Dostlarım abime telefon bakıyoruz ve kararsız kaldık. Bütçe 60-70 e kadar zorlayabiliriz ama ekonomik olması F/P olması tercihimiz.
Xiaomi 17T/17T pro
Honor 600/600 pro
Samsung galaxy S25
Bunların arasında kaldık. Kullanan öneren, veya konuya hakim birisi yardımcı olabilir mi?
Yok doğru haklısın attığın televizyon LGye kıyasla teknik olarak çok daha üstün. Ben sadece bu fiyata ses sistemi ile beraber alınabileceğini anlatmak istedim.
Arkadaşlar benim anlamadığım nokta nedir bu hertz sevdanız, 144hz oyun oynatacak bir konsol zaten yok. Televizyona oyuncu monitörü gözüyle bakmanızı anlayamıyorum. Hikayeli oyunlarda 120hz4k bile doğru dürüst yok. Hem 55 inç hem yanında ses sistemi yok attığımdan nasıl daha mantıklı olabiliyor...
Link
LG 65QNED81B6A model televizyon yanında LG S40T ses sistemi ile sepette 52.699 lira.
Kendim aldım, çeşitli yerlerde gerçek miniled değil denmiş ama bilemedim. Kullanan bilen var mı?
Merhaba dostlar. Eski bir masaüstü bilgisayarım var evde yer açmak için satmak istiyorum. Ederi var mıdır varsa nedir? İçini temizleyip windows 7 ye fortmatladım aslında akıcı da çalışıyor ama fikrinizi almak istedim.
Win 7 home premium orijinal lisans
İ5 650 3.20 ghz
4 gb ddr3 664mhz ram...
Merhaba dostlar.
Ofis için olabildiğince ucuz bir sistem dizmem gerekiyor. Monitör ve kasa lazım veya laptop da iş görür.
Bütçe 15.000 yazdım ama
kasa
monitör
Bu şekilde 8.5 civarına hallediyorum gibi mantıklı mı sizce?