merhaba arkadaşlar red switch güzel bir klavye arıyorum 250-300tl arası çok abartmamak koşulu ile bütçenin bir tık üstüne çıkılabilir. klavyede numlock tuşları olmazsa benim için iyi olur ama olursa da problem değil varsa bildiğiniz fiyat performans klavyesi yazarsanız sevinirim. iyi forumlar .
vallahi iyi olur 250 300 tl arasında red switch bir klavye önerisi yaparsanız sevinirim numlock tuşları olmazsa iyi olur ama olursa da sorun değil yani
merhaba arkadaşlar 3 gün önce elime geçen gamepower warlock compact klavyesi ile bilgisayarda kompozisyon yazarken virgül tuşunun ve z tuşunu yanıdaki tuşun çalışmadığını farkettim alalı daha 3 gün oldu herhangi bir basmama veya 2 3 kere basma gibi bir problemide yok sadece bu 2 tuç çalışmıyor...
arkadaşlar bugün yeni bir kulaklık aldım . oyun oynarken müzik dinlerken veya video izlerken yani herhangi sesli bir uygulamada sesler olduğu gibi karşıya gidiyor mikrofon uzaklığıda ideal . yardımcı olursanız sevinirim. bu arada kulaklık bu...
yok hocam bütün oyunlarımı orijinal platformlarından oynuyorum . rami 16 yapacam bi faydası olurmu acaba
1598645412
cs go oynarken mesela basitinden 200 küsürden 60 a düşüp sonra geri çıktığı olmuştu
güzel klavye fena değil fiyatıda fena değil düşünürüm onuda
1598294122
kardeşim zaten belli başlı markalar harici pekte kaliteli değil yani gamepowerin rampageden falan pek bi farkı yok yani hiçbiri birbirinden iyi değil yani hepsi ayın sayılır . şuan bence klavye kıtlığı var piyasa bomboş o...
arkadaşlar bundan yaklaşık 4 ay önce güzel bir sistem topladım, ama oyunlarda eskisi gibi fps alamıyorum özellikle cs oynayan biriyim eskisinden bir tık düşük fps im arada bir drop girdiği oluyor ama çok absürt fark yok lakin hissediliyor düştüğü . içini temizliyorum kirli değil klimalı ortamda...