coonterman isimli üyenin son içerikleri

1. coonterman

Öneri REDMİ WATCH 3 ACTİVE 1599 TL

Aynen ben aldıktan sonra indirme girdi 😂 60 hz evet ama amoled değil active modeli normal watch 3 modeli amoled ve 60 hz ama active modelide baya hızlı yani amoled olmaısna gerek kalmamış bence
  2. coonterman

Al burdan gelmesin😂
  3. coonterman

SATILIK🔥 M2 SSD 500 GB KINGSTON

Baba 2. Ele açtım zaten nerde bu 2. El ya
  4. coonterman

Yok kanka yani normal boyutu bana göre yengenin telefonu xiaomi ise al değilse alma
  5. coonterman

SATILIK🔥 M2 SSD 500 GB KINGSTON

İtopyadan pc almıştım sıfır içinde gelmişti 500 GB M2 SSD KINGSTON 5 AY kullandım yenisini aldığım için satıyorum sorunsuz çalışıyor İstanbul içi elden teslim yada kargo edebilirim.fiyat sondur Not: pc takılınca anakart biostan formatlanması gerek.
  6. coonterman

Çözüldü✓ M2 SSD KINGSTON 500 GB🔥 !!SATILIK!!🔥

KONUYU SİLERMİSİNİZ
  7. coonterman

Konuyu sil bulamıyomki
  8. coonterman

Merhaba arkadaşlar ben Ali İtopyadan pc aldığımda içinde gelen 500 GB M2 SSD KINGSTON MARKA Ssdmi artık kullanmadığım için satıyorum temizdir zorlamadım zaten arada açıyorum pc yi sorunsuz çalışmaktadır. Fotoğrafları Ekledim. Kutusu Yok Dostlar Ben Formatlamadım Takınca Format Gerekicektir...
  9. coonterman

TRENDYOLDA 1599 TL BU FİYATA BU SSAT İNANILMAZ ARKADAŞLAR... BEN ALDIM SESLİ GÖRÜŞME VE MİKROFONU ÇOK KALİTELİ KARŞI TARAFA ÇOK İYİ SES GİDİYOR BEN ÇOK MEMNUN KALDIM ARAŞTIRIP SİZDE ALABİLİRSİNİZ https://ty.gl/ez7gr39naq
  10. coonterman

Pc kasadan yapiştirici nasil cikar?

anlatmak istediğini anlamadım ki hacı
  11. coonterman

Böyle Sistem Darboğaz Yapar mı

hayırlı olsun kardeşim yapmaz kafan takılmasın.
  12. coonterman

SteelSeries Rival 3 sıkıntı

kutu fatura atmayın böyle ürünlerde kesinlikle. kullanıcı hatasıona giremeden iade edebilirsin ama kaç gün oldu onuda yazman lazım 1668714858 almayı düşünüyodum soğuttunuz :d
  13. coonterman

Yardım İşlemci Seçmeme Yardım Et

Merhaba siz olsanız hangisini alırsınız 1.sistem İ3 12100F Gigabyte RTX 3060 12 GB 2. Sistem İ5 11400f Rx 6600 8 GB Hangisibi tercih edersiniz ramler 16 gb standart önemli olan işlemcilerin güçleri
  14. coonterman

Itopya WTCN-FIRE Sistem Nasıldır?

Boş konuşuyolar başka bişey değil
  15. coonterman

Itopya WTCN-FIRE Sistem Nasıldır?

Kardeşim hayırlı olsun kimseyi takma iyi yapnışsın 3 ay sonra bu sistemler bulunmıcak alınmış alınmıştır çoğu oyunu rahatlıkla oynarsın
Geri