com2 isimli üyenin son içerikleri

1. com2

Öneri mikrofonu kaliteli kulaklık önerir misiniz?

dc içinse onu uygulama içi de yapabiliyor ama genel broadcast harbiden iyi olur
  2. com2

Öneri mikrofonu kaliteli kulaklık önerir misiniz?

https://furylevel.com/fevell-x1-kablosuz-oyuncu-kulaklik
  3. com2

IPhone 13 şarj olmuyor

aynen aga şimdi bi link atıcam köprü satışı var 120 TL'ye bi döner parası alırsınız
  4. com2

1600-1700 fiyat arası maouse önerisi

furylevel z1 stok kovalayın ben çok memnun kaldım çevreme de aldırdım şikayeti olan 1 kişi yok
  5. com2

Türknet internet erişimim gitti

kendiliğinden düzeldi max türknet işte arada bi gidip geliyor kendi keyfine sanki sanırsın dağda yaşıyoz
  6. com2

Modemde kırmızı ışık yanması

hangi firmaya abonesiniz?
  7. com2

hayır modemi kendim almıştım 2 kez falan resetledim işe yaramadı sanırım sorun türknet kaynaklı yarın bir daha arayacam
  8. com2

Türknet abonesiyim durduk yere internet gitti mobil uygulamadan arıza tespiti yaptım hat durumu çevrimdışı diyor, müşteri temsilcisini aradım bizden kaynaklı bir problem değil diyorlar, reset atıp tekrar kurulum yaptırdı hala internet yok. Modem arayüzünde internet kullanılanilir değil hatası...
  9. com2

Arkadaşlar ekran kartına bunu koydum dengelesin diye dorun olurmu

çok güzel durmuş hem işlevli de AHAHISXNEPÖXE
  10. com2

Android takip programı

çocuk kontrolü için soruyorsanız flexispy hoverwatch falan var ama başka bir amaç için arıyorsanız zaten ücretsiz bulamazsınız söylediğim uygulamalar da ücretli ama demo kullanabilirsiniz bir süre
  11. com2

mouse önerisi 1600 TL

fury level z1 çekin keyfinize bakın
  12. com2

Yardım Metin2 PVP önerisi lazım

şuan aktif olarak oynamıyorum ama turna2 bakın derim hala aktifse oynanır orası
  13. com2

Ayt matematik en çok çıkan konulara çalışmak mantıklımı?

tyt bilmeden ayt yani bazı konular tabii ki çözülebilir aytde 2. dereceden denklemler bilmek aytnin geri kalan konularında seni çok rahatlatır mesela ama en iyisi tyt üzerinden ayt ye gitmektir sıkı çalışırsanız sınav anını da güzel yönetirseniz başarılı olursunuz
  14. com2

ilk 12 konu + problemler+geometri halletmeye bak hızlıca ayt mat için de çok önemli zaten, motivasyonunu da yüksek tut
  15. com2

tyt matematik başlayınca tüm gününüz mü gidiyor? %70 ayt %30 tyt çalışmak size daha çok kazandırır
Geri