Conquarer isimli üyenin son içerikleri

1. Conquarer

İşlemci 100 Derecede Çalışıyor

Planet Crafter isimli oyunda denedim ve yüzde 20 kullanım olmasına rağmen 65 70 derecelerde çalışıyor bu normal değil galiba ya. Fana baktım çalışıyor ama tam oturmadıysa biraz uzak kaldığı için soğutmuyorsa bilmiyorum sizce göndermeli miyim garantiye işlemcide sorun olabilir mi?
  2. Conquarer

Valla dostum aynı ürün yani ben de şaşırdım ama bilmiyorum göstergede sorun olabilir mi acaba bi de tüm çekirdeklerde açıp bakıyım değerlere
  3. Conquarer

Merhaba arkadaşlar Modart M9 isimli kasayı almıştım biraz kullandım fakat büyük oyunlarda şüphelerim vardı stok fan soğutabilir mi diye ama bu kadar da kötü olacağını düşünmemiştim. God of war oyununu yükledim ve sonuç işlemci yüzde 70 kullanıma bile gelmeden 100 Dereceyi gördü ve 1 saat...
  4. Conquarer

+5 kişilik oynanacak oyun önerir misiniz?

Direk League of Legends :) ( eğer bu tarzı seviyorsanız tabi)
  5. Conquarer

days gone alınır mı?

Eğer fiyatı baya uyguna düştüyse al dostum kaçırma hikaye ve oynanış açısından çok başarılı tek eksiği ufak tefek buglar olabiliyor gerçi son yamalarla duzeltilmistir onlar. Eğer hikayeli oyunları seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim 👍
  6. Conquarer

Çözüldü✓ Gtx 1650 vs gtx 970

Arada 200 lira fark varsa 970 al dostum o kadar da fark yok en azından o paraya da bı ram veya SSD yukseltmesi yaparsın ama ikinci el bakiyosan tavsiyem hangisi daha guvenilirse onu al
  7. Conquarer

Çözüldü✓ Gtx 1650 vs gtx 970

tabii ki 1650 zaten 970 in sıfırı yok galiba
  8. Conquarer

2.el ekran kartı önerisi

GTX 750 ti ya da bı tık daha çıkabilirsen RX 550
  9. Conquarer

oyun onerirmisiniz fiyat farketmez

Ben GTX 1650 de çok rahat oynadım biraz özellikleri düşürerek oynayabileceğini düşünüyorum YouTubedan bakabilirsin eğer 40 50 arası FPS veriyorsa gönül rahatlığıyla yükleyip oynayabilirsin
  10. Conquarer

Çözüldü✓ fps çok iyi ama oyunlar hiç akıcı değil

Dostum SSD kapasitesi az gibi sanki doluluk oranin nasıl? Daha önce ben de sıkıntı yaşamıştım kapasite doluya yakın kırmızı olduğunda drop oluyor
  11. Conquarer

RX 5600X Mİ YOKSA İ5 12400F Mİ

Anakartina Intel işlemci uymaz boşa masraf yapmayım diyorsan ryzen 5 5600 al çok rahat işini görür
  12. Conquarer

oyun onerirmisiniz fiyat farketmez

Biraz daha acsaydin ona göre onerirdik birçok oyun var: God of War, days gone, subnautica, resident evil 7 ve 8 vs
  13. Conquarer

Acer Aspire 7 A715-43G Alınır mı?

Dostum rtx 3050 kartli piyasadaki en uygun laptop bu, eğer bütçen bu kadarsa oynayacağın oyunlar da o yazdıklarınsa çok rahat işini görecektir belki ramin 8 GB olması eksiklik olabilir o da çok sorun değil gerekirse sonradan ilave edersin. Acer da neden sorun çıksın bı Lenovo bı MSI değil belki...
  14. Conquarer

Acer Aspire 7 A715-43G Alınır mı?

Çok rahat işini görür hocam gönül rahatlığıyla alabilirsin
  15. Conquarer

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat: 14399 TL GameBooster GB-L06B RGB Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa Thermaltake Smart RGB 600W 80+ 120mm Fanlı PSU Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci GIGABYTE H610M S2H DDR4 3200 MHz Soket 1700 M.2 HDMI DP D-Sub DVI-D mATX Anakart MLD M300...
Geri