Combobox isimli üyenin son içerikleri

1. C

2. Ram Slotu (DIMM_B) Cogu Zaman Calışmıyor

Dediğiniz malzemeler elimde yok ancak temin ettiğimde denerim teşekkür ederim.
  2. C

Pc geç açılıp geç kapanıyor

İşlemleri sırası ile yapın, Antivirus tam sistem taraması temiz geldi sanırım bu adıma geldiginize göre. Bilgisayar çalışırken işletim sisteminin sorunsuz çalışabilmesi icin arka planda birçok işlem çalışır bu normaldir. Görev yöneticisi > Başlangıç sekmesi kısmında sadece gerekli programların...
  3. C

Rica ederim geçmiş olsun dostum umarım zahmetsiz şekilde çözülür.
  4. C

Silgi ile ramleri sildim, ancak digerlerini kullanmadım. Sorunlu lehimi bilmediğim için nereye ne kadar sıkacağım ? Slot cevresine mi sıkılıyor biraz detay verir misiniz ?
  5. C

- Virus taraması için Eset Online Scanner i indirebilirsin kendi sitesinden ( kurulum,kullanım ve arayüz basit, gercek zamanlı koruma sağlamaz ancak bilgisayarı tam tarama yaptırabilirsin iş görür ) - Görev Yöneticisin işlemler kısmından uygulamaların cihazında ne kadar cpu- ram - disk ve...
  6. C

İlk baş bir virus taraması yaptır (Güncel veri tabanlı Bitdefender-Kaspersky veya Eset ile tam tarama yaptır) , sonrasında başlangıç da çalışan programları kontrol et gereksizleri kapat. Sistem başladığında görev yöneticisinden diski %100 kullanan bir uygulama olup olmadığını kontrol et. Disk...
  7. C

Yardımların için teşekkür ederim, iki sorum daha olacak ; 1- Asus Servisi faturada ısrarcı olur ve onarımı garanti kapsamında ücretsiz yapmayı kabul etmezse bana F/P anakart önerir misin ? Sistem özelliklerimi ilk mesajımda yazdım. Tekrar bu konudan başım ağrısın istemiyorum. 2 - Eğer ki sonra...
  8. C

Dostum haklısın, cold start da ısıtıp denedim ve ilk seferde her iki slot da aktif oldu sorunsuz sistem başladı ayrıca ilk defa bilgisayarim bu kadar hızlı boot oldu. Hemen pc yi kapatıp emin olma amacıyla soğumaya bıraktım 1 - 1 buçuk saat. ( oda sıcaklığıda düşük bu arada) Isıtmadan cold boot...
  9. C

Cevabın için teşekkürler, Evet olabilir son bir kaç aydan beri bu durum arttı (havalar baya soğudu ve PC soğuk oda da), yarın deneyip sonucu yazacağım. Çok çok nadir olmakla beraber bazen ilk cold start da iki slot da aktif oluyor, eğer ki yarın fön makinesi denemesi olumsuz olursa ne gibi...
  10. C

Defalarca Ramlerin yerlerini degiştirdim DIMM_A (1. Slot) da takılı olan hep sorunsuz çalıştı. Anakartı ikinci el aldım çok önce bu yüzden garanti kısmı da olumsuz benim için. Belki saçma gelebilir ama emin olmamakla beraber ben anakartın bios default ram ayarlarından kaynaklandığını...
  11. C

Merhaba DIMM_B slotum çoğu zaman çalışmıyor. İlk açılışta %99 2. Slot okumuyor. Ram i söküyorum silgi ile temizliyorum, Ram yuvalarını yumuşak fırça ile temizliyorum, ramlerin yerlerini degiştirip yerleştiriyor tekrar tekrar deniyorum 15-20 dk dakika sonra belki 5. Belki 10. Denememde bazen...
Geri