ekran kartı sürücüsünü silip sıfırdan kurmayı denedin mi geforce experience desteği bitince otomatiik nvidia appe geçirdi beni öyle olunca sürücü falan kafayı yedi bende sıfırdan yükleyince çözüldü çoğu sorun bir de sitelerdeyken falan kaydetme yapmıyorsan ve önemsemiyorsan masaüstü kaydetmeyi...
sitelere girince klip almayı kapaması normal netflix kick falan oralarda kapıyor bende de kliplerle alakalı bir sorun vardı nvidia ayarlarının olduğu yeri kurcaladım düzeldi oralara baktın mı kral
sanırım millenicomu direkt iptal etmeden arayıp firma değişimi yapacağınızı söylemeniz gerekiyor öyle daha hızlı oluyor ben dsmarttan turknete geçerken öyle demişlerdi ama dsmart aboneliği değiştirmek yerine direkt iptal ettirdiği için sıfırdan abonelik açma süreci ve imzalarla uğraşmıştık...
haftada 2 3 kez sayfayı yenileyemedigim ana sayfada eski konuların gözüktüğü hata alıyorum, bazen site kapanıp ana ekrana atıyor telefonumda.Çok nadiren oluyor bu hatalar sanırım mobil verideyken oluyor o kadar nadir ki wifi mı mobil veri mi hatırlamıyorum
Türknet abonesiyim durduk yere internet gitti mobil uygulamadan arıza tespiti yaptım hat durumu çevrimdışı diyor, müşteri temsilcisini aradım bizden kaynaklı bir problem değil diyorlar, reset atıp tekrar kurulum yaptırdı hala internet yok. Modem arayüzünde internet kullanılanilir değil hatası...
çocuk kontrolü için soruyorsanız flexispy hoverwatch falan var ama başka bir amaç için arıyorsanız zaten ücretsiz bulamazsınız söylediğim uygulamalar da ücretli ama demo kullanabilirsiniz bir süre