Hocam aklımda olsun da ben ekipmanlardan çok donanımla ilgilendiğim için ekipman bilgim az. Eq ayarı farklı olursa sizin ayarı yapamam mı demek? Anakartın ses kartı ALC887. Stüdyo kalitesi olmasa da çöp ses kartı değil diye biliyorum.
Hocam ben araştırdım. Normalde jak girişli almicaktım ama anakartımın ses kartı yeterliymiş. Dediğiniz ayarları da yaparım h3 e. Havit dediğim gibi nefret ediyorum ama siz önerdiyseniz vardır tabii bi bildiğiniz teşekkürler. Sorum olursa yine sorarım.
Hocam fifinelarda ses kartı varmış razerda yokmuş. Büyük ihtimal fifine alırım hem zaten büyük indirimde teşekkürler.
1783424696
Mouse sağlam hocam hiç sıkıntısı yok teşekkürler. Kulaklık alacağım.
Birini şimdi birini seneye alıcam. Bütçem 2000-2500 arası. Dediğim gibi kulaklıkta yeni önerilete açığım. Bence kulaklık değişeyim mouseu kaliteli gibi ama sormak istedim.
1783424029
https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-h3-mikrofonlu-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi_1348775
Kulaklığa bunu...
Hocam şimdi sen gelince işin rengi değişti herkes sövüyordu.
1783423771
Hocam ona çıkamam indirim daha olmassa da bu güzel midir? https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-h3-mikrofonlu-rgb-gaming-oyuncu-kulakligi_1348775
Yok hocam ya 2500 son. :/. Havitin garantisi ne kadar? Bir de cidden fason havitin bu kulaklığı harbiden güzel mi? Hiç ısınık değilim ama başka şansım yok gibi. Blacksharka kötü diyorsunuz çünkü.
1783423091
Bu da baya indirimde he 4000den 2800 ama işte 300tl daha düşmesi lazım
Hocam bende steam pubg oynuyorum. Ayak seslerini daha iyi duymak istiyorum tabii aynı şekilde tüm sesleri. Lütfen en kısa zamanda testini yapıp sonuçları uazabilir misiniz? Rica etsem.
Son 6 aydaki en yüksek fiyattan 1000tl düşük
1783422829
Hocam razer almayalım tamam ama havit almak istemiyorum. Kendisiyle hoş anılarım yok ama başka öneriniz varsa seve seve değerlendiririm.
Evet hocam zaten masaüstünde bluetooth yokki :D 1045 civarı incelemede 4.5 yıldız almış. Herkes öneriyor. Benim için böyle bi fp de kablosu önemli değil
Hocam seni görmüşken hazır kullanan biri sorayım. Razer blackshark v2x nasıl? Almayı düşünüyorumda. 3 4 yıl en az götürür mü? Ses kaliteli mi? Pc pubg oynuyorum genellikle. Hikayelidede ses önemli tabi. Düşünceleriniz nedir?