𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂 isimli üyenin son içerikleri

1. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Rx9060xt mi RTX 5060 mı?

9060xt 16 gb gözün kapalı 9060xt. İkiside 8gb sa ikiside değil. 8gb vramli ekran kartı almayın. 40k gibi bir bütçede AMD ekran kartı daha mantıklı. Çünkü alacağınız performans arasında dağlar kadar fark olmaz ama aradaki fiyat farkından dolayı diğer parçalar AMD li OEM pakette daha iyi olur...
  2. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Pc Upgrade Tavsiye Yardım ( Donanım Arşivi Md 2 Sistemi Upgrade Edebilir Miyiz)

Ya 10 numara olur da kanka. 6700xt de on numara olur. Dediğim gibi araştırman lazım. Dersen ki testtir carttur curttur uğraşamam. Sanki B580 daha iyi gibi. Kesin al diyemem ama önerim bu yönde.
  3. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Donanım Sitem İçin Hazırladığım Ram Listem Çok Mu Detaylı?

Hocam çok teşekkürler fikriniz için hoşuma gitti. Yapılacaklar listeme ekledim ancak çok fazla zamanım yok. Donanım sitemi bitirdikten sonra Allah izin verirse yapmayı düşünürüm. Cidden hoşuma gitti ama büyük ihtimal ram değil ekran kartı, işlemci , anakart ve ssd de katarım duruma göre. Ama...
  4. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Pc Upgrade Tavsiye Yardım ( Donanım Arşivi Md 2 Sistemi Upgrade Edebilir Miyiz)

Hocam DDR5 geç derim. 1780156715 Çok değişir. 6600xt ve 6700xt modelleri 2.elde çok mining görmüş kartlardır. Testleri düzgünce yaptırıp adam akıllı bir tane alabileceksen al. Yoksa b580e git. Ki B580 şuan 11-12k civarı (sıfıra) 10k ya bulduysan B580 o paraya kesin alınır. Ben mining olup...
  5. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam biliyorum değişken ama genelde üretimi yazdığım türler üzerinden olduğu için yazdım. Çünkü öbür türlü yazacak adam gibi bişey olmuyor. Yani bilgiler yanlış değil de her ramlerin çoğunlukla farklı çipe sahip olması sıkıntı bişey 1780156551 Eyvallah hocam böyle bi bilgi istememiştim ama...
  6. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1L8CBouhX-ub_IbTwXU9sHcK90arCIq0vMN5wFSXT-ZY/edit?usp=sharing geçirdim hocam. Bilmem. Millet belki Timingin ilk 2 haneli sayısının CL olduğunu bilmez. Hiç araştırmamıştır yani diye koymuşumdur heralde. 1780141995 Bu arada istersen yapacağım ramlerin...
  7. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam Tabloyu şimdi google sheetse geçirdim. Daha önce hiç liste yapmadım. Sadece özellik biliyodum ben listeden çok araştırıyodum yani. Liste yapmaya yeni başladım. Google Sheetsi zaten yeni duydum. Excelide tam bilmiyodum. Kısaca bu programlara biraz uzağım ama dediğinizi yapıcam. Sonuçta...
  8. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hayır google sheette kopyala yapıştır falan mı yapılıyo manasında dedim. Google sheetten devam ederim o zaman. Veritabanı oluşturuyorum ama donanım sitesine eklicem. Yine de detayın sıkıntı olacağını düşünmedim. Çünkü filtreleme sistemi varya. Detaysız hazırlamaya gerek yok bence. Ne dersiniz?
  9. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Hocam elimde en popüler 15 tane model var. Arttırıcam yavaş yavaş. Sadece çok detaylı ise değiştiricektim yöntemimi. O yüzden çok ilerlemeden atayım dedim. 1780140831 Bilmiyom ki sadece adını duydum. Hiç kullanmadım. Kopyala yapıştır için mi diyosunuz? Ben direk kopyala yapıştır yapmıyorum. Zor...
  10. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Bu işleri bilenlere soruyorum. Sonuçta akıl akıldan üstündür. Ram listem çok mu detaylı? Çok detaylıysa detayı ne yönden azaltayım? Ya da işte ne bilim ne eksiği var? Bilenlerin önerilerini bekliyorum. Dosyayı atmıyorum. Çünkü excel yüklenmiyor. Tabloyu kopyalasamda bozuk geliyor. Fotosunu...
  11. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Rekabetçi Oyun Yayınları İçin 7800x3d Vs 9700x Hangisi Tercih Edilmeli?

Aradaki 3k farka değmez. İndirimle alabilirsen 7800x3d yoksa 9700x.
  12. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Pubg De En Yüksek Fps İ Almak

Hocam ayarları yaptım. 10fps bile artmadı :D belki 5 artmıştır da onu da tam hissedemedim.
  13. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Ekran Kartı ve İşlemci Upgrade

5070 ile 5070ti'ın fark edip etmemesi kullanımına bağlı. Ben olsaydım param varsa 5070ti alırdım. 2k gamingte kullanıcaksan 7500f tatmin eder. 1080p de tatmin etmez diye düşünüyorum. Ayrıca 7800x3d 9800x3d bunlar boş işler. Al 9700x'i rahatına bak. Hem daha ucuz hem de 7800x3d yi testlerde...
  14. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Pubg Sever Agalardan Destek İstiyorum

Hocam o harleye baktım da motor skini veriyor. Ben araçtan çok silah skini seviyorum. Özellikle geliştirilebilir olunca tadından yenmiyor. Sence bekletilir mi coin?
  15. 𝓒𝓸𝓷𝓷𝓸𝓻 𝓚𝓮𝓷𝔀𝓪𝔂

Pubg Sever Agalardan Destek İstiyorum

Pubg'de 700-800 saatim var. Pc çekmiyo diye bırakmıştım. Şimdi bi ton şey yaptım. Geri başlicam. 1800 G-Coinim var. Var mı önerisi olan?
Geri