CookieEnvy80 isimli üyenin son içerikleri

1. CookieEnvy80

Excalibur G870.1245 BFBOP-B mi yoksa HP VİCTUS 7Z583EA mı alınır?

Excalibur G870-1245 BFBOP-B laptopuyla HP VİCTUS 7Z583EA laptopu arasında kaldım.Excalibur hakkındaki kötü söylenen şeyler doğru mu?Excalibur alınır mı çok arada kaldım.HP victusun tek eksik yanı sanırım ekran rengi kalitesi gibi duruyo.Onun dışında ısıtması hangisinin daha iyidir?Hangisinin...
  2. CookieEnvy80

maksimum 35bin bütçeye laptop önerisi.

Teşekkürler tavsiyen için.
  3. CookieEnvy80

Şu baya iyiymiş.Soğutma anlamında victuslar iyi midir peki?
  4. CookieEnvy80

Üniversiteye geçeceğim için mecburen laptop almak zorundayım.Maksimum bütçem 35bin TL ekran kartı 4060 olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
  5. CookieEnvy80

1500TL bütçeyle alınabilecek en iyi mikrofon nedir?

Arkadaşım youtube ile ilgleniyor bütçesi 1500TL.Bu fiyat bandında sesi en temiz alacak,dip ses fazla vermeyecek mikrofon nedir?Ses videoları için en ön planda olan şey.
  6. CookieEnvy80

Xbox Series S controller drift problemi

Xbox Series S controllerımda sağ joyistickde drift problemi var ve bu aşırı rahatsız ediyor oynarken.Bunun bir çözümü var mı?Controllerin garantisi de bitti.
  7. CookieEnvy80

Xbox Series S konsolunda kayıt alırken ses gelmemesi.

Xbox Series S konsolumda capture cardsız kayıt alırken benim sesim ve oyun içi sohbet sesleri gelmiyor.Sadece oyunun kendi sesi var.Ayarları baya kurcaladım herhangi bir mikrofon açma butonu falan göremedim.Xbox one konsollarında bu ayar var ama Series konsollarında yok.Nasıl açabileceğim...
  8. CookieEnvy80

Öneri 400-500TL klavye önerisi.

Bu kur fiyatlarında kronik sorunu olmayan red switch bir mekanik klavye arıyorum.
  9. CookieEnvy80

Gamakay MK61 alınır mı?

Sağolun.
  10. CookieEnvy80

Gamakay MK61 alınır mı?

Bu klavyenin switchleri optik midir?Bilgi verilmemiş incelemede. 1637526117 Sağolun efendim.
  11. CookieEnvy80

Gamakay MK61 alınır mı?

Gamakay MK61 almayı düşünüyorum.Dolar 11.23 olduğu için fiyatı artmış.Alınır mı?Alınmazsa %60-%61 boyutlarında bir klavye öneriniz var mıdır?
  12. CookieEnvy80

Çözüldü✓ HDD 3.0 destekli HDD kutuları Xbox Series S için uyumlu mu?

Xbox series s konsolunda kesin olarak çalışır değil mi?
  13. CookieEnvy80

Zaten depolama için kullanacağım.
  14. CookieEnvy80

Elimde şu anda 2TB 3.0 destekli bir HDD bulunmakta ama xbox series s konsoluma uygun girişi bulunmuyor ve yeni bir hdd almak istemiyorum.Xbox series s konsoluna uygun HDD kutuları var mı diye baktım ama bir şey bulamadım.Sizin önerileriniz nelerdir? (HDD markası: Seagate BarraCuda 2TB 3.0...
Geri