Özellikler :
3060 6gb vram
i7-12700H
2x16 Crucial Micron Tech. Ram.
Öncelikle ne ayar yapmadım ki? :D Optimizasyon için yapmadığım ayar kalmadı. yaklaşık 10 saatimi rahat vermişimdir. Monitörüm 144hz. Oyun genellikle 120-160 arası takılıyor. Biliyorum aralığı açık bir değer ama böyle yani. Bu...
Öncelikle başlarken zaten keyfim bozuk. PUBG'nin optimizasyonu bozuk diye girmeyin. yıllardır oynuyorum, biliyorum. Başka PC'lerde de yaptım optimizasyonları sadece laptopta olmadı. PUBG de eski 1050 Ti+R5 3600 16 GB masaüstünde bile 60-90 FPS arası alırken (gpu%100 kullanım). Tüm bu aynı uzun...
Kulaklığı zaten forumda birkaç arkadaşla tartışmıştık. Sağ olsunlar yardımcı olmuşlardı. Şimdi soracağım zaten 1-2 güne EQ konusu açacağım ama o zaman mesaj kirliliği olmasın diye. EQ ayarının en iyi ayarda olduğunu nasıl anlayacağım? EQ yapma sebebim PC PUBG'yi profesyonel oynadığım için tüm...
Hocam rampage fason olduğu için şansta çok önemli. Kimisi alıyor 1 haftaya bozuluyor. Kimisi de benim bir tanıdığımdaki gibi adam 8 yıldır 52 tl ye aldığı rampage mouseu kullanıyor. Bende 2 sene kulaklığını kullandım. Fasonlar arasında ben en çok rampagei seviyorum. Bu 3 marka arasından tercih...
Hocam işte en kötü ihtimal olarak 120fps oynamak istemiyorum. Tam 144 almak istiyorum. O yüzden konuyu açtım. 144hz çalıştırabildiği oyunlarda hiç gel-git ya da bozukluk yaşadığını hatırlamıyorum. Gayet çalışıyordu.
Hocam gpu, monitör destekliyor. Ayrıca elimdeki kablonun 1.4 mü 2.0 mı olduğunu anlamaya çalışıyorum. Ayrıca 2k monitör alınca değişirirm şuan elimdeki 1080p 144hz.
1784465363
144fps alabildiğim bir oyunda daha önce hiç sıkıntı yaşamadım.
1784465402
Alabiliyorum da. Birisi görünürde yazar...
Tamam hocam o zaman dp ye geçmeme gerek yok. Her türlü 144hz kaymak gibi oynatır diyorsunuz.
Birkaç soru daha sorup Emin olmak isterseniz cevaplayabilirim. Köyde Kablo almaya gidemicem çünkü 😁
Kablo yanımda değil. Şehir dışında oraya gidince bir şey alma imkanım olmayacak. Kablo monster aryond a24 v1 monitörde 1050ti r5 3600 b450m s2h lı sistemde 144hz veriyor gözüküyordu. Hdmi 2.0 ile 144hz bırak 244hz bile rahat alınıyormuş. Ancak kablo türünden emin değilim. Ona göre yeni kablo...