Öncelikle ben bu ürünü almadım sadece kanun tarafında cevapladım. Eğer siz kanunun size verdiği hakkı kullanmazsanız daha çok binerler (Burada binerler sözü...
Öncelikle sizin trendyol ile sözleşmenizle , x firmasının sözleşmesi aynı değil. Örnek olarak aynı kategoride benden daha büyük bir firma (sahibi ile...
Yorumlara baktım, düşündüm bir platform satıcısı olarak tekrar düşündüm. Tüketici kanunumuza göre halk dilinde dolanan tüketici gördüğü fiyattan alır...
Bu zamana kadar hep öyle oldu. Tl dışında ne alırsam düşüyor. Çevremde bile almadan bize haber ver ona göre satıp bekleyelim diye alay konusu oldu. :love:
Evet yeni önerileri ile karşınızdayım. AOC 23.8' Q24G2A/BK 165HZ 1MS(GTG) HDMI DP şimdide bu ürünü öneriyorlar. Düşünceniz nelerdir ?
@Fantastiktürk...
amazon için yapı kredi dışında diğer kartlar 6-12 taksit sunar
hepsiburada için world kart yani yapıkredi, vakıfbank 6-12 taksit
trendyol için trendyol qnb...
24G4XE de olurdu ama neden 24G4X önermemişler? 24G2SP'nin yeni versiyonu bu. XE pivotsuz versiyonu. 24G2SP'de pivot yok mu? Çok saçma.
Neyse boşverin...
Hocam kısaca bu Ultra Fast VA'larda tarama çizgilerinin ekranda çıkması sorunu oluyor. Samsung'un bu modeline özel değil.
Bu sorunu çok sık yaşatan pek çok...
Teşekkür ederim hocam. Gayet güzel açıklamışsınız. Bu scanline sorunu sonradan ortaya çıkabiliyor mu ? Yani ürünü direk gelince test ediyoruz zaten başta...