𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 isimli üyenin son içerikleri

1. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

🔥İndirim Gigabyte X870 Gaming WIFI6 9.399 TL 6 TAKSİT AMAZON SATICILI

Gigabyte sevmem ama anakartları iyi hocam be. Yapmayın :D
  2. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

3-5K kulaklık önerisi

3k-5k arası net bir bildiğim kulaklık yok. Rastgele önermek istemedim. Şunlara bakabilirsin. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1146703510.html...
  3. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

17.000 Tl'ye ryzen 7 9800x3d alınır mı?

Mesajda demek istediğim sakın yanlış anlaşılmasın. Ülkemizde hala bir çok hak gözeten güzel insanlar var. Ancak bir o kadar da bu güzel insanları suistimal eden. Karaktersiz dolandırıcılar, fırsatçılar var.
  4. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam ona o kadar emin olmayın. Kutusundan çıktıysa kullanılmış olabilir. Dediğim şeyleri yaptıktan sonra alınabilir gibi.
  5. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım RTX 5070 için 2k monitör şart mı sizce

Yaşatır hocam. Gözlerin bi bayram eder.
  6. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Testleri tam yapılmak şartıyla bakılabilir. Faturayı da incelemenizi tavsiye ederim. Fatura var deyip geçmeyin.
  7. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

MSI Pro B650-A İkinci El Satış Sonrası Hakkaniyetli Karar İçin Yardım

Hocam yazdım ya. Zaten siz haklısınız dediğiniz gibi düzgün verdiyseniz. Büyük ihtimal takarken bükülmüştür. Ancak yine de yardım edebilirsiniz. Yardımdan kasıt para vermek. İade almak değil. Teknik yardım adama manasında dedim. 1777293803 Zaten bu yüzden arkadaşa yardım edilebilir yazdım...
  8. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Yardım 2k Monitör Önerisi Olan var mı?

Değmez tabi o zaman. Sistemi bilmediğimden rastgele önerdim.
  9. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Wraith Teknik Destek

Müşteri seçiyorlar diye duydum. Şanslıymışsınız :D
  10. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Öneri Hiç oyun bitirmedim oyun önerir misiniz??

Warbandı denesin hocam. Bizim gibi bağımlısı olsun.
  11. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Düşük sistem Nefessiz bitirebileceğim oyun önerisi bugsız hatasız

Reis çok büyük değilken daha doğrusu oyun kültürüm gelişmemişken oynamıştım. Mekan bas adam vur, mekan bas adam vur. Hikayesi de yoktuda yazdığım spoilerdakini hikaye olarak koymuşlar. Her neyse işte mekanikleri de kötü, hantal gelmediği için bana. Oynamıştım. Zaten o zaman abim ne indirirse...
  12. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam kesinlikle rogue un sıkıntısı black flagle çok aynı olması. Yoksa çok güzel hikayesi. Unitynin parkur sistemi harika o yüzden yırtıyor. Syndicate bi ben mi sevmiyom dicektim. Bak assasins creed chronicles china, russia falan onları bile sevdim. Ama şu Syndicate tek sevmediğim assasins...
  13. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam mafia definitive yani 1, 2, 3 hepsini bitirdim. Sırada old country var. Bendeki yeri az çok onunda özeldir. Çünkü eski bir pc de günlük 45 dk 45dk oynayarak bitirmiştim. Hatta son bölümün son 1 saati kimsede olmamıl bir buga düşmüştüm. :D
Geri