Conqueror_ isimli üyenin son içerikleri

1. Conqueror_

Kablolu veya Kablosuz PC İçin Kulak İçi Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Bilgisayar FPs oyun için için kulak içi kulaklık arayışım var. Daha önce Razer Barracuda X kulaklığım vardı ses kalitesinden ve ses kasmasından çok memnundum kafamdan kayıp devamlı düştüğü için artık onu kullanmıyorum. Aşağıda linklerini paylaştığım ürünler gibi var ise F/P...
  2. Conqueror_

ARGB'li Güncel Kasa Önerisi

Merhaba Arkadaşlar, PSU'lu veya PSU'suz güncel, argb fanlı kasa önerilerinizi bekliyorum. Aklımda MSI MAG100R veya Corsair 3500X var sistemim 5070ti ryzen7 7700
  3. Conqueror_

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

Örnek gösterir misin?
  4. Conqueror_

Ethernet Çoğaltıcı Önerisi

Gigabit switch alırsan çok iyi olur
  5. Conqueror_

Yardım Aracımda çekiş düşüklüğü var

Kocaeli Gebze
  6. Conqueror_

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

Monitör dahil mi?
  7. Conqueror_

Yardım Aracımda çekiş düşüklüğü var

Ben enjektörcüyüm. Enjektör, Turbo , Partikül veya Hava akış metre en başlıca sebepler bunlar sırayla baktır.
  8. Conqueror_

SİSTEMİM NE KADAR EDER?

Merhaba arkadaşlar, Sistem yaklaşık 4 - 5 aylık hepsi kutulu faturalı sıfır ürün sizce ne fiyat biçmeliyim? Monitöre ayrı fiyat belirlerseniz sevinirim. MONITOR DELLG2724D 27 INC 1MS 165HZ QHD PIVOT EKRAN KARTI MSI GHOST 3X RTX 5070Tİ ANAKART MSI MB PRO B650M-B AM5 DDR5 6800MHZ İŞLEMCİ...
  9. Conqueror_

Bu Soketi Nasıl Takabilirim?

Msi b650 m-b anakarta resimdeki soketi takacak yer yok bunun için bir adaptör veya çevirici var mıdır başka sokete takmak için?
  10. Conqueror_

5070Tİ İçin ARGB Kasa Önerisi

AMD Ryzen 7 7700 Msi rtx 5070ti Kasa psu beraber olacak 6 bine kadar bütçe
  11. Conqueror_

5070Tİ İçin ARGB Kasa Önerisi

Ryzen 7 7700 ve RTX 5070 Tİ sistem için kasa arayışı içerisindeyim. Şu anda aklımda bana hitap eden tek kasa Bitfenix Ceto 750w 80+ kullanan var mı nasıldır ? Buna alternatif olarak fiyat ve görsel olarak benzeyen kasa önerilerinizi duymak isterim.
  12. Conqueror_

Hangi Monitörü Alayım Karar Veremedim

Aklımda Dell var ama size de danışmak istedim. 1746036543
  13. Conqueror_

RTX 5070Tİ Kaç Watt PSU?

Asus RTX 5070ti ve Ryzen 7 7700 için Psu aramaktayım. Normal şartlarda 750W yetiyor gibi görünüyor fakat kullanıp deneyen oldu mu 850W alıp garantiye mi alayım?
  14. Conqueror_

Yakın Zamanda 5070Tİ Hazır Sistem Gelir mi Duyum Alan Var mı?

Telefonda görüştüm onunla bu kartlara sahip bir sistem olmayacak ama eminim çok hızlı stok tükenecek getireceği sistemde
  15. Conqueror_

Yakın Zamanda 5070Tİ Hazır Sistem Gelir mi Duyum Alan Var mı?

5070 veya 5070ti li sistem düşünüyorum mevcut durumda 25K bandına MSI veya ASUS 5070 kart alabiliyorum alıp kendim mi toplasam veya 5070ti li güzel fiyata bir sistem beklemeli miyim?
Geri