corvattano isimli üyenin son içerikleri

1. C

Ekranı bozuk S21Fe den Iphone 11 geçilir mi?

teşekkurler tavsiye için.
  2. C

18 ile kullanilir yani s21 feden sonra.
  3. C

Google one da butun fotograflar var.Tavsiye icin tesekkurler
  4. C

Bedavaya gecicem gecersem s21fe de kenarda kalcak. Androiddeki seyleri IOS a gecirme falan zahmetli mi baya? Bi sekilde alisirim diye dusunuyorum ama
  5. C

2.5 yildir kullandigim exynos S21FE yeşil çizgi cikardi ekranin sag tarafinda. Telfon elimdeyken kendi kendine çikti. Ekran degismesi gerekiyomus 5 bin tl istedi oda telefonun 2.el fiyatinin yarisi. Ilk ciktigi zamandan beri abimin kullanip sonra diger abime verdigi boşta bir Iphone 11 var...
  6. C

Çözüldü✓ 2000 TL civarında klavye önerisi

Sıfır olarak alacagim hocam
  7. C

Çözüldü✓ 2000 TL civarında klavye önerisi

İyi forumlar herkese.Yakında yeni bir klavye almayi planlıyorum ama bu bütçede bir suru secenekle karsilastim.Her kafadan farkli bir ses çıkıyor, benim aklimda Aula F75 almak var(milli klavyemiz) Tavsiyeleriniz icin simdiden cok teşekkurler.
  8. C

1000 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Bu N11 deki satıcılar güvelinir midir hocam Tavsiye için teşekkürler.
  9. C

1000 TL Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Allahın belası gamepower mihawk kulaklığım ikinciye bozuldu tekrar tamirle vs. uğraşmak istemiyorum. Mikrofon ve ses sürekli gidip geliyor.1000 lirayı çok aşamam ama kesinlikle değer diyorsanız bütçeyi az arttırabilirim. CS 2 oynuyorum bu yüzden ses kasmam ve mikrofon...
  10. C

Çözüldü✓ AMD Klasörü 61 GB Yer Kaplıyor

C Diskinde AMD olarak gözüküyor Sağolun hocam
  11. C

Hepsini siliyorum hocam o zaman
  12. C

Counter Strike indireceğim fakat yerim kalmamış durumda .Ne silebilirim diye bakınırken AMD Klasörünün içinde hepsi 1.8-1.2gb yer kaplayan installerlar buldum. Bu klasörü tamamen silersem bir sorun yaşar mıyım? Yeni driver indirmem gerekir mi?
Geri