Anakartı daha sonra yenilicem işlemciyle beraber elimde bikaç parça var zaten hazır indirimdeyken alıyım dedim ekran kartınıda.
Deneyebiliceğim başka pc yok şuan maalesef.
Görünüyor ancak bazen model ismi yazıyor bazen microsoft temel goruntu birimi gibi bişey yazıyor driverden dolayı.
1742161950
DDU ile güvenli modda tüm driverları sildim denedim olmadı. Üstüne başka ssd ile denedim başka işletim sistemiyle yine olmadı. Pc de sıkıntı olmadığına eminim başka...
Kartı daha yeni aldım internet üzerinden. Birkaç gün içinde geldi. Kartı takıp çalıştırdım uygun sürücüleri Amd nin sitesinden indirdim ancak sürücüler kurulmuyor ne denediysem olmadı. Başka eski sürücüleri denedim olmadı. PowerColor un kendi sitesinden sürücü indirdim oda olmadı. DDU ile silip...
Konuyu hortlatıyorum ama bende aynı durumdan muzdaribim. Bilgisayarın özellikleri söylesem yardımcı olabilirmisiniz.
İntel g6950 rx 6500xt 1tb hdd 256ssd var.
2. el ekran kartı bakıyordum ASUS matrix R9 280 ve yanında HD4850 beraber satılıyor. ASUS kesin bozuk fanları çalışıyor ışıkları yanıyor ama görüntü yok HD4850 ise en son çalışıyormuş. O da başkasından almış anladığım kadarıyla. İkisi toplam fiyatı 350 TL ASUS'un sadece fanları o fiyata zaten...