𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 isimli üyenin son içerikleri

1. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Fifine H3 Eq Ayarı Nasıl Yapılır?

Genelde pubg için yapıcam eq yu. Nasıl yapayım, ayak sesleri, silah sesleri çok önemli işler benim için.
  2. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Monster Tulpar V7 20.5 Genel + Pubg Battlegrounds Performansı

Özellikler : 3060 6gb vram i7-12700H 2x16 Crucial Micron Tech. Ram. Öncelikle ne ayar yapmadım ki? :D Optimizasyon için yapmadığım ayar kalmadı. yaklaşık 10 saatimi rahat vermişimdir. Monitörüm 144hz. Oyun genellikle 120-160 arası takılıyor. Biliyorum aralığı açık bir değer ama böyle yani. Bu...
  3. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Sahibinden Param Guvende Hakkında Yardım !

En iyisi elden teslim almak, ürün elden teslim alabileceğiniz bir yerde değilse de o ürünü elemek hocalar.
  4. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Öneri Kulaklık Önerisi 2000₺'ye

Fifine h3 al geç eğer kablosuz takıntın yoksa.
  5. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

PC GPU, CPU Kullanım %50yi Geçmiyor.

Öncelikle başlarken zaten keyfim bozuk. PUBG'nin optimizasyonu bozuk diye girmeyin. yıllardır oynuyorum, biliyorum. Başka PC'lerde de yaptım optimizasyonları sadece laptopta olmadı. PUBG de eski 1050 Ti+R5 3600 16 GB masaüstünde bile 60-90 FPS arası alırken (gpu%100 kullanım). Tüm bu aynı uzun...
  6. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

RTX 5060 Ti 8g mi Radeon 9060xt 16g mi?

Sadece oyun içinse asla 8gb bakma. 9060xt 16 dan yürü. Bütçe yeterse 5060ti 16gb.
  7. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Fifine H3 En İyi Eq Ayarları

Kulaklığı zaten forumda birkaç arkadaşla tartışmıştık. Sağ olsunlar yardımcı olmuşlardı. Şimdi soracağım zaten 1-2 güne EQ konusu açacağım ama o zaman mesaj kirliliği olmasın diye. EQ ayarının en iyi ayarda olduğunu nasıl anlayacağım? EQ yapma sebebim PC PUBG'yi profesyonel oynadığım için tüm...
  8. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Öneri Rampage , Gameraider Gibi Markalar Alınır mı?

Hocam rampage fason olduğu için şansta çok önemli. Kimisi alıyor 1 haftaya bozuluyor. Kimisi de benim bir tanıdığımdaki gibi adam 8 yıldır 52 tl ye aldığı rampage mouseu kullanıyor. Bende 2 sene kulaklığını kullandım. Fasonlar arasında ben en çok rampagei seviyorum. Bu 3 marka arasından tercih...
  9. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Kasa Karşılaştırması 5060 Ti mı 9060 Xtmi

8gb vram asla alma. Eğer 16gb alacaksan 5060ti'ı geçmen mantıklı. Ancak 8gb vram çöp olduğundan dolayı sakın alma derim. Ya 16 ya da 16.
  10. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Hdmi ile 144hz Alabilir Miyim?

Tamam hocam sakin kızma. Eski pc de çoğunlukla 144fps göremiyodum dediğim gibi çok nadir hafif oyunlarda oluyodu. Ondan inatla sordum. Teşekkürler ❤️
  11. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam işte en kötü ihtimal olarak 120fps oynamak istemiyorum. Tam 144 almak istiyorum. O yüzden konuyu açtım. 144hz çalıştırabildiği oyunlarda hiç gel-git ya da bozukluk yaşadığını hatırlamıyorum. Gayet çalışıyordu.
  12. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Hdmi Kablosu 1.4 Mü 2.0 mı Nasıl Anlarım?

Hocam gpu, monitör destekliyor. Ayrıca elimdeki kablonun 1.4 mü 2.0 mı olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ayrıca 2k monitör alınca değişirirm şuan elimdeki 1080p 144hz. 1784465363 144fps alabildiğim bir oyunda daha önce hiç sıkıntı yaşamadım. 1784465402 Alabiliyorum da. Birisi görünürde yazar...
  13. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Tamam hocam o zaman dp ye geçmeme gerek yok. Her türlü 144hz kaymak gibi oynatır diyorsunuz. Birkaç soru daha sorup Emin olmak isterseniz cevaplayabilirim. Köyde Kablo almaya gidemicem çünkü 😁
  14. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım Hdmi Kablosu 1.4 Mü 2.0 mı Nasıl Anlarım?

Kablo yanımda değil. Şehir dışında oraya gidince bir şey alma imkanım olmayacak. Kablo monster aryond a24 v1 monitörde 1050ti r5 3600 b450m s2h lı sistemde 144hz veriyor gözüküyordu. Hdmi 2.0 ile 144hz bırak 244hz bile rahat alınıyormuş. Ancak kablo türünden emin değilim. Ona göre yeni kablo...
Geri