Rtx 4070 ekran kartına sahip bir laptopum var fakat optifine ile açtığım mc harici ekran kartına bağlanıyor. Kendi latest sürümde rtx devreye giriyor fakat optifinelısını bir türlü çözemedim. Yardım lazım.
Sıkıntı olmazsa, nereden satın alma işlemini gerçekleştirdiniz? Bir de daha sonrasında key türüne baktınız mı hangi key türünden satmış satıcı diye.
1726905995
Bunu görmüştüm fakat keyli kurulumdan farklı oluyordur diye sormadım, key satın alabilecek durumum var Microsoft Store'dan ama aynı...
Merhabalar yeni bir bilgisayar aldım freeDOS olarak geldi ve nasıl win11 kuracağımı bilmiyorum, diyeceksiniz ki o kadar video var git izle şunu merak ediyorum. Win 11 home keyi alabilecek param var (Microsofttan) fakat o yaptığımız işlemler bununla aynı işlevimi görüyor bunu merak ediyorum...
Bilgisayar Mühendisliği okuyorum ilk senem hazırlık.
1726477773
Alicagim bilgisayar sadece üni için değil baya bir süre daha benle gitsin diye böyle bir şey almayı düşündüm
1726477791...
https://www.epey.com/laptop/msi-vector-gp68hx-13vh-227xtr.html hocam bu ürünün defolusunun 70 e satıldığı bir yer gördüm ama bir kişi bana "o bilgisayarı sınıfa sokamazsın hoca almaz" demişti. Neden peki bence ürün güzel ama böyle bir yorum geldi diye geri adım atmıştım
Anker Soundcore liberty 4 nc ve Xiaomi Redmi Buds 5 Pro. Bu iki kulaklıktan birini almayı düşünüyorum. Telefonum Xiaomi ama anker daha iyi gibi duruyor nakit olarak sıkıntım yok sizce hangisini almalıyım?
Bluetoothlu kulak içi ve ya kanal içi (ne fark olduğunu bilmiyorum kulak üstü olmayan) bir kulaklık almayı düşünüyorum bütçe sorunum yok en son bu iki kulaklık arasında kaldım hangisi alsam bilemedim. Yardımcı olur musunuz?