420mm daha ucuz diye soğutucuya uygun kasa alayım dedim ama mecburen 360mm alacağım gibi duruyor :)
Bir de yanlış anlamadıysam attığınız kasa 5 fanlı olarak mı geliyor? Ürün detayında buna dair bir bilgi bulamadım
Alttaki kombinasyon güzel duruyor, PSU nun önerildiğini birkaç yerde daha görmüştüm. Aklıma takılan soru Arctic radyatörü biraz kalın olduğundan dolayı acaba kasaya sığar mı. Bu kasa Cougar kadar geniş durmuyor.
1753610968
Bütçeyi aşıyor, yine de yanıtınız için teşekkürler
PSU suz modeli yok sanırsam, Kasa + 3.0 PSU öneriniz varsa önerinize açığım
Arctic II 360mm modeli trendyolda 4.5 civarında test sonuçlarına biraz daha bakacağım ona göre bir karar veririm.
markayı ilk defa duyuyorum alınır mı? https://www.tebilon.com/cougar-airface-pro-rgb-850w-80gold-1xtypec-temperli-camli-e-atx-gaming-kasa-cgr-5ad1b-air-rgb/?gad_source=1&gad_campaignid=22461123085&gclid=Cj0KCQjw-ZHEBhCxARIsAGGN96II_PxcSJA0HLRvwYQ-hF9thbmaOfdK44rcJZZVuHJo8b8InMxMDAMaAj-TEALw_wcB
7800x3d ve rtx 5070 için Atx anakart ve arctic III 280 veya 360 takabileceğim bir kasa arıyorum. Kasa+ psu birlikte de olabilir ayrı ayrı olabilir önerilerinizi bekliyorum şimididen teşekkürler. Şöyle bir ürün buldum...