𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 isimli üyenin son içerikleri

1. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Pubg FPS'im Uçakta 240, Pochinki'de 40'a Düşüyor

Bi halt bilmeyince Türkçe öğren falan dersin. Bak işine az teknik bilgi öğren yarım aklınla sorun arayacağına. Sonra millet bana neden yardım etmiyor. Karaktersiz bir insan müsveddesisin çünkü. Yaşın 20yi geçmez. Benimle dalga geçmeye çalışıyorsun. Çoluk çocukla uğraşıyoruz ya. Sen gülücüğünü...
  2. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam yarım aklınla yorum yapma ya. Neler yaptığımı anlatsam yarısının nolduğunu bilmessin. O başlangıç videosu. Size yardım edende kabahat yürü git kendin araştırda yap. Allahın zavallısı. Hayır bir de üstteki mesajda az çok yazmışım + Grafik düşürünce Gpu kullanımım %50 ye düştü diyen adam...
  3. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

İşleme ölçeğini düşürürseniz fps artmaması imkansız. Grafiklerde dediğiniz gibi gpu kullanımı düşebilir ancak çoğu grafik ayarı pubgde dezavantajlı. Hocam en basitinden en karmaşığa git. Pubg başlatma kodları Unlost fps arttırmadan başla. Nvidia Denetim masası. bu adamı yapabilirsin. Nvidia...
  4. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Beyler Pc Pubg diyorsanız neredeyse 1k saatim var. Oyunun optimizasyonu kötü olduğu için kendiniz yapacanız optimizasyon işini. Maalesef burada anlatmam çünkü tamamlamam 2 gün sürdü :D Ancak Monster Tulpar V7 20.5 var. En kalabalık alanlarda 130 altına düşmüyorum. Genelde 150-160 arası...
  5. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Mavi Forum'un Moderatörleri

Forumdan bir arkadaş dedi ki orada çok bilgili birisi var. Oraya git sor dedi senin sorununu. Ben de sordum, o ara böyle şeyler oldu biraz sonra.
  6. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Ps5 / PC Almak mı Daha Mantıklı ?

Dostum soru sormadın? Soru sorsak anlatırız. Biz senin gibi tiplerle çok karşılaştığımızdan dolayı artık ilk başta yardım etmek yerine yanlış bilginizi düzeltiyoruz. Sen 5k fark cl30'a değer yazmışsın. Şimdide boş yapıyosunuz yazmışsın. Sen bize sorsan Cl30 Cl32den iyi 5k fark değmez mi diye...
  7. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Mavi Forum'un Moderatörleri

Üzücü olan sensin :D. Kimse bir şey demedi. Konuya 11 kişi gülücük attı, bir o kadarda kişi mesaj attı. Bir sen böyle sana layık bir davranış(ban yemek istemiyorum) gösterdin. Engelledim seni, cicik kadar beyninle herkesin güldüğü konuya laf yapıyosun. Git derdini psikoloğa anlat ben cicik kadar...
  8. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Assassin's Creed Valhalla Üstte ve Altta Siyah Barlar Var Bir Türlü Düzeltemedim

Aptallıkla alakası yok hocam. İnternetı açın, çözüm videosu izleyin. Buradan kademeleri anlatmak zor oluyor şu ana kadar iş çözülemediğine göre.
  9. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Assassin's Creed Valhalla Üstte ve Altta Siyah Barlar Var Bir Türlü Düzeltemedim

Nvidia denetim masası ayarlarından tam ekran yap. Çözünürlüğü de değiştir, tekrar aynısını seç.
  10. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hazır Sistem Toplamak İstiyorum RTX 5070 ve AMD 7500f

Reis niye bu kadar kuruldun ya :D Adam sırf Nvidia diye fazla vermek istiyor. Bırak boşver.
  11. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Çözüldü✓ Sorunlu RTX 5070 Alınır mı?

Soru mu bu reis :D Alınmaz tabii.
  12. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

Bence aula v9 daha iyi bir seçim. 1785758540 Bir de öneriler sadece niye wraithten? Tamam kalitelide 6 sayfa boyunca da Wraithten kaliteli tek bir şey bile çıkmadı mı? Şaşırdım hocam. Acaba reklam mı yapıyorsunuz? (amacım yargılamak değil cidden garip)
  13. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Çözüldü✓ Hata Mesajı Hakkında Yardım

Donanımınız indirdiklerinizi virüs olarak algılamış. Steam, valorant vs. Windows güvenliği geçmişinden izin verin. Engellenmiş büyük ihtimalle dosyalar. Akıllı Uygulama denetimi ayarlarını da düzeltin. Ekstra bir antivirüs programınız varsa ondan da olabilir
Geri