Monitörü yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.Pckolikten almıştım zamanında fakat şu 1 aydır ekranın sağ sol köşelerinde ve altında pikseller oluşuyor görüntü bozuluyor.Sayfanın rengine göre değişiyor eğer sayfa beyaz ise daha belirginleşiyor koyu bir temada isek neredeyse gözükmüyor fotoğraflarıda...
Enermax T50 Axe kule tipi soğutma aldım. Özelliklerine baktım, yüksekliği 160mm yazıyor. Benim Spec Delta kasanın da maksimum desteklediği 160mm imiş. Sığar mı acaba? Daha montajını yapmadım, herhangi bir sorun yaratır mı?
Bir arkadaşım için hazır sistem bakıyoruz başlıktaki bütçede fakat ne iyi olur ne tam olur karar veremedim pek önerileriniz varsa bekliyorum ikinci el önerisi varsa o da olur.
Üstü açık kasanın direkt döküldü elim çarptı masanın yanındaydı gitti kapanmadan ben kapadım çipe gelmemiş ama bir sorun olurmu garantiye gönderimmi naparlar
1734011785
Benimkinin powerın üstüne gelmiş çipe gelmemişte nası yapcam açimmi korumayı sende varmıydı nası yaptın
Çok acil yardımınıza ihtiyacım var pcnin üstüne soda döküldü anakarta gelmedi ama ekran kartının chip kısmı değilde powerıj olduğu yere geldi acil ne yapayım koruma kapağı var üstünde sökemiyorum fakat komple bi kolonyalı pamukla geçimmi acil yardım
Oyunda her şeyi yüksekte kullanıyorum ekstradan grafik modu vs.de var fakat asla şu yansımalarda ve dokulardaki pikselleşme sorununu çözemiyorum. Acaba kartla mı ilgili yoksa oyun ya da ayarlar mı bozuk anlamadım bir türlü. 1080p çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynuyorum. Aşağıya da görseli...
Termal macunumu değişeyim dedim termal macunu sıktım soğutucuyu taktım pcye bi start vereyim dedim 1 sn geldi gitti sistem işlemcidemi bir sorun var yoksa takarken anakarta zarar mı vermişim. Acil yardımınıza ihtiyacım var.