cosmicsword isimli üyenin son içerikleri

1. C

Ls2 metropolis evo alınır mı?

Reis 10k bütçeye fln gündelik hayata fln da kulanılabilcek güzel bişey biliyormusun ls2 zirconium fln var ama emin olamadım 1773347029 Xl beden bu arada mağlesef bunun bedeni tutmuyor
  2. C

10k bütçe motor montu öneri

Atv kulanıyorum çok hızlı gitmiyo ztn şöyle normal bişey olsa iyi olur hem gündelik hemde atv üstünde kulanabilceğim bişey arıyorum ls2 zirconium değer mi mesela
  3. C

Ls2 metropolis evo alınır mı?

Bütçem 5 6k normalde ama almışken iyi bişey almak istiyorum üzerine çıkabilirim motor hariç normal kulanımdada kulanılabilcek güzel gözüken siyah bişey olursa iyi olur
  4. C

Bu hangi ps5 fanı en çok ses yapan mı

Oyuna girdiğimde çok fazla ses geliyor sonra oyunun sesi bastırıyor ama yinede fazla normal mi
  5. C

Ps5 days gone oynarken asetler kayboluyor normal mi?

Ps5 sürümünü oynasam bunlar la karşılaşırmıydım
  6. C

Ps5 days gone oynarken asetler kayboluyor normal mi?

Ps5 days gone oynarken asetler ps4 versiyonunu oynuyorum ama bazen alt yazı gelmiyo bazen asetler kayboluyo çık gir yapmak gerekiyor normal mi
  7. C

OCCT power CPU RAM hatası

İşlemcim 5 5600 overclock yaptım dendim occt de böyle bi hata çıktı nasıl düzelir
  8. C

5 5600 overclock öneri lazım

Reis 1.268 volt verdim 4.650ghz yaptım ama occt power testinde ram cpu hatası veriyo sorun yaratırmı 1759651312 Ayn işlemci isteyen oyunlarda aşırı yetersiz kalıyor mesela peak 60 70 fps alıyordum 2k max ayarlar şimdi 120 üzeri 1759651419 Occt power testinde ram cpu hatası veriyor nasıl çözülür
  9. C

Çoğu oyunda işlemci yetersiz kalıyor ekran kartına göre o yüzden yapmak istiyorum
  10. C

Sağlıklı çalışırmı
  11. C

240mm sıvı soğutmam var amd nin kendi sitesinden boost override ı 900 yaptım sizce kaç yapmayılım 4070 ekran kartım var
  12. C

Ark ascended grafik sorunu

Ark survival evolved oyuncusuydum game pass den ascendedi indirip denemek istedim sistemim idare eder bi sistem 4070 ekran kartı 5 5600 işlemci 2k çözünürlük en yüksek ayarlarda bile çok uzakta olmayan ağaçlar çamurlaşıyor yaprakları ve gövdesinin etrafında görülür biçimde bi açık renk oluyor...
  13. C

Tyt konu anlatımlı kitap arıyorum öneriniz nedir

Tyt konu anlatımlı kitap arıyorum 345 soru bankalarını almayı düşünüyorum sizin tercihiniz nedir öneriniz
  14. C

Soundbar alamıyı düşünüyorum çok fark yaşatırmı

Samsung b650d almayı düşünüyorum şuan televizyonumda olan haporlör ü kulanıyorum fiyatına değermi fark hisetirirmi televizyonum onvo 50OV6000U
  15. C

Rog ally z1 extreme dock öneri lazım

Merhaba almayı planlıyordum ama daha sonradan vazgeçtim rog ally almayı o yüzden bişey diyemicem 1756998117 2.el piyasasının aktif olmaması beni caydırdı ilerde satmam diyorsanız alınabilir
Geri