3k-5k arası net bir bildiğim kulaklık yok. Rastgele önermek istemedim. Şunlara bakabilirsin.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-iii-s-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1146703510.html...
Mesajda demek istediğim sakın yanlış anlaşılmasın. Ülkemizde hala bir çok hak gözeten güzel insanlar var. Ancak bir o kadar da bu güzel insanları suistimal eden. Karaktersiz dolandırıcılar, fırsatçılar var.
Hocam yazdım ya. Zaten siz haklısınız dediğiniz gibi düzgün verdiyseniz. Büyük ihtimal takarken bükülmüştür. Ancak yine de yardım edebilirsiniz. Yardımdan kasıt para vermek. İade almak değil. Teknik yardım adama manasında dedim.
1777293803
Zaten bu yüzden arkadaşa yardım edilebilir yazdım...
Reis çok büyük değilken daha doğrusu oyun kültürüm gelişmemişken oynamıştım. Mekan bas adam vur, mekan bas adam vur. Hikayesi de yoktuda yazdığım spoilerdakini hikaye olarak koymuşlar. Her neyse işte mekanikleri de kötü, hantal gelmediği için bana. Oynamıştım. Zaten o zaman abim ne indirirse...
Hocam kesinlikle rogue un sıkıntısı black flagle çok aynı olması. Yoksa çok güzel hikayesi. Unitynin parkur sistemi harika o yüzden yırtıyor.
Syndicate bi ben mi sevmiyom dicektim. Bak assasins creed chronicles china, russia falan onları bile sevdim. Ama şu Syndicate tek sevmediğim assasins...
Hocam mafia definitive yani 1, 2, 3 hepsini bitirdim. Sırada old country var. Bendeki yeri az çok onunda özeldir. Çünkü eski bir pc de günlük 45 dk 45dk oynayarak bitirmiştim. Hatta son bölümün son 1 saati kimsede olmamıl bir buga düşmüştüm. :D