concerta isimli üyenin son içerikleri

1. concerta

Öneri Püfür Püfür Esecek Bir Kasa Önerin

420mm daha ucuz diye soğutucuya uygun kasa alayım dedim ama mecburen 360mm alacağım gibi duruyor :) Bir de yanlış anlamadıysam attığınız kasa 5 fanlı olarak mı geliyor? Ürün detayında buna dair bir bilgi bulamadım
  2. concerta

Öneri Püfür Püfür Esecek Bir Kasa Önerin

420mm veya 360mm arctic sığar mı?
  3. concerta

Yardım Üniversitede mühendislik için MacBook alınır mı?

Mekatronik ve Makine için alınmaz CAD/CAA uygulamalarını kaldırabilecek ortalama ekran kartlı laptoplara yönelmeni öneririm
  4. concerta

Max 8.000 TL bütçeli KASA + PSU önerisi

Tamamdır dediğiniz gibi yaparım yarın mail üzerinden sorarım, yanıtınız için teşekkür ederim.
  5. concerta

Alttaki kombinasyon güzel duruyor, PSU nun önerildiğini birkaç yerde daha görmüştüm. Aklıma takılan soru Arctic radyatörü biraz kalın olduğundan dolayı acaba kasaya sığar mı. Bu kasa Cougar kadar geniş durmuyor. 1753610968 Bütçeyi aşıyor, yine de yanıtınız için teşekkürler
  6. concerta

Cougar kasa ve psu alınır mı?

Yanıtınız için teşekkürler, başka alternatif bulmazsam bu modeli alırım gün sonunda. (y)
  7. concerta

PSU suz modeli yok sanırsam, Kasa + 3.0 PSU öneriniz varsa önerinize açığım Arctic II 360mm modeli trendyolda 4.5 civarında test sonuçlarına biraz daha bakacağım ona göre bir karar veririm.
  8. concerta

Peki Kasa + psu kombinasyonu olarak fiyat performans mı? 7800x3d + 5070 için kullanacağım önerinize açığım
  9. concerta

markayı ilk defa duyuyorum alınır mı? https://www.tebilon.com/cougar-airface-pro-rgb-850w-80gold-1xtypec-temperli-camli-e-atx-gaming-kasa-cgr-5ad1b-air-rgb/?gad_source=1&gad_campaignid=22461123085&gclid=Cj0KCQjw-ZHEBhCxARIsAGGN96II_PxcSJA0HLRvwYQ-hF9thbmaOfdK44rcJZZVuHJo8b8InMxMDAMaAj-TEALw_wcB
  10. concerta

Ekran kartı ilanım nasıl?

Baya güzel duruyor, detaylı olması güven verdi. İhtiyacım olsa alırdım (y)
  11. concerta

Arkadaşlar bilgisayarım uçmadan fan önerin

bunlar 7800x3d soğutur mu?
  12. concerta

7800x3d ve rtx 5070 için Atx anakart ve arctic III 280 veya 360 takabileceğim bir kasa arıyorum. Kasa+ psu birlikte de olabilir ayrı ayrı olabilir önerilerinizi bekliyorum şimididen teşekkürler. Şöyle bir ürün buldum...
  13. concerta

Vatan indirimiyle anakart önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-pro-b840-p-wifi-amd-b840-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html bu mesela sepette düşüyor 6.5kya
  14. concerta

ramler elimde sadece anakart almam lazım
  15. concerta

4x16 64 farkedecekse 8.5k ya kadar çıkarım
Geri