bu sabah kırık tvyi almaya geldiler ben evde yoktum hepsijetten gelen arkadaş kutusundan çıkarırken sizde yapmış olabilirsiniz demiş anneme :D iyi ki evde yoktum. Bugün onun dışında bi aksiyon alınmadı. Bu arada askı aparatı için güzel tavsiye göremedim biri amazondan bir şey aldığını söylemişti...
Teşekkürler servisten gelen arkadaş tutanak tuttu pazartesi ben müdürü arayıp süreci hızlandırıcam falan dedi ama ben hepsiburadadan değişim talep ettim fotoğrafları yükleyerek pazartesi gelip alıcaklar tvyi. Darbe alan yere barkod yapıştırıp gizlemleri ve bariz bi şekilde kırılan ürünü...
Ürünü dün aldım bugün geldi ilçemdeki servisi bulup çağırdım sağ olsun 2 saat içinde geldi o da açılımı için onu bekledim ve manzara bu şekilde... birde hepsi jet bandrol yapıştırmış darbe alan yer belli olmasın diye neyseki servis tutanak tuttu değişim talep ettim umarım hızlı bi şekilde...
Ürünü dün aldım bugün geldi ilçemdeki servisi bulup çağırdım sağ olsun 2 saat içinde geldi o da açılımı için onu bekledim ve manzara bu şekilde... birde hepsi jet bandrol yapıştırmış darbe alan yer belli olmasın diye neyseki servis tutanak tuttu değişim talep ettim umarım hızlı bi şekilde...