selamlar herkese iyi forumlar. bir kaç gün önce laptobumu elimden düşürdüm ve kenar kısmından biraz kırıldı ve çatlaklar oluştu. ürünün canlı veya yazılı olarak bir desteğe ulaşamadım ve sesli olarakta aramak istemiyorum. ürünüm acer nitro 17 nh.ql1ey.003. sadece alt kasa değişimi yapmak...
İyi forumlar. Laptoba yeni format attım bütün driverleri vs yükledim ekranda hiç bir sıkıntı yok en sonra amd redeon uygulaması kurarken siyah ekran verdi daha sonra düzelmedi. Laptobu kapayıp tekrar açtım açılış esnasında sadece marka laptop marka kısmı görünüyo ardından siyah ekrana düşüyor...
herkese hayırlı bayramlar hayırlı forumlar.
şuan sabit sarı/turuncu arası bir renk yanıyor. Acer Nitro 17 NH.QL1EY.003 klavye ışığını değiştirme şansımız var mı? özelliklerinde rgb 4 bölge aydınlatma yazıyor fakat nasıl değiştirileceğini bulamadım, şığın rengini değiştirmek mümkün mü?
linux sistem laptop alıp içerisine windows yükleyip zor bela wifi sürücünü bulup kurdum fakat bluetooth sürücünü bir türlü bulup yükleyemedim. anakartın modelini bilmiyorum ama laptobun marka model versem acaba uygun driver bulunabilir mi?
marka model: Acer Nitro 17 NH.QL1EY.003
Zaten bu şekilde yaptım hocam, iphone kullandığım için kablo ile bağlayamadım onu da düşündüm ama o da olmadı.
şuan son çare olarak bunu görüyorum bakalım nasıl olursa
Acer nitro 17 serisi ubuntu bir laptop almıştım bugün windows kurdum fakat masaüstü kurulumu oldu laptop için iso dosyasını bulamadım şimdi de internet kablosu olmadığı için internete bağlanamıyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi mümkünse windows 10 olsun lütfen
Düzeltiyorum. Acer nitro diye belirttiğim laptop aslında DELL marka laptop. Bir kaç gündür acer marka üzerinde durduğum için aklımda öyle kalmış kusura bakmayın. 😅