Selam arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 1660 süper gpu ya işlemci tavsiyesi istiyorum
Şuanki sistemim
İ7 3770
12 gb ddr3 ram 1600 fsb
Ventus Gtx 1660s gpu
Sizce bu gpu ya güzel yakışacak olan işlemci ne olur fiyat sıkıntı deil
Play store den Yupi uygulamasını yükleyebilirsin ben onu kullaniyorum ama instagrama gelen yeni güncellemelerle bu uygulamaları bazen tehdit olarak algilıo hesabınızı otomatik çıkış yapdırtıo siz geri giriş yapmak zorunda kalıyorsunuz
En başta pc yi fişinden çek sonra
Hdd yi kızağına yerleştirdiyseniz Psu dan çıkan uzun ince bir sata güç kablo olucak (1) hdd nin ucundaki uzun yere uygun şekilde takın
(1)
Sonra sata data kablonuzu (2) da aynı şekilde hdd nin ucundaki yere uygun kablonun ucundaki girişe göre takın
(2)...
Günaydın arkadaşlar
Sistemimde my summer car oynamak istedim grafiği ultra yapsamda 30 35 fps en düşük yapsamda aynı
çözümünu bilen yardım edebilir mi
Sistem.
1660s Ventus oc.
İ7 3770
12 gb ram
Hepinize iyi akşamlar gençler i5 3470 işlemci 12 gb 1600 ram var şimdiki gpu gtx 750 yetmiyo gibi ben bu işlemciye en iyi hangi gpu yu takmalıyım bütçe şimdilik belli deil tavsiyelerinize göre bırçeyi ayıracağım
İşlemcinin DDR ile ilgisi yoktur DDR ibaresi sadece bellekler içindir işlemciler ise soketteki pin sayısıdır
Anakart ile işlemci modelini söylersen daha iyi yardımcı olabilrz
bazı işlemciler anakart sayesinde boştayken pil tasarufu yapsın die tam frekansta çalışmaz yükte kontrol edin bide denetim masasından güç ayarını yüksek performans yapın