CoolTigin isimli üyenin son içerikleri

1. C

Ramlari Dual Channel Yapınca Görüntü Gelmemesi

Az önce işlemcimi sök tak yaptım, bu sefer tek başına ramlari 3. Ve 4. Slotta takınca ekran gelmedi. 2 sini 2 ve 4 e taktım yine gelmedi. 1 ve 2 ye takınca yine ekran geldi ve çalışıyor , gerçekten kafayı sıyırmak üzereyim, ramlari temizledim, cpu kısmına hava tuttum nafile , hiçbir şekilde...
  2. C

şuan 1333mhz e aldım ve restart atıp 2. ve 4. slotları takacağım görüntü gelirse 2666mhz'e geri alayım mı yoksa daha düşük bir seviyede mi kullanmalıyım? 1780789166 Bunu sadece sök tak yaparak mı yapmalıyım yoksa iyi bilen birisine göstermek daha mı mantıklı devreler ile aram var fakat tamir...
  3. C

Öncelikle single olarak girebiliyorum. eğer dual yerleştirmede soruyorsanız hayır ekran hiç gelmiyor. voltaj değerim şuan 1.2 fakat deneyeceğim. memory traning enabled'da şuan. xmp olarak auto, 1 ve 2 bulunuyor auto alınca da görüntü yine gelmiyor. eğer dediğiniz işlem, single olarak aç ramlari...
  4. C

Cevabın için teşekkür ederim. Fakat yapay zeka gibi uygulamalar ve 3 gündür sayısız izlediğim video vs bir kenara hiçbir şekilde çözüm bulamadım. O yüzden buraya sormak istedim.
  5. C

Selamlar, öncelikle cpuz görüntülerimi atayım ve sonrasında yaşadığım sorunu dile getireyim. Biraz uzun bir yazı olabilir fakat hiçbir yerde sorunun çözümünü bulamadım. Buraya atmak istedim. Sorunum şu ki 2 adet ram kullanıyorum 8x2 (16gb total) kingston fury ve ikisi de aynı mhz olarak...
Geri