contural isimli üyenin son içerikleri

1. C

Sistem Açılmıyor. AMD Anakart Ram Sorunu

Evet. Ben Ümraniyenin en uç noktasındayım Esenşehir'de. Sancaktepe Çekmeköy Ümraniye kesişimi diyebilirim. Siz tam olarak neredesiniz?
  2. C

Çekmeköy metroya 15 dakika mesafem var ama sorun değil size gelebilirim
  3. C

İstanbul'dayım hocam Ümraniye'de. Siz ne taraftasınız?
  4. C

Hocam denemem mi. Hem YouTube hem donanım arşivi videolarını yalayıp yuttum. Üzerine kullanım kılavuzunu hatim ettim. Yetmedi açma tuşu kablolarında kopukluk vardır diye reset switch ini bile denedim. Hiç bir işe yaramadı 1670099690 Maalesef etrafımda tanıdık veya elimde başka PC parçası...
  5. C

Neden öyle düşündünüz? 1670099353 İlk hatayı alınca müşteri hizmetlerini aradım. Onlar da öyle demişti. Bir ihtimal bende güncelleyeyim dedim ama değişen bir şey olmadı
  6. C

USB flasback den güncel BIOS u yüklemiştim. Servis de güncelleneceğini iletti.
  7. C

Bende öyle düşünüyorum hocam ama YouTube videosu kafamı karıştırdı
  8. C

Yok mu fikir verecek biri?
  9. C

Merhaba. Aşağıdaki gibi sistem topladım ancak sistem açılmıyor.Sistemim; Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ AMD Radeon™ RX 6950 XT Anakart: ASUS TUF Gaming B550M-Plus Wİ-Fİ II RAM: Thermaltake Toughram Z-One RGB R019D408GX2-3600C18A 16 GB DDR4 3600 MHz CL18 Ram (2x8) İşlemci: AMD Ryzen 7 5700X 4.6...
  10. C

Bilgisayar Açılmıyor

Fiyatlar uçtu gitti hocam. Bende elimdeki bütçeyle PC toplayayım dedim patladım
  11. C

Bilgisayar Açılmıyor

Sağolun hocam. Maalesef etrafımda tanıdık yok. Anakartı servise göndermeyi düşünüyorum.
  12. C

Bilgisayar Açılmıyor

Değişen bir şey olmadı hocam 1669667727 Şimdi internetten araştırdım. Millet tuf gaming ekran kartında CPU hatası alıyormuş. Şikayetvarda epey konusu var. Bu yüzden olabilir mi?
  13. C

Bilgisayar Açılmıyor

Bende aynı şekilde düşünüyorum 1669665932 Estağfurullah hocam akıl akıldan üstün, tecrübe hepsinden üstün derler ama buda benim için bir çözüm olmadı.. 1669665988 Buyur hocam. Bir tane 2 li PCle boşta kaldı. Onu da arkaya aldım. Sonuç değişmedi. 1669666331 Hocam yine değişmedi
  14. C

Bilgisayar Açılmıyor

Burada. Powersupply da 3 adet 4+2 şeklinde var. Benim ekran kartı 6+6+4 istiyor. Bir tanesinin ikilisini takmadım. 1669664851 Nasıl yav 🤔 PCle ekran kartı kablosu değil mi?
  15. C

Bilgisayar Açılmıyor

Hocam tam üç farklı tornavida ile denedim. Açılmıyor.
Geri