CorvoAttano isimli üyenin son içerikleri

1. C

Linkteki SSD için Pil gereklimidir?

Duracell takarsan saatte 150mb ama varta takarsan saatte 120mb olur düşük vites çalışacağından
  2. C

🔥İndirim Trendyol Kazı Kazan Başlıyor

500e 50 kod SWPDZDECAGIAG
  3. C

Küçük oda için klima önerisi.

Hocam uyguna çözmek istiyorsan mobil klima alabilirsin. Odan çok büyük değilse ve cam önünde yerin varsa tavsiye ederim iyi soğutuyor. Tek sıkıntısı gürültülü olması alacaksan haberin olsun ondan
  4. C

MODLU MULTİPLAYER MİNECRAFT NASIL OYNANIR?

Bu modu bir incele https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/e4mc
  5. C

BİLGİSAYAR KENDİNİ RESETLİYOR

Bende de böyle bir sorun vardı ama pc boştayken, tarayıcıda gezerken veya oyun oynarken yani tamamen rastgele zamanlarda restart atıyordu. RAM'i garantiye göndererek ve değişim sağlayarak sorunu çözmüştüm. Mümkünse farklı RAM ile yada EXPO kapayarak sorunun RAM kaynaklı olup olmadığını anlayıp...
  6. C

❌İndirim Bitti! Samsung 27" Odyssey OLED G6 G61SD QHD, 27” 240Hz 17.519TL

Hocam pc restart attığına emin misiniz? Tam ekran oyundan çıkınca monitör bağlantıyı tekrar kuruyor kapanıp açılıyor gibi oluyor onu diyor olabilir misiniz?
  7. C

MOLEX TO PCİE 8 PİN *--* RX 9070XT DEEPCOOL PD750D PSU

ekran kartı biliyor mu hocam 150 watt'ı molexden değil de 8pinden çekeceğini :D
  8. C

Yardım Bilgisayar Oyun Oynarken Kapanıyor

Benim RAM'im arızalı iken PC rastgele restart oluyordu hocam mümkünse farklı ram ile deneyin. Tabi sorun PSU vs. kaynaklı da olabilir. Bunun dışında, bilgisayara taktığınız usb vb. bir cihaz kısa devre yaptırıyor olabilir yeni bir şey taktıysanız çıkarıp deneyin derim
  9. C

POWERCOLOR 9070/XT satan yerler

inventus'da da satılıyor bir süredir ama fiyat yüksek ve vade farksız taksit yok. başka satılan veya satılacak yer bilen var mı?
  10. C

Rx 7900 xt mi yoksa rx 9070 xt mi

BIOS'tan biraz ayarlama ile yapılabilir diye biliyorum
  11. C

Rx 7900 xt mi yoksa rx 9070 xt mi

Hocam laptop gibi düşünmeyin, hdmi kablosunu ekran kartına takarsanız her zaman ekran kartını kullanırsınız ister oyun oynayın ister forumda gezin
  12. C

usb hub olarak kullanabiliyorsun bilgisayarına klavye vs. bağlamak için
  13. C

Hangi marka Rx 9070 XT alınmalı

9070XT Nitro+ alacaksan PSU'nun uyumlu olduğundan emin ol. Yüksek OC olduğundan 850W PSU tavsiye ediliyor. Ayrıca 12V -2 x 6-pin kullanıyor güç için. PSU'nda bu çıkış yoksa içinden 3x8'den dönüştürücü çıkıyor en azından 3x8 olması lazım. Edit: Aynı durum Asrock Taichi için de geçerli ama...
  14. C

Konudaki monitör eline ulaşan arkadaşlar yorum yapabilir mi CW konusunda ne alemde?
Geri