congman isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Adidas All Court 3.0 Basketbol Topu 570TL!

Bir tane çektim, paylaşım için teşekkürler.
  2. C

❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

Benim 60k tuttu. 512 GB mi aldınız?
  3. C

S24 ultra + kulaklık + şarj standı 60bin mantıklı mı sizce? Aldım gitti.
  4. C

Zaman zaman stokları kontrol etmekte fayda var. Soundbar alırken hızlı bitiyordu ama hergun yenilenmişti stoklar.
  5. C

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezmesi 8x680 TL

Kod tükenmiş maalesef.
  6. C

🔥İndirim Honor Magic 7 Pro 54.999 TL

İndirim gözükmüyor. HB'de tablet hediyeli 58 bin TL'ydi.
  7. C

🔥İndirim ZTE Red Magic 10 Pro 45.999 TL

Öncelikle söyleyeyim so yıllardaki gelişmelere pek hakim değilim. Düz kullanıcı olarak pil, ekran, işlemci iyi geldi
  8. C

S24u 60k altına pek görmedim. Özelliklere göre basliktaki telefonun fiyatı uygun geldi
  9. C

5 yıldır a71 kullanıyorum, değişim zamanı geldi. Ekranı nasıldır, yazılımi akıcı ve kullanışlı mı? Hiç oyun oynamam, almak çok mu anlamsız olur? Kamera, pil ve dizi izlediğim için iyi bir ekran önemli benim için.
  10. C

🔥İndirim Samsung HW-C450/TK Soundbar 🏷️4799₺

Kurulumu kendim yaptım. Servisi aradım garantinin kendim kurduğum durumda da geçerli olduğunu söyledi. Önceki indirimde almıştım. Samsung qn90b televizyon ile tam uyumlu. Özellikle baslar kuvvetli. İndirimli hali (ben 6 ay önce 3 taksit 3200 TL'ye aldim) fp ürünü l.
  11. C

❌İndirim Bitti! Samsung C450 Soundbar İnanılmaz Fiyat 3240 TL

Desibel olarak benzer geldi maalesef. Eve geçince tekrar bakacağım, iki ses kaynağını örneğin 20 ses ayarında Desibel olarak ölçersem bir şey ifade eder mi?
  12. C

Samsung Servisi aradım. Garanti siparişin baglanmasiyla başlıyor. Servis gelirse sadece kutuda hasar var mı vs. faydalı olur dedi. Ben kendim kurdum, televizyon da samsung olunca çok sıkıntı çıkmadı. Kablo ile bağladım. Yalnız ses herkesin söylediği gibi çok yüksek değil. Televizyon kendi...
  13. C

Teşekkürler, bir tane çektim. Peşin fiyatına 4 taksit de yaptı. HOSGELDİN10 kodu aktif.
  14. C

Gerçekten güzel fiyat. Almaya çalışıyorum ama Ankaradaki merkezi konumdaki adresimi teslimat yapilamaz diye siparişimi ilerletmiyor
Geri