copperhand isimli üyenin son içerikleri

1. C

🔥İndirim NUTRAXIN VİTAMİNLERDE 600/150 İNDİRİM | AMAZON

60 kapsül Omega 3 + 60 kapsül magnezyum 450 tl ye geldi, linkten kampanyaya tiklayip tüm ürünler görebilirsiniz. https://amzn.eu/d/bQbqdri
  2. C

13.950 TL'ye Honor 400 Alan Arkadaşlardan Kanıt İstiyorum

Ben bu insanlari gram takmıyorum empatiden, olaylara tarafsız bakabilme yetisinden yoksun insanlar bunlar. Olay 5000 lira da değil olay bu satıcıların bizi enayi yerine koyması. Eğer ki o parayı geri alabilirsem bağıșlayacağım, buraya da atacağım maksat amacımın 5000 tl olmadığını göstermek...
  3. C

13.950 TL'ye Honor 400 Alan Arkadaşlardan Kanıt İstiyorum

Öncelikle bu fiyata alan hiç kimseyle bir sorunum yok hatta keşke daha fazla kişi alabilseydi telefon çok güzel çünkü çok memnunum ben de, konunun altında saçma sapan şeyler yazanların aksine ben hepsiburadaya sinirliyim. Madem bu fiyattan satilabiliyor ve (iptal edilmek yerine gönderildiğine...
  4. C

🔥İndirim Migros Kek, Gofret Ve Bisküvilerde 2 Öde 1'i İade

Muz eşleştirme oyunu da oynarsanız 300 tl üzerine 50 tl kupon veriyor, 300 tl lik sipariş 125e geliyor.parça parça da alabilirsiniz isterseniz .
  5. C

❌İndirim Bitti! Honor 400 256 GB 14.199 TL

Ss Atarım hocam, bilgilendiririm yine buradan
  6. C

Hemen yazdim zaten talep oluşturdum umarım verirler. Sağ ol öneri için
  7. C

Madem 14.100 tl ile kăr edilebiliyor neden lansman fiysti 22.500 idi bu telefonun? Allah hepsinin belasını versin bu satıcıların hepsinin bu nasil bir kăr.
  8. C

Birisi açıklayabilir mi nasil bu kadar ucuzlayabiliyor, 20 gün önce 18500 e aldım. Telefon fiyatları yükselirken bu telefon nasil bu kadsr ucuzlamiș?
  9. C

❌İndirim Bitti! 23273TL Asus tuf A15 ryzen 5 7535 HS RTX3050 8 GB ram 512 GB + 2 TB ssd

Bence 3050 almayin, geçen sene de ayni düşünüyordum hâlâ aynı düşünüyorum, paraniz buna yetiyorsa bekleyin biraz daha koyun üstüne, yok onu yapamam diyorsanız bence bu fiyata yeni bilgisayar alıp güzel bir performansla karşılaşmayınca üzülmenize değmez, hiç pc almayin daha iyi, bekleyin.
  10. C

❌İndirim Bitti! LCW 200 TL HEDİYE ÇEKİ (Selfy'lilere Özel)

geçiyor diye yazmışlar
  11. C

❌İndirim Bitti! LCW 200 TL HEDİYE ÇEKİ (Selfy'lilere Özel)

---------DÜZENLEME------------ Az önce tekrar kod aldım ayni numaradan. Ama kullanılmış diyor kusura bakmayin. ---------DÜZENLEME------------ Selfy'li iseniz ister mobil uygulamada storylerden ister 6262 ye SELFYLCW yazarak kodu alabilirsiniz, Kod Hesabım > hediye Çekleri kismindan aktif...
  12. C

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

çok güzel kol, dualsense'imi bıraktım bununla oynuyorum, bu fiyata bedava. konu için teşekkürler yine
  13. C

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başlıyor

papel varsa %15 cashback yapıyo onu da değerlendirebilirsiniz
  14. C

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

bana da seçitğiniz renk elimizde kalmadı diye mail attılar, fiyat farkı olmadığı takdirde açık yeşili seçeceğimi yazdım bakalım ne diyecekler
  15. C

🔥İndirim Türk telekom 6 ay bedava 100GB+1000DK Yeni Gelene Özel🍉

Mobil internet kullanan birisiysen yetmeyebilir ama tüm gb lari boşa giden, çok az mobil veri kullanan benim gibi kişiler için altin değerinde kampanya
Geri