copierbond isimli üyenin son içerikleri

1. copierbond

❌İndirim Bitti! Signal White System Diş Macunu 75 ml 46TL

3 tane aldım geçtim. Teşekkürler.
  2. copierbond

🔥İndirim Bingo Soft Gülpembe Hipoalerjenik 3 litre 111 lira

15 aralıkta bu ürün amazonda 111,76 TL den %39 artışla 156 TL olmuş Sonra eski fiyatına indirmişler geri. Yani indirim yok zam yap sonra eski fiyata çek yapılmış durumda. Diğer arkadaşın dediği ise konsantre olan daha az miktar kullanıp daha çok yıkama yapılır.
  3. copierbond

❌İndirim Bitti! PAPUÇ SIKMA PENSESİ + 1200 PAPUC ''272'' TL

Bizim tr deki bazı kargo firmalarından daha hızlı geldi. :D
  4. copierbond

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Bu kodun süresi doldu. Yeni indirim fırsatları için takipte kal, şansını kaçırma! Diyor bende
  5. copierbond

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Kupon gelmiyor ve kod gitti herhalde. Geç kaldım sanırım :D
  6. copierbond

North Bayou NB F80 bu masaya uygun mu?

Flinder marka var bende. Profiller 40x20 arka tarafa 2 tane taktım şimdilik bir sıkıntım yok ama benim masada demirle mdf sıfıra sıfır değil belki onda fark eder.
  7. copierbond

Aynı ben alayım dursun belki lazım olur dedim. Sonuç aldık :cool:
  8. copierbond

286,46TL oldu bende aldım geçtim.
  9. copierbond

CS 2'de Seçkin Harita Seçme Bölümünde Oyundan Atıyor.

Bende de açık ama mesela neden gece yapıyor. Yine de goodbye kapatıp denemen lazım eğer onda da olursa yapacak bir şey yok gibi. Hile kullanan adamları oyundan atmaz, kullanmayanlar bir sürü problemle karşılaşır.
  10. copierbond

CS 2'de Seçkin Harita Seçme Bölümünde Oyundan Atıyor.

Cs de malesef bir takım sorunlar var. Bazen geceleri silah yarışında vac sebebiyle deyip sürekli oyuncuları atıyor ve tekrar giremiyorlar.
  11. copierbond

Çözüldü✓ Arpelia Masa için Stand Uyumu

Demircide 2'şer metre aldım. Evde kendim ölçerek kestim, deliklerini hazırladım oralada vidaladım. Ölçüleri alıp demircide ona göre kestirebilirsiniz de.
  12. copierbond

Ben aldığımda suntalam altına 40x40 kutu profil ekledim yatay 160 cm, arkaya da X şeklinde kalın lama ekledim. Daha sorunsuz bir iskelet için. 1764751744
  13. copierbond

North Bayou F80 kullanıyorum. Bilmiyorum ben bu şekilde taktım. Profil ölçüsü 40x20 ona göre düşünebilirsiniz. 20 olan kısma takılı durumda
Geri