CooLpecT isimli üyenin son içerikleri

1. CooLpecT

Steelseries Nova 3p İçin Ayar Önerisi

rekabetçi ve hikayeli oyunlarda nasıl bir deneyiminiz oldu? günlük dizi, film, müzik için kullanımı nasıl?
  2. CooLpecT

anladım hocam, arctnis nova 5 ile farklarına bakmıştım ama batarya dışında çok bir fark göremedim. sizce çıkmaya değer mi? bilginiz var mı 5 hakkında?
  3. CooLpecT

memnun musunuz 3p'den? batarya nasıl gidiyor?
  4. CooLpecT

Yardım Asus A501 Pelta Cashback

Nereden aldınız? Bir de Asus'un belirttiği satıcıları farklı bir platformdan alırsak katılabiliyor muyuz? Mesela Hepsiburada'dan Eternal satıcılı alırsam kabul olur mu?
  5. CooLpecT

🔥İndirim Scope 2 96 NX / Rog Pelta Siyah kulaklık (Nakit iade ile 4863TL)

Asus'un dediği satıcıları Hepsiburada gibi farklı bir platform üzerinden alsak kampanyaya dahil olabiliyor muyuz?
  6. CooLpecT

❌İndirim Bitti! Asus Rog Pelta Beyaz Rgb Kablosuz Gaming Kulaklık 6.499tl 2 Bin Tl Geri Ödeme Var

Bir de Asus'un belirttiği satıcıların kendi sitelerinden mi almak zorunda mı? Mesela incehesap satıcılı Hepsiburada'dan ya da farklı bir satıcı ve farklı bir platform üzerinden aldığım zaman bu geçerli mi?
  7. CooLpecT

Yardım Asus Cashback Nasıl Çalışıyor?

Öğrendiniz mi acaba?
  8. CooLpecT

Wraith Bayram İndiriminden W75 Alınır mı?

Wraith'de bayram indirimleri kapsamında şu anda W75 3999TL ve kuponla beraber 3879TL oluyor. Alınır mı sizce? Ya da indirim kapsamında diğer modellerden önerdiğiniz başka bir model var mı? Dikkatimi çeken bir de ATK A98 Pro var idi.
  9. CooLpecT

İnceleme Rehber 2K Monitör Tavsiyesi (23.01.2026 güncellendi)

Hocam ben yaklaşık 2 haftadır Asus ROG XG27ACS kullanıyorum. Bir şikayetim olmadı şimdilik. Amazondan almıştım ve iade hakkım devam ediyor. Sizce başka bir modele yönelmeli miyim?
  10. CooLpecT

Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz 2K monitör

Peki hocam 2k 24 inç için uygun olur mu? 27inç başka bir monitör mü bakmalıyım?
  11. CooLpecT

İnceleme Aoc 24.5" QHD 300HZ Q25G4SR İnceleme

Memnun musunuz hocam? 2 gün önce Amazon'dan XG27ACS almıştım. Yakın fiyatlara daha yüksek hz monitörler görünce iade edip değiştirsem mi diye düşündüm.
  12. CooLpecT

Aoc 24.5" Q25G4SR 0.3ms 300Hz 2K monitör

Memnun musunuz hocam? Ben de XG27ACS almıştım. 2 gündür kullanıyorum memnunum fakat fiyatları yakın olunca iade edip başka bir şey mi alsam diye kafama takıldı.
  13. CooLpecT

📍INNO3D RTX5070 COIL WHINE

Merhabalar, nasıl bir yol izlediniz acaba?
  14. CooLpecT

5070 - 7500F Sistem Monitör Tavsiyesi

Teşekkür ederim önerileriniz için. Peki benim bıraktığım model alınır mı? Bilginiz var mı acaba?
Geri