Connor Kenway isimli üyenin son içerikleri

1. Connor Kenway

Yardım AOC Monitörün Ekranında pikseller çıkıyor

Monitörü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.Pckolikten almıştım zamanında fakat şu 1 aydır ekranın sağ sol köşelerinde ve altında pikseller oluşuyor görüntü bozuluyor.Sayfanın rengine göre değişiyor eğer sayfa beyaz ise daha belirginleşiyor koyu bir temada isek neredeyse gözükmüyor fotoğraflarıda...
  2. Connor Kenway

Corsair Spec Delta RGB kasaya Enermax T50 Axe 160mm sığar mı?

Enermax T50 Axe kule tipi soğutma aldım. Özelliklerine baktım, yüksekliği 160mm yazıyor. Benim Spec Delta kasanın da maksimum desteklediği 160mm imiş. Sığar mı acaba? Daha montajını yapmadım, herhangi bir sorun yaratır mı?
  3. Connor Kenway

18-20 Bin TL Civarında Hazır Sistem Önerisi

Bir arkadaşım için hazır sistem bakıyoruz başlıktaki bütçede fakat ne iyi olur ne tam olur karar veremedim pek önerileriniz varsa bekliyorum ikinci el önerisi varsa o da olur.
  4. Connor Kenway

Bilgisayarın Üstüne Limonlu Soda Döküldü

Üstü açık kasanın direkt döküldü elim çarptı masanın yanındaydı gitti kapanmadan ben kapadım çipe gelmemiş ama bir sorun olurmu garantiye gönderimmi naparlar 1734011785 Benimkinin powerın üstüne gelmiş çipe gelmemişte nası yapcam açimmi korumayı sende varmıydı nası yaptın
  5. Connor Kenway

Bilgisayarın Üstüne Limonlu Soda Döküldü

Çok acil yardımınıza ihtiyacım var pcnin üstüne soda döküldü anakarta gelmedi ama ekran kartının chip kısmı değilde powerıj olduğu yere geldi acil ne yapayım koruma kapağı var üstünde sökemiyorum fakat komple bi kolonyalı pamukla geçimmi acil yardım
  6. Connor Kenway

Assetto Corsa'da yansıma ve dokularda pikselleşme yaşanıyor

şuan 8xde pek sorun olmuyor hocam 80-90 fps civarları oynatıyor
  7. Connor Kenway

rx 6650xt r5 5600 var
  8. Connor Kenway

oradanda arttırdım fakat olmuyor böyle devam gibi gözüküyor artık
  9. Connor Kenway

keskinlikten ziyade yansımada pikselleşme var kenarlarda olur artık ona yapacak bir şey yokta yansımalarda böyle olması enteresan geldi açıkcası
  10. Connor Kenway

yok kral farketmedi hiç aynı şekilde devam ediyo böyle
  11. Connor Kenway

Burası böyle sağ alttaki kısım sanırsam bahsettiğin yer
  12. Connor Kenway

0 dan eksiye doğru arttıracağım değil mi
  13. Connor Kenway

evet 8x de kullanıyorum
  14. Connor Kenway

Oyunda her şeyi yüksekte kullanıyorum ekstradan grafik modu vs.de var fakat asla şu yansımalarda ve dokulardaki pikselleşme sorununu çözemiyorum. Acaba kartla mı ilgili yoksa oyun ya da ayarlar mı bozuk anlamadım bir türlü. 1080p çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynuyorum. Aşağıya da görseli...
  15. Connor Kenway

Termal macun değiştirdikten sonra bilgisayar açılmıyor

Termal macunumu değişeyim dedim termal macunu sıktım soğutucuyu taktım pcye bi start vereyim dedim 1 sn geldi gitti sistem işlemcidemi bir sorun var yoksa takarken anakarta zarar mı vermişim. Acil yardımınıza ihtiyacım var.
Geri