CONK BAYIRI isimli üyenin son içerikleri

1. CONK BAYIRI

Aryond A24 V2 180 Hz alınır mı???

kotu urun almakla kendine e sporcu yakistirmasi yapmayi nasil bagdastirdin anlamak guc. butcen dahilindeki en iyi urunu aramaya cabalamak neden senin icin bir zaman kaybi veya gereksiz ugras olsun. Mesela MAG 256F varken Aryond A24 alan en iyi ihtimalle enayidir.
  2. CONK BAYIRI

Yardım HANGİ MONİTÖR DAHA İYİ

XG259QNG'ye dair inceleme goremedim. Eger 27" olmasi senin icin sorun degilse AW2724HF 3000 TL daha ucuz ve 27".
  3. CONK BAYIRI

Onvo 32 Inc ips 2k monitör alınır mı?

incelemesi yok, tavsiye etmem
  4. CONK BAYIRI

Aryond A24 V2 180 Hz alınır mı???

alinmaz butce nedir
  5. CONK BAYIRI

2k monitör tavsiyesi renkleri doğru gosterecek

doygun renkler mi istiyorsun yoksa dogru renkler mi? ikisi farkli seyler. Dogru renkler istiyorsan monitorle birlikte kalibrasyon cihazi da alman gerekir (i1 Display Pro Plus veya SpyderX Elite vb.) ama doygun renkler istiyorsan bunun cozumu basit, renk gamutu yuksek bir model tercih etmek.
  6. CONK BAYIRI

Yardım HANGİ MONİTÖR DAHA İYİ

Birisi 2K 180 Hz birisi 1080p 280 Hz. Kiyaslayamazsin ki. Amaclari farkli.
  7. CONK BAYIRI

Lenovo R25F-30 Ghosting Testi Nasil?

o zaman al gec fiyati da uygunmjs
  8. CONK BAYIRI

Görüntü kalitesi bakımından G2524H'den zayıf ama aradaki fiyat farkına bağlı.
  9. CONK BAYIRI

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

surebilir :D
  10. CONK BAYIRI

Lg 24gn600 ultragear 3000tl alinir mi

2. el 3000'e onu alacagina az daha koy MSI G241, AOC 24G2U V1 gibi bir model al.
  11. CONK BAYIRI

🔥İndirim Gigabyte M28U 144HZ 4K IPS - 11.800 TL

4K olmasi disinda pek bir olayi olmayan en giris seviye monitor. 17'ye esneyebilen 274URF-QD alir gecer ve daha iyi verim alir. Renk gamutu olsun parlaklik olsun daha ustun bir monitor. Ne kadar ekmek o kadar kofte mantigiyla ilerliyor tabii ama 15K verdigim cihazin da ardini arkasini dusunmek...
  12. CONK BAYIRI

Yardım Kasamdaki "molex fan"ı nasıl kontrol edebilirim?

Molexten guc alan bir fani kontrol edemezsin. Anca modifikasyon yaparak kontrol edilebilir hale getirebilirsin ama bunu yapmak siradan birisi icin risk tasiyor.
  13. CONK BAYIRI

HANGİ MONİTÖRÜ ÖNERİRSİNİZ?

Bu butcede IPS olarak 27M2N5500 ve Q27G4X, VA olarak LS27BG65 onerebilirim. Biraz zorlarsan IPS olarak 27GR83Q-B var yine. Iclerinden en iyisi LS27BG65.
  14. CONK BAYIRI

İqos kullanan var mıdır?

elektronik sigara olan iqos'tan bahsediyor konu sahibi aga
  15. CONK BAYIRI

almak istedigin monitorler 240 hz. bunlar 180. secim senin
Top Bottom