copierbond isimli üyenin son içerikleri

1. copierbond

Yardım Yurt disi alisveris yasaklandi mi ?

Hala ithalat vergisini ödeyip alabiliyorsan al, dene. Temu şuan 4 günde gümrüğe giriyor.
  2. copierbond

Yardım Yurt disi alisveris yasaklandi mi ?

3-4 gün önce olsa yetişebilirdi ama denemek isterseniz alın deneyin. Mümkünse temu dan alın. Hemen kargo hızlandırmaya basın.
  3. copierbond

🔥İndirim Gündoğdu 3 KG Kaşar 899 TL

Aynen tekrar eklendi. 6x700 alırsanız kg 297 tl gelir :D (hepsipara iade düşmemiş hali)
  4. copierbond

🔥İndirim Gündoğdu 3 KG Kaşar 899 TL

700 x 6 falanda alabilirsiniz. 208,33 tl ye gelir 700 gramı 1768916003 Bu arada ürün tekrar eklendi.
  5. copierbond

Shein indirimli ürünler

Her türlü %60 alıyordu 30 euro ya kadar. Şuan alsan yine alıyor.
  6. copierbond

🔥İndirim 96 Adet Tuvalet Kagidi 178₺🔥🔥

Malesef bitmiş, ürün var ama fiyat düşmüyor.
  7. copierbond

🔥İndirim Teknosa Çok Ucuza Ürünler

Modem kargosuyla 775 tl gibi bir rakama geliyor. Diğer sitelerde kupon kullansanız zaten çok yakın fiyata gelir sıfırı.
  8. copierbond

❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

Ben windows lisanslamadım office yaptım. Retail diye sattığı için retail olmasını istiyoruz tabi. LICENSE DESCRIPTION: Office 24, RETAIL(MAK) channel 1768383130 Office sattığı keylerde retail yazmıyor zaten o yüzden benim için fark yok. Windows keyde yazıyor onu kullanıp retail çıkmazsa...
  9. copierbond

❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

Bu arada belki önceki konularda yazılmıştır. Tarafıma gönderilen kodların hepsi farkldıır.
  10. copierbond

Https://otoserisi.com/ güvenilir mi?

Bu firmayı arayıp sorun site sizin mi sizin mernis numaranızı kullanıyor diye. Şikayet etsinler.
  11. copierbond

🔥İndirim Migros Sanal Market ilk siparişe özel 1.500'e 500 TL indirim

Referans kodunu kullanan diğer arkadaşlar neden ref atmıyor. Kendine mi saklıyorlar :cool:
  12. copierbond

🔥İndirim Migros Sanal Market ilk siparişe özel 1.500'e 500 TL indirim

Ustalarım dün yazdım arkadaşa, ref gelirse üyelik açınca bende size atacağım.
Geri