Reis 10k bütçeye fln gündelik hayata fln da kulanılabilcek güzel bişey biliyormusun ls2 zirconium fln var ama emin olamadım
1773347029
Xl beden bu arada mağlesef bunun bedeni tutmuyor
Atv kulanıyorum çok hızlı gitmiyo ztn şöyle normal bişey olsa iyi olur hem gündelik hemde atv üstünde kulanabilceğim bişey arıyorum ls2 zirconium değer mi mesela
Bütçem 5 6k normalde ama almışken iyi bişey almak istiyorum üzerine çıkabilirim motor hariç normal kulanımdada kulanılabilcek güzel gözüken siyah bişey olursa iyi olur
Reis 1.268 volt verdim 4.650ghz yaptım ama occt power testinde ram cpu hatası veriyo sorun yaratırmı
1759651312
Ayn işlemci isteyen oyunlarda aşırı yetersiz kalıyor mesela peak 60 70 fps alıyordum 2k max ayarlar şimdi 120 üzeri
1759651419
Occt power testinde ram cpu hatası veriyor nasıl çözülür
Ark survival evolved oyuncusuydum game pass den ascendedi indirip denemek istedim sistemim idare eder bi sistem 4070 ekran kartı 5 5600 işlemci 2k çözünürlük en yüksek ayarlarda bile çok uzakta olmayan ağaçlar çamurlaşıyor yaprakları ve gövdesinin etrafında görülür biçimde bi açık renk oluyor...
Merhaba almayı planlıyordum ama daha sonradan vazgeçtim rog ally almayı o yüzden bişey diyemicem
1756998117
2.el piyasasının aktif olmaması beni caydırdı ilerde satmam diyorsanız alınabilir