Arkadaşlar selam, abim kendine yakın zamanda emlak ofisi açacak ve daha etkileyici ilanlar paylaşmak için drone almak istiyoruz ama benim pek bilgim olan bir konu değil. F/P olacak şekilde sizce iyi bulduğunuz özellikleriyle bana öneride bulunabilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar.
O durumu chat cgt ye sordum bana koşulsuz iade hakkımın sadece kutusu açılmamış ürünlerde olacağını söyledi. Tabii avukat değildir ama sonuçta hukuk belli şeyler.
Dediğiniz gibi bime gittim iade fişi olmadan yapamam dedi e dedim onu nerden alıcam. Kurulum yapan firma yani garanti servisi verecekmiş. Orayı aradım dedi dijitsu merkezinden dan iade talebi gelmeden fiş yazamam diyor. Yani topu birbirine atıyorlar. En son çare thh sanırım.
Merhaba arkadaşlar önümüzde ki sene evliliğim olacağı için ev eşyası alıyorum. En son bim de olan kampanyadan dijitsu 55 ds9800 aldım. Ama sertifika ve yazılım muhabbetlerinden ötürü amazon netflix ve blue tv de HD görüntü vermiyor uygulamalar ben de bu memnuniyetsizlikten ötürü iade talebinde...