2.5 yildir kullandigim exynos S21FE yeşil çizgi cikardi ekranin sag tarafinda. Telfon elimdeyken kendi kendine çikti. Ekran degismesi gerekiyomus 5 bin tl istedi oda telefonun 2.el fiyatinin yarisi. Ilk ciktigi zamandan beri abimin kullanip sonra diger abime verdigi boşta bir Iphone 11 var...
İyi forumlar herkese.Yakında yeni bir klavye almayi planlıyorum ama bu bütçede bir suru secenekle karsilastim.Her kafadan farkli bir ses çıkıyor, benim aklimda Aula F75 almak var(milli klavyemiz)
Tavsiyeleriniz icin simdiden cok teşekkurler.
Arkadaşlar merhaba. Allahın belası gamepower mihawk kulaklığım ikinciye bozuldu tekrar tamirle vs. uğraşmak istemiyorum. Mikrofon ve ses sürekli gidip geliyor.1000 lirayı çok aşamam ama kesinlikle değer diyorsanız bütçeyi az arttırabilirim. CS 2 oynuyorum bu yüzden ses kasmam ve mikrofon...
Counter Strike indireceğim fakat yerim kalmamış durumda .Ne silebilirim diye bakınırken AMD Klasörünün içinde hepsi 1.8-1.2gb yer kaplayan installerlar buldum. Bu klasörü tamamen silersem bir sorun yaşar mıyım? Yeni driver indirmem gerekir mi?