ConfusingTr isimli üyenin son içerikleri

1. C

Minecraft optifine ekran kartımı görmüyor

tamamdır hallettim eyvAllah optifine a girdiğimde shader kısmında benim rtx i göstermiyordu onu kastetmiştim çözdüm nop
  2. C

Minecraft optifine ekran kartımı görmüyor

Rtx 4070 ekran kartına sahip bir laptopum var fakat optifine ile açtığım mc harici ekran kartına bağlanıyor. Kendi latest sürümde rtx devreye giriyor fakat optifinelısını bir türlü çözemedim. Yardım lazım.
  3. C

Bilgisayarıma nasıl win11 kurabilirim?

Hayır, keyli kurulumda keysiz kurulumda ve ya Microsoft alımında ki bütün Windows kurulumları aynı işlevi görüyor değil mi?
  4. C

Sıkıntı olmazsa, nereden satın alma işlemini gerçekleştirdiniz? Bir de daha sonrasında key türüne baktınız mı hangi key türünden satmış satıcı diye. 1726905995 Bunu görmüştüm fakat keyli kurulumdan farklı oluyordur diye sormadım, key satın alabilecek durumum var Microsoft Store'dan ama aynı...
  5. C

Merhabalar yeni bir bilgisayar aldım freeDOS olarak geldi ve nasıl win11 kuracağımı bilmiyorum, diyeceksiniz ki o kadar video var git izle şunu merak ediyorum. Win 11 home keyi alabilecek param var (Microsofttan) fakat o yaptığımız işlemler bununla aynı işlevimi görüyor bunu merak ediyorum...
  6. C

60-70K bandında Laptop Önerisi

Yani 30-40 larda da bir PC önerirseniz ona da bakarım amacım derslere götüreyim fakat oyunumdan geri kalmiyim, çok ağır oyunlar oynamıyorum.
  7. C

Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ilk senem hazırlık. 1726477773 Alicagim bilgisayar sadece üni için değil baya bir süre daha benle gitsin diye böyle bir şey almayı düşündüm 1726477791...
  8. C

https://www.epey.com/laptop/msi-vector-gp68hx-13vh-227xtr.html hocam bu ürünün defolusunun 70 e satıldığı bir yer gördüm ama bir kişi bana "o bilgisayarı sınıfa sokamazsın hoca almaz" demişti. Neden peki bence ürün güzel ama böyle bir yorum geldi diye geri adım atmıştım
  9. C

Hocam oyun oynamayı da düşünüyorum yazmıştım bir yanlışlık olmuş.
  10. C

Üniversite için bir laptop bakıyorum ve oyun oynamayı da düşünüyorum. Ne önerirsiniz?
  11. C

Redmi buds 5 pro vs Anker soundcore liberty 4 nc

Anker Soundcore liberty 4 nc ve Xiaomi Redmi Buds 5 Pro. Bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Telefonum Xiaomi ama anker daha iyi gibi duruyor nakit olarak sıkıntım yok sizce hangisini almalıyım?
  12. C

Buds 2 Pro mu Buds FE mi?

https://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChcSEwijlvrd06aGAxW8U5EFHQAQD5AYABABGgJscg&ase=2&gclid=CjwKCAjw9cCyBhBzEiwAJTUWNbic_OQmvsturIThfVY1OkRtIO6D3wl-ZV9mkP8C8QmA5WU021k1lhoCxEsQAvD_BwE&sig=AOD64_1ln91WiO_4eQ96u-uP3gd1sufE7Q&ctype=5&q=&nis=4&ved=0ahUKEwjJgPXd06aGAxUfIxAIHWGgCv0Qww8InQs&adurl=...
  13. C

Xiaomi android sonuçta diye herhangi bir özellikten mahrum kalmam diye düşünüyorum
  14. C

Bluetoothlu kulak içi ve ya kanal içi (ne fark olduğunu bilmiyorum kulak üstü olmayan) bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçe sorunum yok en son bu iki kulaklık arasında kaldım hangisi alsam bilemedim. Yardımcı olur musunuz?
  15. C

Çözüldü✓ Bütçe farketmeksizin bluetooth kulaklık önerisi

He eyvAllah hocam, sennheıser için demiştim ben. Tamamır sağolasın hocam.
Geri