Planet Crafter isimli oyunda denedim ve yüzde 20 kullanım olmasına rağmen 65 70 derecelerde çalışıyor bu normal değil galiba ya. Fana baktım çalışıyor ama tam oturmadıysa biraz uzak kaldığı için soğutmuyorsa bilmiyorum sizce göndermeli miyim garantiye işlemcide sorun olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar Modart M9 isimli kasayı almıştım biraz kullandım fakat büyük oyunlarda şüphelerim vardı stok fan soğutabilir mi diye ama bu kadar da kötü olacağını düşünmemiştim. God of war oyununu yükledim ve sonuç işlemci yüzde 70 kullanıma bile gelmeden 100 Dereceyi gördü ve 1 saat...
Eğer fiyatı baya uyguna düştüyse al dostum kaçırma hikaye ve oynanış açısından çok başarılı tek eksiği ufak tefek buglar olabiliyor gerçi son yamalarla duzeltilmistir onlar. Eğer hikayeli oyunları seviyorsan kesinlikle tavsiye ederim 👍
Arada 200 lira fark varsa 970 al dostum o kadar da fark yok en azından o paraya da bı ram veya SSD yukseltmesi yaparsın ama ikinci el bakiyosan tavsiyem hangisi daha guvenilirse onu al
Ben GTX 1650 de çok rahat oynadım biraz özellikleri düşürerek oynayabileceğini düşünüyorum YouTubedan bakabilirsin eğer 40 50 arası FPS veriyorsa gönül rahatlığıyla yükleyip oynayabilirsin
Dostum rtx 3050 kartli piyasadaki en uygun laptop bu, eğer bütçen bu kadarsa oynayacağın oyunlar da o yazdıklarınsa çok rahat işini görecektir belki ramin 8 GB olması eksiklik olabilir o da çok sorun değil gerekirse sonradan ilave edersin. Acer da neden sorun çıksın bı Lenovo bı MSI değil belki...