arkadaşlar selamlar, başlıkta yazan ürünü geçen hafta aldım, ile kurulum denememde win10 ile kurmaya çalıştım ama wifi ve bluethot driverlarını kuramadım. sonrasında başka driverlarında eksik olabileceğini düşünerekten çok kurcalamadım ve win11 kurulumu gerçekleştirdim. şuanlık bir yok ama ben...
dostum selam, 2. ürünü aldım ben 64 gb lik modeli aldım, sebebini ufak bi fiyat farkı var diye performans olarak ta biraz daha iyi (1. link) .
ama 1. daha yeni bir işlemci ve bütçen varsa 64 gb al bla bla
arkadaşlar selam, bu iki ürün arasında kaldım, yorum ve değerlendirmelerinizi dinliyorum (fan sesi hakkında ek bilgi olursa sevinirim)
acer nitro 16...
kuzenimde asus tuf bir laptop var hatta i7 12700H win 10 yükledik sıkıntı verdi... sonra servise yolladığımızda ise win11 kullanmamızı söylediler. biz dinlenmedik yinede yükledik sonra anakart arıza verdi..
arkadaşlar intel işlemcili bir sistem kurdum i5 1240f, ben tercihen win10 seviyorum ama arkadaşlarım intelin yeni nesillerinde win10'un bazen sıkıntı çıkardığını söyledi. AMD tarafında böyle bi sorun yokmuş. olayı tam anlayamadım gerçekten olaya vakıf olabilecek birini burada bulabilirdim uzun...
selam, benim biraz ses takıntım var, sistem için sıvı soğutma almak isitiyorum thermaktake denedim ama sesi yüksek geldi msi denedim ondada titreme sorunu yaşadım. bi 5 model önerisi alabilirim çift fanlı tercihimdir kasa mini çünkü ryzen 7 5800x3D (8k ya aldım işlemciyi linç yemiyim)
MSI RTX 2080 TI SEA HAWK model ekran kartı var elimde. PCI-E çıkışı haricinde ekran kartının diğer tarafında daha küçün bir çıkış daha var. yeni fark ettim msi kapakla kapamış orayı ne işe yaradığını bilen varmı.
microsoft suface pro cihazında. win 11 den win 10'a geçişte dokunmatik ile ilgili sorun yaşarmıyım yada başka bir aksamında sorun oluru. tablet laptop karışımı cihaz win 11 ile geldi ama ben hakim değilim ve beğenmiyorum 11'i geçiş yaparsam sorun yaşarmıyım