aura 80+ Gold 1000W Modüler 7990TL Dip Fiyat

Bir yanım gereksiz masraf diyor bir yanım 550w nereye kadar götürür diyor
  7. C

❌İndirim Bitti! Kingston Beast RGB Expo 32GB DDR5 6400MHz CL32 (2x16GB ) 16.445,63 TL

Bir anda sistemlerin en değerli parçasinin ekran kartından sonra ram olmasi.. kimin aklina gelirdi
  8. C

🔥İndirim 7Go Taşınabilir Hava Pompası 613₺ (Plus üyelere özel)

Bosch easypump almıştım ben de soylediklerinize tamamen katiliyorum. 4 lastigi 6-7 psi kadar doldurunca bataryalari bitiyor neredeyse. Çakmakliktan güç alan bir pompa bakacağım. Bosch u iade ettim 1763971184 Amaci dediginiz şey olan kişiler için bosch easypump gayet kaliteli hissettiriyor bu arada
  9. C

Çözüldü✓ GPU Çalışmıyor: Termal Macun Yenileme Sonrası Sorun

Alttan ikinci pimden (ismi her neyse) bahsediyorsan bir sorun yok olması gerektiği gibi o.
  10. C

🔥İndirim Altınyıldız Basic Tişört 5 Al 4 Öde ve 125 TL kupon

5 tişört 700-750 TL civarina geliyor. Üründe kupon da var. Değerlendirilebilir. Önceden yine bir indirimde almıştım. Güzel tişörtler. Tekrar aldim. https://www.n11.com/urun/acco-altinyildiz-classics-slim-fit-bisiklet-yaka-kisa-kol-pamuklu-erkek-tisort-bej-melanj-26370534?magaza=altinyildizclassics
  11. C

🔥İndirim Voit Uzaktan Kumandalı Koşu Bandı 🔥 5.479

Eliptik bisiklet önerisi olan var mi indirimde ? 10k civarı bütçe
  12. C

❌İndirim Bitti! Lego Creator Kızıl Tilki 1299₺!

İlk defa lego aldım çok iyi duruyor bence. Önerdiğiniz legolar var mı başka indirimde😂
  13. C

🔥İndirim DDPAI Z60 PRO DUAL ARAÇ KAMERASI (Ön+Arka)

1762527509 5 yıllık hep kullandigim maaş kartımla aldım ama ilk kart satiş kampanyasi adi altinda geldi ben de beklemiyordum 6300 e tamam deyip almıştım süpriz oldu.
  14. C

🔥İndirim DDPAI Z60 PRO DUAL ARAÇ KAMERASI (Ön+Arka)

Çoktandır takip ettiğim bir araç kamerasıydı. Yanlış bakmadiysam ilk defa bu kadar indirimde. Sitede alım kısmında DDPAI10 kodu ile 6300 e düşüyor. Ziraat kartiniz varsa bankkart uygulamasindan kampanyalara katilarak 500 tl de bankkart lira alabikirsiniz. 5800 e geliyor totalde...
  15. C

Yardım Linkteki Lenovo Loq Laptop nasıldır ?

https://app.hb.biz/0hBdaC64Ml4F Bu üzer mi acaba ? Performans olarak kesinlikle daha düşük ama dedigim gibi dota vs. oynayacagim sadece sorunsuz olmasi benim icin daha önemli
Geri