Coressa isimli üyenin son içerikleri

1. C

Anker Soundcore Q21i NC - Gaming için alınır mı?

Hem oyun, hem müzik, hem genel kullanım amacıyla kulaklık bakıyorum. FPS, rekabetçi tarzda oyunlar oynamıyorum, hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum sadece. Q21i NC oyun performansı olarak da tatmin eder mi? Oyun içi diyaloglar olsun, oyun içi müzikler olsun, atmosfer olsun yeterli olur mu? Diğer...
  2. C

Öneri 2000 TL bütçe bandında hikayeli oyunlar için PC kulaklık önerisi.

Tabii olur. Öneriniz var mı kulaklık olarak?
  3. C

Kulak üstü düşünüyorum hocam. Ağırlık ortalamanın üstünde olmasa yeter.
  4. C

Razer Blackshark V2 X önerir misiniz? Ayrıca anakartım Gigabyte A520M-K V2 ses yoncası kulaklığı besler mi?
  5. C

Evet, ses kasmak falan önemli değil. Oyunun ve hikayenin içine dalmakla ilgileniyorum daha çok.
  6. C

Başlıkta da belirtmiş olduğum üzere hikayeli oyunlar için kulaklık arıyorum. FPS ile alakam yok. Bu bütçe bandında hikayeli oyunlar için en iyi tercih sizce ne olur? Teşekkürler.
  7. C

4060 ti vatan hazır sistem sizce alınır mı? ????

Olum su an bile 8 gb vram in yetmedigi oyunlar azımsanacak sayıda değil bundan max 5 sene sonra 12 gb 16 gb vram standart haline gelecek
  8. C

4060 ti vatan hazır sistem sizce alınır mı? ????

soru işareti attığım arkadaş "gram fark yok" yazmış. Farkın saf güce dayalı olmasına gerek yok kendin de demişsin gelecekte çıkan oyunlar için 8 gb vram önerilmiyor diye ee o zaman niye aradaki 8 gb vramlik farkı yok sayıyorsun?
  9. C

Çözüldü✓ A520M-K - H2002D vs H2002P

Hocam anakartım H2002D modeli için yeterli olur mu? Eğer olmayacaksa H2002P modeline yönelmek istiyorum.
  10. C

Hocam nedenini de belirtebilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler.
  11. C

Dostlar merhaba, anakart modelim: Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart H2002P modelinde harici ses kartı varken H2002D modelinde olmadığı için iki kulaklık arasında kararsız kaldım. Ses kalitesi, konfor ve mikrofon kalitesine dayanarak hangi kulaklığı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
  12. C

Hazır sistemi nereden alabilirim?

Ne yapsın rx 550 ekran kartıyla mario mu oynasın? O kadar para vermişken 3-4k daha koyup misliyle iyisini alabilir. Bütçenin üstünde tavsiye verilince sorunlu mu olunuyor anlamadım
  13. C

Hazır sistemi nereden alabilirim?

Bence hayır, üstüne para koyup RX 6600 kartlı sistemlere yönelebilirsiniz. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rx-6600-8gb-a520m-a-pro-500gb-ssd-16gb-ram.html
Geri