Copycat isimli üyenin son içerikleri

1. C

Eski sistemim ne kadar eder?

Merhaba dostlar. Eski bir masaüstü bilgisayarım var evde yer açmak için satmak istiyorum. Ederi var mıdır varsa nedir? İçini temizleyip windows 7 ye fortmatladım aslında akıcı da çalışıyor ama fikrinizi almak istedim. Win 7 home premium orijinal lisans İ5 650 3.20 ghz 4 gb ddr3 664mhz ram...
  2. C

Öneri DİABLO IV DLC İLE BİRLİKTE 27.99$ DEĞER Mİ?

2003 den beri blizzard fanı olarak söylemeliyim ki, alınmaz. Tarihi geçti. Path of exile 2 bak derim eğer bu tarz izometrik arpg seviyorsan.
  3. C

Ofis için f/p bilgisayar önerisi

Merhaba dostlar. Ofis için olabildiğince ucuz bir sistem dizmem gerekiyor. Monitör ve kasa lazım veya laptop da iş görür. Bütçe 15.000 yazdım ama kasa monitör Bu şekilde 8.5 civarına hallediyorum gibi mantıklı mı sizce?
  4. C

🔥İndirim Trendyol Ülker Ürünlerinde İndirim

Ülker ürünlerini bedava olsa almam. Yurtdışına ihraç ettikleri aynı ürünle bizim vatandaşımıza yedirdiklerinin içeriğine farklarına bir bakın. Denetimsizlik yüzünden zehir yediriyorlar millete. Aynı zamanda milyonlarca dolar vergi kaçırdıkları ödemedikleri ortaya çıktı araştıran görür. Gidin...
  5. C

❌İndirim Bitti! 5.391,24 TL !!! Warrior Aragorn Kumaş Ayak Uzatmalı Antrasit Oyuncu Koltuğu

Oyuncu koltuğu olayını oldum olası hiç anlamadım, yüksek kalitede bir ofis koltuğu kullanıyorum yumuşak koltuk kılıfı ile. aktif kullananlar söyleyebilir mi ne gibi artısı var bunu almanın?
  6. C

🔥İndirim 🔥Playmobil 70876 Yatağın Altındaki Canavar 137TL🔥

Bu ne olm sıcak fırsata bak 😂
  7. C

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Teknoloji ürünü değil ama under armour %50 kampanyası çok iyiydi stok getirtebilirseniz efsane olur yok satar
  8. C

Bu sene kasım indirimleri tırt mı?

Ne var ki şokta? Teknoloji ürünü olarak konuşmuştum aslında. Geçen sene bilgisayar aldım tamam enflasyon denen bir şey var ama teknoloji de gelişiyor şimdi benzer fiyata aldığım bilgisayarın yarı gücünü bulamam bu makasın bu kadar uçuk olması saçma.
  9. C

Bu sene kasım indirimleri tırt mı?

Yoksa çok iyi kampanyalar vardı da ben mi görmedim? Geçen sene forumda paylaşılan her şeyi ayrı bir alasım geliyordu şimdi ya dandik ürünlerde indirim var ya da yok. Var mı şu ürünü şu kadar ucuza aldım çok şanslıyım diyebilen?
  10. C

Scyrox modelleri 2799TL, Machenike ürünlerinde 200 TL indirim!

Gx30 kulaklık alınır mı ne dersiniz? N11 den 100 lira ucuz bilemedim değer mi
  11. C

Ders için tablet önerisi

Merhaba dostlar. Sadece video izleyeceğim, belki bir de kalem ile not tutacağım ders çalışmalık bir tablet arıyorum. Bütçe çok önemli değil ama başka bir şey yapmayacağım için olabildiğince ucuz bir şey arıyorum. https://www.mi.com/tr/product/redmi-pad-se-8-7-inch/ 3.300 tl'ye geliyor sizce...
  12. C

🔥İndirim Under Armour Erkek-kADIN Ayakkabılar 1400₺

Bu modeli dandik pek satılmıyor o yüzden ucuz. Bir ara 3 al 2 öde kampanyası vardı ve %40 da indirimi vardı o kampanya çok iyiydi
  13. C

Yardım Hangi stüdyo kulaklığını almalıyım?

Merhaba dostlar. 3 kulaklık arasında kaldım. Aslında bütçem 5k ya kadar çıkar ama f/p bir kulaklık almak istiyorum. Yani 5k lık kulaklık 9/10 2.5k lık kulaklık 8/10 sa 2.5klığı alırım. Neyse kulaklıktan anlayan dostlarım şu 3 ü arasından hangisi alınır bana yardımcı olabilir mi? Ekstra stüdyo...
Geri