Container isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim Hepsiburada Premium İndirimleri 7 Temmuz'da

Amazon olmasa indirim yapacakları da yok, gerçi eski indirimler gibi değil artık. Bir hafta önce yaptığımız zammı geri alıyoruz indirimi.
  2. C

🔥İndirim MSI MAG A1000GL PCIE5 1000W 80Plus Gold ATX 3.1 Full Modüler Güç Kaynağı 7.099TL

Nasıl bir yol izlemeliyim peki? Tekrar tekrar göndereyim mi servise yoksa dışarıda bir teknik servise test ettirip sonucuyla THH'ye falan mı başvurmalıyım?
  3. C

🔥İndirim MSI MAG A1000GL PCIE5 1000W 80Plus Gold ATX 3.1 Full Modüler Güç Kaynağı 7.099TL

Powercolor Reaper RX9070XT modelini kullanıyorum, pik güçte en fazla 470w çekti 100w 7500F çekiyor kalan ıvır zıvır 100w çekse 670w eder. MSI A750GL PSU kullanıyorum ama sistemim yük altındayken (oyunlarda vs) reset atıyor. PSU ve ekran kartı garantiye gitti sağlam, Ramlere MEMTEST yaptım...
  4. C

Toplama Sistem Reset Problemi

Bu konuyu belki şimdi, belki de yıllar sonra okuyacak arkadaşlar için yazayım istedim; problemi "şimdilik" şu şekilde çözdüm. Ben ramlarimi kutudan çıkardığım gibi ve BIOS'a müdahale etmeden kullanıyordum. BIOS üzerinden ramlerimi 6000 Mhz ye çekip EXPO aktif ettim ve problem şu anlık çözüldü...
  5. C

Psu sıfır ve msi marka güvenilir diye biliyorum ama teknoloji işi şans işi, umarım tek problem yetersizlik durumudur. Sorun hala devam ediyor bir kaç çözüm daha deneyeceğim olmazsa 1000w a geçmem gerekecek sanırım. Önerisi olan varsa deneyebilirim.
  6. C

Şimdi bir test daha yaptım bios u fabrika ayarlarına çevirip, 10dk lik testi tamamladı reset atmadan ama hayvan pik güç 504 W çekti anlık olarak (sanırım 3 saniye civarı). Sıcaklık olarak CPU 70'i GPU 60'ı geçmedi. Umarım Bios restorasyonu yeterli olur. (Bios'um güncel)
  7. C

Doğrudur hocam ama sistemi tek tek hesaplama yapıyorum 750w psu yine fazla fazla yetebiliyor olması lazım.
  8. C

Cevap için teşekkür ederim hocam, bir çok çözüm olabilecek şey önermişler çoklayıcı priz çekilen gücü kaldırmıyordur diyen de oldu ama sanmıyorum. Lisanssız bir Windows kullanıyorum acaba ondan kaynaklı mı diyeceğim ama sadece yük altındayken reset atıyor. PSU'nun garantisi devam ediyor iade...
  9. C

Merhaba konu hakkında daha önce açılmış fakat sonuca ulaşmamış başlıklar sebebiyle tekrar sormak istedim, sistemimi yeni topladım ve özellikler aşağıdaki gibi. Sormak istediğim konu şu; bilgisayarım boştayken, internette gezinirken veya bir şeyler izlerken sorun yok fakat oyuna girdiğimde ve...
  10. C

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 9070 XT 35.100TL

Vade farksız 3-5 taksit olsaydı almıştım hemen ama 6 taksitin vade farkıyla 40,500 TL'ye geliyor, o fiyatlara çıkınca da zaten alternatifler çoğalıyor.
  11. C

🔥İndirim Sapphire Pulse RX 9070 XT 35.100TL

Sonuçta ticari çıkarlarını gözetmek zorunda olan bir şirket ama bu rakamların sebebinin AMD olduğunu düşünüyorsanız yanlış yoldasınız.
  12. C

❌İndirim Bitti! Inno3D Twin X2 White RTX 5070 12 GB OC 31.131 TL

30k ya Asus ön siparişi vardı bitti sanırım. Malum ekonomide almadığımız her şey için bir gün sonra pişman oluyoruz.
  13. C

🔥İndirim Anker 20.000Mah 30W PowerBank 1299TL🔥🔥

İhtiyacı olana öneririm. Severek kullandığım hayat kurtaran bir ürün oldu benim için.
  14. C

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Ben de aranıza katıldım bugün teslim aldım. Henüz ekran kartım gelmediği için takıp test edeceğim bir sistemim olmasa da iyi fiyata geldi, teşekkür ederim haber veren arkadaşa.
  15. C

❌İndirim Bitti! Palit Rtx 5070 GamingPro 30.813₺

Selamlar, Asus indirimini nasıl takip edebiliriz ve kesin indirim olacak mı bilgi nereden acaba?
Geri