Ben bu insanlari gram takmıyorum empatiden, olaylara tarafsız bakabilme yetisinden yoksun insanlar bunlar. Olay 5000 lira da değil olay bu satıcıların bizi enayi yerine koyması. Eğer ki o parayı geri alabilirsem bağıșlayacağım, buraya da atacağım maksat amacımın 5000 tl olmadığını göstermek...
Öncelikle bu fiyata alan hiç kimseyle bir sorunum yok hatta keşke daha fazla kişi alabilseydi telefon çok güzel çünkü çok memnunum ben de, konunun altında saçma sapan şeyler yazanların aksine ben hepsiburadaya sinirliyim. Madem bu fiyattan satilabiliyor ve (iptal edilmek yerine gönderildiğine...
Madem 14.100 tl ile kăr edilebiliyor neden lansman fiysti 22.500 idi bu telefonun? Allah hepsinin belasını versin bu satıcıların hepsinin bu nasil bir kăr.
Bence 3050 almayin, geçen sene de ayni düşünüyordum hâlâ aynı düşünüyorum, paraniz buna yetiyorsa bekleyin biraz daha koyun üstüne, yok onu yapamam diyorsanız bence bu fiyata yeni bilgisayar alıp güzel bir performansla karşılaşmayınca üzülmenize değmez, hiç pc almayin daha iyi, bekleyin.
---------DÜZENLEME------------
Az önce tekrar kod aldım ayni numaradan. Ama kullanılmış diyor kusura bakmayin.
---------DÜZENLEME------------
Selfy'li iseniz ister mobil uygulamada storylerden ister
6262 ye
SELFYLCW yazarak kodu alabilirsiniz,
Kod Hesabım > hediye Çekleri kismindan aktif...
Mobil internet kullanan birisiysen yetmeyebilir ama tüm gb lari boşa giden, çok az mobil veri kullanan benim gibi kişiler için altin değerinde kampanya