𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 isimli üyenin son içerikleri

1. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Razer Blackshark V2 X Alınır mı?

Hocam aklımda olsun da ben ekipmanlardan çok donanımla ilgilendiğim için ekipman bilgim az. Eq ayarı farklı olursa sizin ayarı yapamam mı demek? Anakartın ses kartı ALC887. Stüdyo kalitesi olmasa da çöp ses kartı değil diye biliyorum.
  2. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Reis bu arada senin rehbere baktım. Fifine dan kulaklık yazmamışsın uygulanabilire. Acaba uygulanabilir mi?
  3. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hayalinizdeki Dream Setup'ı Yazar Mısınız

Full Beyaz 5090 Lightning sayılı üretimli sistem. Detay vermeye üşendim :D
  4. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam ben araştırdım. Normalde jak girişli almicaktım ama anakartımın ses kartı yeterliymiş. Dediğiniz ayarları da yaparım h3 e. Havit dediğim gibi nefret ediyorum ama siz önerdiyseniz vardır tabii bi bildiğiniz teşekkürler. Sorum olursa yine sorarım.
  5. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Ekipmanlardan İlk Olarak Mousemu Yoksa Kulaklık mı Değiştireyim?

Hocam fifinelarda ses kartı varmış razerda yokmuş. Büyük ihtimal fifine alırım hem zaten büyük indirimde teşekkürler. 1783424696 Mouse sağlam hocam hiç sıkıntısı yok teşekkürler. Kulaklık alacağım.
  6. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Ekipmanlardan İlk Olarak Mousemu Yoksa Kulaklık mı Değiştireyim?

Birini şimdi birini seneye alıcam. Bütçem 2000-2500 arası. Dediğim gibi kulaklıkta yeni önerilete açığım. Bence kulaklık değişeyim mouseu kaliteli gibi ama sormak istedim. 1783424029 https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-h3-mikrofonlu-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi_1348775 Kulaklığa bunu...
  7. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam şimdi sen gelince işin rengi değişti herkes sövüyordu. 1783423771 Hocam ona çıkamam indirim daha olmassa da bu güzel midir? https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-h3-mikrofonlu-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi_1348775
  8. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yok hocam ya 2500 son. :/. Havitin garantisi ne kadar? Bir de cidden fason havitin bu kulaklığı harbiden güzel mi? Hiç ısınık değilim ama başka şansım yok gibi. Blacksharka kötü diyorsunuz çünkü. 1783423091 Bu da baya indirimde he 4000den 2800 ama işte 300tl daha düşmesi lazım
  9. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺1999

Hocam bende steam pubg oynuyorum. Ayak seslerini daha iyi duymak istiyorum tabii aynı şekilde tüm sesleri. Lütfen en kısa zamanda testini yapıp sonuçları uazabilir misiniz? Rica etsem.
  10. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Son 6 aydaki en yüksek fiyattan 1000tl düşük 1783422829 Hocam razer almayalım tamam ama havit almak istemiyorum. Kendisiyle hoş anılarım yok ama başka öneriniz varsa seve seve değerlendiririm.
  11. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Tavsiyeleriniz nelerdir hocalar bu fiyatlarda peki?
  12. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Evet hocam zaten masaüstünde bluetooth yokki :D 1045 civarı incelemede 4.5 yıldız almış. Herkes öneriyor. Benim için böyle bi fp de kablosu önemli değil
  13. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hepsiburada İndirim Kodu

Hepsiburada indirim kodu lazım.
  14. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Asus Rog Pelta Vs Hyperx Cloud 3 S

Hocam seni görmüşken hazır kullanan biri sorayım. Razer blackshark v2x nasıl? Almayı düşünüyorumda. 3 4 yıl en az götürür mü? Ses kaliteli mi? Pc pubg oynuyorum genellikle. Hikayelidede ses önemli tabi. Düşünceleriniz nedir?
  15. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

@GGbaba hocam hepsiburadada var mıdır indirim?
Geri