9060xt 16 gb gözün kapalı 9060xt. İkiside 8gb sa ikiside değil. 8gb vramli ekran kartı almayın.
40k gibi bir bütçede AMD ekran kartı daha mantıklı. Çünkü alacağınız performans arasında dağlar kadar fark olmaz ama aradaki fiyat farkından dolayı diğer parçalar AMD li OEM pakette daha iyi olur...
Ya 10 numara olur da kanka. 6700xt de on numara olur. Dediğim gibi araştırman lazım. Dersen ki testtir carttur curttur uğraşamam. Sanki B580 daha iyi gibi. Kesin al diyemem ama önerim bu yönde.
Hocam çok teşekkürler fikriniz için hoşuma gitti. Yapılacaklar listeme ekledim ancak çok fazla zamanım yok. Donanım sitemi bitirdikten sonra Allah izin verirse yapmayı düşünürüm. Cidden hoşuma gitti ama büyük ihtimal ram değil ekran kartı, işlemci , anakart ve ssd de katarım duruma göre. Ama...
Hocam DDR5 geç derim.
1780156715
Çok değişir. 6600xt ve 6700xt modelleri 2.elde çok mining görmüş kartlardır. Testleri düzgünce yaptırıp adam akıllı bir tane alabileceksen al. Yoksa b580e git. Ki B580 şuan 11-12k civarı (sıfıra) 10k ya bulduysan B580 o paraya kesin alınır. Ben mining olup...
Hocam biliyorum değişken ama genelde üretimi yazdığım türler üzerinden olduğu için yazdım. Çünkü öbür türlü yazacak adam gibi bişey olmuyor. Yani bilgiler yanlış değil de her ramlerin çoğunlukla farklı çipe sahip olması sıkıntı bişey
1780156551
Eyvallah hocam böyle bi bilgi istememiştim ama...
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1L8CBouhX-ub_IbTwXU9sHcK90arCIq0vMN5wFSXT-ZY/edit?usp=sharing geçirdim hocam.
Bilmem. Millet belki Timingin ilk 2 haneli sayısının CL olduğunu bilmez. Hiç araştırmamıştır yani diye koymuşumdur heralde.
1780141995
Bu arada istersen yapacağım ramlerin...
Hocam Tabloyu şimdi google sheetse geçirdim. Daha önce hiç liste yapmadım. Sadece özellik biliyodum ben listeden çok araştırıyodum yani. Liste yapmaya yeni başladım. Google Sheetsi zaten yeni duydum. Excelide tam bilmiyodum. Kısaca bu programlara biraz uzağım ama dediğinizi yapıcam. Sonuçta...
Hayır google sheette kopyala yapıştır falan mı yapılıyo manasında dedim.
Google sheetten devam ederim o zaman.
Veritabanı oluşturuyorum ama donanım sitesine eklicem. Yine de detayın sıkıntı olacağını düşünmedim. Çünkü filtreleme sistemi varya. Detaysız hazırlamaya gerek yok bence. Ne dersiniz?
Hocam elimde en popüler 15 tane model var. Arttırıcam yavaş yavaş. Sadece çok detaylı ise değiştiricektim yöntemimi. O yüzden çok ilerlemeden atayım dedim.
1780140831
Bilmiyom ki sadece adını duydum. Hiç kullanmadım. Kopyala yapıştır için mi diyosunuz? Ben direk kopyala yapıştır yapmıyorum. Zor...
Bu işleri bilenlere soruyorum. Sonuçta akıl akıldan üstündür. Ram listem çok mu detaylı? Çok detaylıysa detayı ne yönden azaltayım? Ya da işte ne bilim ne eksiği var? Bilenlerin önerilerini bekliyorum.
Dosyayı atmıyorum. Çünkü excel yüklenmiyor. Tabloyu kopyalasamda bozuk geliyor. Fotosunu...
5070 ile 5070ti'ın fark edip etmemesi kullanımına bağlı. Ben olsaydım param varsa 5070ti alırdım. 2k gamingte kullanıcaksan 7500f tatmin eder. 1080p de tatmin etmez diye düşünüyorum. Ayrıca 7800x3d 9800x3d bunlar boş işler. Al 9700x'i rahatına bak. Hem daha ucuz hem de 7800x3d yi testlerde...
Hocam o harleye baktım da motor skini veriyor. Ben araçtan çok silah skini seviyorum. Özellikle geliştirilebilir olunca tadından yenmiyor. Sence bekletilir mi coin?