Arkadaşlar 1more kulaklık alacaktım ama tükenmiş amazonda acaba 1moreun kendi sitesinden alan oldu mu yurt dışından geliyormuş galiba ekstra ücret oder miyim
şuan 6700e düşmüş ama bilemedim daha öncede hiç oyuncu koltuğu almadığım için 3-4k lık ofis koltuklarından ne kadar farkı olur bilemiyorum değer mi. benim için en onenmlisi terletmemesi oyuncu koltukları terletiyor heralde genelde
Arkadaşlar 6k butçem var oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum. (Kullandığınız uygun fyatlı kaliteli ofis koltuğu varsa olabilir)
terletmemesi ve dayanıklı olması yeterli benim için hawk fab v serisi almayı düşünüyorum ama amrkaya boşu boşuna para vermek istemiyorum açıkcası başka marka model...
Millenicom 36mps internet kullanıyorum. kablo ile bağlıyken hiç olmuyor ama wifi ile bağlanırken arada sırada bağlantı kalitesi 1mps ye falan düşüyor hız testi uygulaması bile açılmıyor. teknik destek onlardan kaynaklı bir sorun olmadığını söyledi. benim modem 10 yıllık bir modem acaba yeni...
Yani sadece cs2 oynadığım icin buyuk yatırım yapmak istemiyorum ayrıca laptop var gundelik işleri de onunla yapıyorum. Yani sadece cs icin pc duruyo evde gibi bişey. Minimum masrafla akıcı cs oynamak amacım.
ryzen 3 2200g asus 1050ti 8gb ram var. Sadece cs oynuyorum başka oyunlarla işim yok. Cs2 cıktıgından beri ort 80 fps falan alıyorum akıcı değil oyun.
Gorev yoneticisinde oyunda iken ram 100%100 lere yaklaşıyor fps i 100 üzerine cıkartsam bana yeter. Ne yapmalıyım RAMı 16 ya cıkarsam rahat eder...