Copycat isimli üyenin son içerikleri

1. C

İtopya Aldın Aldın İndirimleri !

Fanları önce görseydim keşke direkt çekerdim bitane
  2. C

Yardım Xiaomi Vs Honor Vs Samsung

Antalya
  3. C

Yurtdışı cihaz nasıl alınıyor nereden güvenip alabilirim bilmiyorum
  4. C

Dostlarım abime telefon bakıyoruz ve kararsız kaldık. Bütçe 60-70 e kadar zorlayabiliriz ama ekonomik olması F/P olması tercihimiz. Xiaomi 17T/17T pro Honor 600/600 pro Samsung galaxy S25 Bunların arasında kaldık. Kullanan öneren, veya konuya hakim birisi yardımcı olabilir mi?
  5. C

❌İndirim Bitti! Vatan LG 65 İnç Miniled TV + Ses Sistemi 52.699₺

Dostlarım indirim bitti ama bilgilendirmiş olayım gelecekte bakacaklar için. B6A güncel modeli, önceki yıllarda çıkan QNED81 serisine kıyasla kenardan aydınlatmalı değilmiş ve bölgesel karartması bulunuyormuş. VRR 60hz e kadar. 120 hz motion boost bulunuyor.
  6. C

Yok doğru haklısın attığın televizyon LGye kıyasla teknik olarak çok daha üstün. Ben sadece bu fiyata ses sistemi ile beraber alınabileceğini anlatmak istedim.
  7. C

Hocam konu kalite farkıysa Samsung 98QN100B al madem 😃
  8. C

Arkadaşlar benim anlamadığım nokta nedir bu hertz sevdanız, 144hz oyun oynatacak bir konsol zaten yok. Televizyona oyuncu monitörü gözüyle bakmanızı anlayamıyorum. Hikayeli oyunlarda 120hz4k bile doğru dürüst yok. Hem 55 inç hem yanında ses sistemi yok attığımdan nasıl daha mantıklı olabiliyor...
  9. C

Tcl en ucuz 57k gözüküyor yanında ses sistemi de gelmiyor.
  10. C

Hocam hiç fikrim yok ama biraz araştırdım emin olmamakla beraber LG panel üretmeyi bırakmadığı dönemden kalma imiş.
  11. C

Link LG 65QNED81B6A model televizyon yanında LG S40T ses sistemi ile sepette 52.699 lira. Kendim aldım, çeşitli yerlerde gerçek miniled değil denmiş ama bilemedim. Kullanan bilen var mı?
  12. C

Eski sistemim ne kadar eder?

Merhaba dostlar. Eski bir masaüstü bilgisayarım var evde yer açmak için satmak istiyorum. Ederi var mıdır varsa nedir? İçini temizleyip windows 7 ye fortmatladım aslında akıcı da çalışıyor ama fikrinizi almak istedim. Win 7 home premium orijinal lisans İ5 650 3.20 ghz 4 gb ddr3 664mhz ram...
  13. C

Öneri DİABLO IV DLC İLE BİRLİKTE 27.99$ DEĞER Mİ?

2003 den beri blizzard fanı olarak söylemeliyim ki, alınmaz. Tarihi geçti. Path of exile 2 bak derim eğer bu tarz izometrik arpg seviyorsan.
  14. C

Ofis için f/p bilgisayar önerisi

Merhaba dostlar. Ofis için olabildiğince ucuz bir sistem dizmem gerekiyor. Monitör ve kasa lazım veya laptop da iş görür. Bütçe 15.000 yazdım ama kasa monitör Bu şekilde 8.5 civarına hallediyorum gibi mantıklı mı sizce?
Geri